#Έγκλημα

Χαρδαλιάς για Γενοκτονία Αρμενίων: Έγκλημα που δεν πρέπει να ξεχαστεί

mononews.gr
Τι είπε στην ειδική εκδήλωση που συνδιοργάνωσε η Περιφέρεια Αττικής με την Αρμενική Εθνική Επιτροπή Ελλάδας
20:28 21/04/2024

Ψυχοκόρες: «Έγκλημα τιμής» έγραψαν οι εφημερίδες δίπλα στο άψυχο κορμί της Όλγας

happytv.gr
Καθηλωτικές είναι οι εξελίξεις στη σειρά «Ψυχοκόρες». Στο αποψινό επεισόδιο θα δούμε πως μετά την τραγική εξέλιξη με την Όλγα, η Μαρίκα συγκλονισμένη αναζητά την Βικτωρία, ώστε να φύγουν το συντομότερο με τη Δεσποινιώ από το σπίτι του Κοτρώτση. «Έγκλημα τιμής» έγραψαν οι εφημερίδες δίπλα στο άψυχο κορμί της Όλγας, λες και η εντιμότητα έχει […] Διαβάστε τη συνέχεια εδώ Ψυχοκόρες: «Έγκλημα τιμής» έγραψαν οι εφημερίδες δίπλα στο άψυχο κορμί της Όλγας
13:37 17/04/2024

Ψυχοκόρες: Τίτλοι τέλους για την Όλγα – Έγκλημα τιμής

youfly.com
Τίτλοι τέλους έπεσαν χθες βράδυ για την Όλγα, η οποία δολοφονήθηκε από τον αδερφό της, στη σειρά του ΑΝΤ1 "Ψυχοκόρες". The post Ψυχοκόρες: Τίτλοι τέλους για την Όλγα – Έγκλημα τιμής appeared first on Youfly.
11:58 17/04/2024

ΛΑΡΚΟ: “Έγκλημα αυτό που γίνεται στη βιομηχανία” / Σήμερα (17/04) η συναυλία με το Γιώργο Νταλάρα – ΒΙΝΤΕΟ

lamianow.gr
Σε μαζική συγκέντρωση στην απεργία της Τετάρτης 17/04 καλεί τους εργαζόμενους το Εργατικό Κέντρο Λαμίας, το οποίο θα μετέχει στην κινητοποίηση στην ΛΑΡΚΟ. "Αυτό που γίνεται στην βιομηχανία είναι έγκλημα", επισημαίνει το μέλος της Διοίκησης του Εργατικού Κέντρου Φοίβος Ιακωβνίδης, καλώντας τους πολίτες σε αγώνα. Στη ΛΑΡΚΟ θα πραγματοποιηθεί συναυλία αλληλεγγύης με τον Γιώργο Νταλάρα. Δείτε το video: https://youtu.be/RCNlTF_zBcc
00:37 17/04/2024

Έγκλημα Τέμπη – Παύλος Ασλανίδης: «Σκεφτόμαστε σοβαρά να ζητήσουμε εκταφή»

documentonews.gr
Με μέλη εγκληματικών οργανώσεων παρομοιάζει κυβερνητικά στελέχη ο Παύλος Ασλανίδης, πατέρας του 26άχρονου Δημήτρη που έχασε τη ζωή του στο… Το άρθρο Έγκλημα Τέμπη – Παύλος Ασλανίδης: «Σκεφτόμαστε σοβαρά να ζητήσουμε εκταφή» εμφανίστηκε πρώτα στο Documento.
12:09 15/04/2024

Φάμελλος: Έγκλημα κατά της δημόσιας υγείας η πολιτική της κυβέρνησης

mononews.gr
Επίθεση στον υπουργό Υγείας, Άδωνι Γεωργιάδη, από το βήμα της Βουλής
14:28 11/04/2024

Νεα αποκάλυψη Γκουρμπάτση για το «ξεμπάζωμα» στα Τέμπη

olympia.gr
Σε παρέμβαση του ο Ανδριανος Γκουρμπατσης αναφερει: Η έκταση που ξεμπαζώθηκε στην δεξιά φωτό, όπως προκύπτει από δασικούς χάρτες του ΥΠΕΝ (βλ. αριστερή φωτό) είναι δασική έκταση. Ελήφθη σχετική άδεια του αρμόδιου Δασάρχη ή μπρος στη βιασύνη για αλοίωση της σκηνής του εγκλήματος παρακάμφθηκε η έγκριση του Δασάρχη; #Έγκλημα_Τεμπών. Η έκταση που #ξεμπαζώθηκε στην δεξιά […] Νεα αποκάλυψη Γκουρμπάτση για το «ξεμπάζωμα» στα Τέμπη - olympia
16:28 06/04/2024

