Ναταλία Γερμανού: «Είναι αναπόφευκτο να βγάζω πρώην μου στην εκπομπή, παντού υπάρχει κάποιος»
08:20 - 13/12/2021
Τη Ναταλία Γερμανού συνάντησε η κάμερα της εκπομπής “Μega Καλημέρα” με αφορμή την πρεμιέρα της ταινίας
To άρθρο Ναταλία Γερμανού: «Είναι αναπόφευκτο να βγάζω πρώην μου στην εκπομπή, παντού υπάρχει κάποιος» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ναταλία Γερμανού: Είναι αναπόφευκτο να βγάζω πρώην μου στην εκπομπή, παντού υπάρχει κάποιος
Τι είπε η παρουσιάστρια για τα επαγγελματικά της
Διαβάστε το στο Ναταλία Γερμανού: Είναι αναπόφευκτο να βγάζω πρώην μου στην εκπομπή, όπου σταθείς κάποιος θα υπάρχει
Οι τηλεοπτικές κάμερες συνάντησαν την Ναταλία Γερμανού σε βραδινή της έξοδο και εκείνη δεν αρνήθηκε να απαντήσει στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων τόσο για το επαγγελματικό της μέλλον, το Survivor αλλά και τους πρώην συντρόφους της. Σε ότι αφορά το επαγγελματικό της μέλλον, η παρουσιάστρια ανέφερε πως: «Ίσως προκύψει και κάτι άλλο στο δεύτερο μισό της σεζόν ίσως και όχι. Δεν έχουν γίνει συζητήσεις συζητήσεις… Βολιδοσκοπιστικές ναι. Μια μουσική εκπομπή είναι πάντα καλοδεχούμενη γιατί αγαπάω πάρα πολύ τη μουσική». Το ότι θα κατέστρεφε το Survivor αν συμμετείχε υπογράμμισε η Ναταλία Γερμανού λέγοντας πως: «Εγώ αν πήγαινα στο Survivor θα την κατέστρεφα την παραγωγή, θα με έβαζαν στην πρώτη βάρ
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΝαταλία Γερμανού: «Είναι αναπόφευκτο να βγάζω πρώην μου στην εκπομπή, όπου σταθείς κάποιος θα υπάρχει»
Η Ναταλία Γερμανού, απαντώντας στους δημοσιογράφους για το τηλεοπτικό της μέλλον, ανέφερε τα εξής: «Ίσως προκύψει και κάτι άλλο στο δεύτερο […]
The post Ναταλία Γερμανού: «Είναι αναπόφευκτο να βγάζω πρώην μου στην εκπομπή, όπου σταθείς κάποιος θα υπάρχει» appeared first on Zappit.
Διαβάστε το στο zappit.grΝαταλία Γερμανού: «Είναι αναπόφευκτο να βγάζω πρώην μου στην εκπομπή, όπου σταθείς κάποιος θα υπάρχει»
“Εγώ αν πήγαινα στο Survivor θα την κατέστρεφα την παραγωγή, θα με έβαζαν στην πρώτη βάρκα και θα με γύριζαν πίσω”, λέει η Ναταλία Γερμανού. Η Ναταλία Γερμανού, απαντώντας στους δημοσιογράφους για το τηλεοπτικό της μέλλον, ανέφερε τα εξής: «Ίσως προκύψει και κάτι άλλο στο δεύτερο μισό της σεζόν ίσως και όχι. Δεν έχουν γίνει […]
Το άρθρο Ναταλία Γερμανού: «Είναι αναπόφευκτο να βγάζω πρώην μου στην εκπομπή, όπου σταθείς κάποιος θα υπάρχει» εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.
Διαβάστε το στο el.grΝαταλία Γερμανού: «Αναπόφευκτα βγάζω πρώην μου στην εκπομπή, πάντου υπάρχει και ένας»
Η δημοσιογράφος ακομπλεξάριστα για όλαν όσα τη ρώτησαν.
Διαβάστε το στο queen.grΝαταλία Γερμανού: «Είναι αναπόφευκτο να βγάζω πρώην μου στην εκπομπή, όπου σταθείς κάποιος θα υπάρχει»
Ναταλία Γερμανού: «Είναι τολμηρό αναπόφευκτο να βγάζω πρώην μου στην εκπομπή, όπου σταθείς και βρεθείς όλο και κάποιος θα υπάρχει».
Διαβάστε το στο pagenews.grΝαταλία Γερμανού: «Είναι αναπόφευκτο να βγάζω πρώην μου στην εκπομπή, όπου σταθείς κάποιος θα υπάρχει»
"Εγώ αν πήγαινα στο Survivor θα την κατέστρεφα την παραγωγή, θα με έβαζαν στην πρώτη βάρκα και θα με γύριζαν πίσω"
Διαβάστε το στο patrasevents.gr