Ναταλία Γερμανού: Έτσι «αποχαιρέτησε» τον πατέρα του πρώην συζύγου της
11:08 - 14/12/2021
Τη Δευτέρα έφυγε από τη ζωή ο πατέρας του Πέτρου Ίμβριου και η Ναταλία Γερμανού που υπήρξε σύζυγός του δεν θα μπορούσε να μείνει αμέτοχη. Την Τρίτη η παρουσιάστρια του «Καλύτερα δε γίνεται» ανέβασε story στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram με τον πρώην πεθερό της. Όπως έγραψε και η ίδια «Καλό ταξίδι “μπαμπά” υπέροχε, […]
The post Ναταλία Γερμανού: Έτσι «αποχαιρέτησε» τον πατέρα του πρώην συζύγου της appeared first on OK.
Διαβάστε Περισσότερα στο okmag.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Η Nαταλία Γερμανού «αποχαιρετά» τον πατέρα του πρώην συζύγου της, Πέτρου Ίμβριου
Ο πατέρας του τραγουδιστή πέθανε τη Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου - Δείτε την ανάρτηση της παρουσιάστριας
Διαβάστε το στο Ναταλία Γερμανού: Η συγκινητική ανάρτηση της για τον θάνατο του πατέρα του Πέτρου Ίμβριου
Η Ναταλία Γερμανού, η οποία είχε παντρευτεί με τον τραγουδιστή, έκανε μία συγκινητική ανάρτηση μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram. Καλό ταξίδι «μπαμπά» υπέροχε, περήφανε, θα σε θυμάμαι τα καλοκαίρια στη Σαμοθράκη να μου τραγουδάς. Πέτρο μου θα σε καμαρώνει…». Η παρουσιάστρια αναδημοσίευσε την φωτογραφία που είχε δημοσιεύσει ο Πέτρος Ίμβριος κι έγραψε από κάτω […]
Διαβάστε το στο thecaller.grNαταλία Γερμανού: To αποχαιρετιστήριο μήνυμα για τον θάνατο του πατέρα του πρώην συζήγου της Πέτρου Ίμβριου
Στο πένθος έχει βυθιστεί ο Πέτρος Ίμβριος, καθώς το πρωί της Δευτέρας 13 Δεκεμβρίου 2021 πέθανε ο πολυαγαπημένος του μπαμπάς. Την δυσάρεστη είδηση γνωστοποίησε ο ίδιος ο τραγουδιστής και πρώην σύζυγος της Ναταλίας Γερμανού μέσω μίας συγκινητικής ανάρτησης στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.
Η Ναταλία Γερμανού θέλησε να εκφράσει τη συμπαράστασή της στον τραγουδιστή και να αποχαιρετήσει τον πατέρα του με ένα story στο Instagram.
Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια αναδημοσίευσε τη φωτογραφία του Πέτρου Ίμβριου με τον πατέρα του και έγραψε: «Καλό ταξίδι "μπαμπά" υπέροχε, περήφανε, θα σε θυμάμαι τα καλοκαίρια στη Σαμοθράκη να μου τραγουδάς. Πέτρο μου, θα σε καμαρώνει».
Διαβάστε το στο pronews.gr