Έγκλημα Τέμπη: Και τώρα… έφοδος στα γραφεία του ΟΣΕ – Έρευνα και για τα χώματα, μετά και την αποκάλυψη του Documento

documentonews.gr
Και ξαφνικά… έγινε έφοδος της ΕΛ.ΑΣ. στα γραφεία του ΟΣΕ στην Αθήνα. Έναν χρόνο μετά το έγκλημα των Τεμπών, μετά… Το άρθρο Έγκλημα Τέμπη: Και τώρα… έφοδος στα γραφεία του ΟΣΕ – Έρευνα και για τα χώματα, μετά και την αποκάλυψη του Documento εμφανίστηκε πρώτα στο Documento.
11:09 03/04/2024

Έγκλημα Τέμπη: Ελεύθεροι με 600 και 10 χιλιάδες εγγύηση άλλοι δύο κατηγορούμενοι για την Σύμβαση 717

documentonews.gr
Αλλοι δύο κατηγορούμενοι για την σύμβαση 717 της ΕΡΓΟΣΕ απολογήθηκαν στην Ευρωπαία Ανακρίτρια Χριστίνα Σαλάππα για την υπόθεση της μη… Το άρθρο Έγκλημα Τέμπη: Ελεύθεροι με 600 και 10 χιλιάδες εγγύηση άλλοι δύο κατηγορούμενοι για την Σύμβαση 717 εμφανίστηκε πρώτα στο Documento.
22:09 02/04/2024

Έγκλημα Τέμπη: «Ψηφίζαμε τους μελλοντικούς δολοφόνους των ανθρώπων μας, μουτζώθηκα» (Video)

documentonews.gr
Συγκλονίζουν τα λόγια του Νίκου Ζήση, ο οποίος έχασε τη σύζυγό του στο έγκλημα στα Τέμπη, μετά τη συνάντηση των… Το άρθρο Έγκλημα Τέμπη: «Ψηφίζαμε τους μελλοντικούς δολοφόνους των ανθρώπων μας, μουτζώθηκα» (Video) εμφανίστηκε πρώτα στο Documento.
13:09 01/04/2024

Ζωή Κωνσταντοπούλου: Να έρθει ο κ. Μητσοτάκης στη Βουλή να δώσει απαντήσεις στους πολίτες που απαιτούν Δικαιοσύνη

matrix24.gr
Απάντηση στον Πρωθυπουργό που διερωτήθηκε «πού την είδαν τη συγκάλυψη;», έδωσε με δηλώσεις της η Επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας. ‘’Ο κ. Μητσοτάκης αναρωτήθηκε από τις Βρυξέλλες πού είναι η συγκάλυψη στο Έγκλημα των Τεμπών. Η συγκάλυψη, κύριε Μητσοτάκη, είναι στην [...]
19:46 23/03/2024

Έγκλημα Τέμπη: Να μην εμφανιστεί η Παπακώστα στην παρέλαση, ζητούν συγγενείς θυμάτων – Έντονες αντιδράσεις

documentonews.gr
«Έστω και την τελευταία στιγμή να δείξει τον σεβασμό απέναντι στα παιδιά μας. Κάποτε η διπροσωπία πρέπει να τελειώσει», τονίζουν… Το άρθρο Έγκλημα Τέμπη: Να μην εμφανιστεί η Παπακώστα στην παρέλαση, ζητούν συγγενείς θυμάτων – Έντονες αντιδράσεις εμφανίστηκε πρώτα στο Documento.
11:09 22/03/2024

Έγκλημα-σοκ στη Λουιζιάνα: Γονείς άφησαν την κόρη τους να σαπίσει στον καναπέ

empisteutiko.gr
Με 20ετή κάθειρξη καταδικάστηκε ένα ζευγάρι από την Λουιζιάνα των ΗΠΑ που άφησε την κόρη τους να λιώσει σε καναπέ, σε μια σοκαριστική υπόθεση ανήκουστης παραμέλησης. Οι γονείς μιας βαριά παραμελημένης γυναίκας από τη Λουιζιάνα που βρέθηκε «λιωμένη» σε έναν καναπέ γεμάτο σκουλήκια καταδικάστηκαν σε 20 χρόνια φυλάκισης την Τετάρτη, αφού δεν αρνήθηκαν την κατηγορία […] The post Έγκλημα-σοκ στη Λουιζιάνα: Γονείς άφησαν την κόρη τους να σαπίσει στον καναπέ appeared first on Empisteutiko.gr.
19:58 21/03/2024

Έγκλημα Τέμπη: «Αδειάζει» Καραμανλή βουλευτής της ΝΔ – «Εγώ θα παραιτούμουν από την ασυλία» (Video)

documentonews.gr
Τριγμούς στην Κοινοβουλευτική Ομάδα της Νέας Δημοκρατίας έχει προκαλέσει η οργή των πολιτών για την επιχείρηση συγκάλυψης του εγκλήματος των… Το άρθρο Έγκλημα Τέμπη: «Αδειάζει» Καραμανλή βουλευτής της ΝΔ – «Εγώ θα παραιτούμουν από την ασυλία» (Video) εμφανίστηκε πρώτα στο Documento.
10:09 21/03/2024

Έγκλημα Τέμπη: Στο κάδρο των ευθυνών και ο «άνθρωπος του Κυριάκου»

documentonews.gr
Ο πρώην γγ και πρώην υφυπουργός Υποδομών Γιώργος Καραγιάννης έτυχε της προστασίας και της κάλυψης του Μεγάρου Μαξίμου όσο τα… Το άρθρο Έγκλημα Τέμπη: Στο κάδρο των ευθυνών και ο «άνθρωπος του Κυριάκου» εμφανίστηκε πρώτα στο Documento.
08:09 19/03/2024

Έγκλημα Τέμπη: Επέζησε και τωρα μηνύει Καραμανλή – «Είναι κρίμα το τσιμέντωμα μνήμης» (Video)

documentonews.gr
Μήνυση κατέθεσε κατά του τότε υπουργού Μεταφορών Κώστα Καραμανλή για μη υλοποίηση της σύμβασης 717, κατά στελεχών του ΟΣΕ και… Το άρθρο Έγκλημα Τέμπη: Επέζησε και τωρα μηνύει Καραμανλή – «Είναι κρίμα το τσιμέντωμα μνήμης» (Video) εμφανίστηκε πρώτα στο Documento.
00:09 16/03/2024

Έγκλημα Τέμπη: Το «παραπλανητικό» έγγραφο της Πυροσβεστικής προς τον ανακριτή για τους πραγματογνώμονες

documentonews.gr
Δεν έχουν τέλος οι καταγγελλόμενες παραλείψεις των εμπλεκόμενων κρατικών υπηρεσιών και ειδικά της Πυροσβεστικής στην τραγωδία των Τεμπών, ειδικά σε… Το άρθρο Έγκλημα Τέμπη: Το «παραπλανητικό» έγγραφο της Πυροσβεστικής προς τον ανακριτή για τους πραγματογνώμονες εμφανίστηκε πρώτα στο Documento.
21:09 12/03/2024

Ζωή Κωνσταντοπούλου: Νέο επεισόδιο – Μπήκε με «το έτσι θέλω» στην εξεταστική για τα Τέμπη

agrinionews.gr
Νέο επεισόδιο με πρωταγωνίστρια την Πρόεδρο της Πλεύσης Ελευθερίας Ζωή Κωνσταντοπούλου στη Βουλή καθώς προκάλεσε εμπλοκή στην καταληκτική συνεδρίαση της Εξεταστικής Επιτροπής της Βουλής για τα Τέμπη. Η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας Ζωή Κωνσταντοπούλου εισήλθε και έλαβε θέση σε έδρανο της αίθουσας που θα συνεδρίαζε η Επιτροπή παρόλο που είχε αποκλειστεί λόγω ασυμβίβαστου και είχε αντικατασταθεί από την βουλευτή της κοινοβουλευτικής της ομάδας Ελένη Καραγεωργοπούλου. Το προεδρείο ζήτησε από τη Ζωή Κωνσταντοπουλου να αποχωρήσει, ωστόσο η ίδια αρνήθηκε. Ο πρόεδρος της εξεταστικής, Δημήτρης Μαρκόπουλος διέκοψε και ενημέρωσε τον πρόεδρο της Βουλής Κωνσταντίνο Τασούλα ο οποίος φέρεται να ανέφερ
17:46 11/03/2024

Έγκλημα Τέμπη: Βαγόνι – φάντασμα στο μοιραίο τρένο

documentonews.gr
Εκθεση-κόλαφος του ειδικού πραγματογνώμονα Βασίλη Κοκοτσάκη για το αδήλωτο 14ο βαγόνι της εμπορικής αμαξοστοιχίας από το οποίο φαίνεται να προκλήθηκε… Το άρθρο Έγκλημα Τέμπη: Βαγόνι – φάντασμα στο μοιραίο τρένο εμφανίστηκε πρώτα στο Documento.
08:09 11/03/2024

Έγκλημα Τέμπη: Συγκινητικό βίντεο από μαθητές του Μουσικού Σχολείου Δράμας

documentonews.gr
«Ελάχιστος φόρος μνήμης στα παιδιά που άδικα χάθηκαν, από τα παιδιά του Μουσικού Σχολείου Δράμας» γράφτηκε στο facebook με ένα… Το άρθρο Έγκλημα Τέμπη: Συγκινητικό βίντεο από μαθητές του Μουσικού Σχολείου Δράμας εμφανίστηκε πρώτα στο Documento.
23:09 06/03/2024

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load