Γιώργος Τράγκας: «Λύγισε» ο Γιώργος Λιάγκας στον αέρα

11:44 - 14/12/2021

Ο Γιώργος Τράγκας έφυγε από τη ζωή τα ξημερώματα της Τρίτης. Νοσηλευόταν με κορονοϊό από τις 4 Δεκεμβρίου, ενώ λίγο αργότερα […] The post Γιώργος Τράγκας: «Λύγισε» ο Γιώργος Λιάγκας στον αέρα appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Γιώργος Τράγκας: «Λύγισε» ο Γιώργος Λιάγκας στον αέρα

Συγκινήθηκε στον αέρα της εκπομπής «Πρωϊνό» ο Γιώργος Λιάγκας, κατά τη μετάδοση της είδησης για τον θάνατο του Γιώργου Τράγκα, που πέθανε τα ξημερώματα της Τρίτης από κορονοϊό. Μετά από ένα αφιερωματικό βίντεο που προβλήθηκε στην εκπομπή, ο Γιώργος Λιάγκας «λύγισε». «Ωχ Θεέ μου! Ωχ Θεέ μου! Καλό ταξίδι ρε Γιώργο. Συγκινήθηκα τώρα… Γιατί έχουμε κάνει και πολύ παρέα» είπε συναισθηματικά φορτισμένος. «Και είχαμε και μια συνομιλία που δεν κάνει να την αποκαλύψω, πριν από μία εβδομάδα, πριν μπει… Ωχ Θεέ μου…» συμπλήρωσε ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά ζήτησε να περάσουν σε διαφημίσεις.

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Γιώργος Τράγκας: «Λύγισε» ο Γιώργος Λιάγκας στον αέρα – «Ωχ Θεέ μου! Ωχ Θεέ μου! Καλό ταξίδι ρε Γιώργο»

Νοσηλευόταν με κορονοϊό από τις 4 Δεκεμβρίου, ενώ λίγο αργότερα κρίθηκε απαραίτητη του η εισαγωγή του σε ΜΕΘ. Μετά από ένα αφιερωματικό βίντεο που έπαιξε στο Πρωινό, ο Γιώργος Λιάγκας «λύγισε» στον αέρα. «Ωχ Θεέ μου! Ωχ Θεέ μου! Καλό ταξίδι ρε Γιώργο. Συγκινήθηκα τώρα… Γιατί έχουμε κάνει και πολύ παρέα», είπε με δυσκολία ο […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο