Γρηγόρης Αρναούτογλου για Στάθη Παναγιωτόπουλο: «Θέλω να βρίσω αυτή τη στιγμή»

11:48 - 14/12/2021

Έξαλλος με τον Στάθη Παναγιωτόπουλο ο Γρηγόρης Αρναούτογλου - Τι είπε για την κόντρα με τον Αντώνη ΚανάκηΠερισσότερα...

Διαβάστε Περισσότερα στο NewsBomb
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Γρηγόρης Αρναούτογλου για Στάθη Παναγιωτόπουλο: Θα περίμενα να βγει στην τηλεόραση και να απαντήσει (Βίντεο)

O Γρηγόρης Αρναούτογλου και η Νάνσυ Αντωνίου μίλησαν ξανά για την υπόθεση του Στάθη Παναγιωτόπουλου. «Θα περίμενα να βγει στην τηλεόραση και να απαντήσει, ακόμα και τηλεφωνικά» είπε ρίχνοντας το «καρφί» του για τους «Ράδιο Αρβύλα».

Διαβάστε το στο

Γρηγόρης Αρναούτογλου για Παναγιωτόπουλο – «Δεν έχω καλή άποψη για αυτούς, αλλά δεν πιστεύω ότι γνώριζαν»

Ο παρουσιαστής αφού καταδίκασε τη συγκεκριμένη πράξη, ανέφερε πως παρότι η σχέση του με τον Αντώνη Κανάκη και η άποψή του για τη συγκεκριμένη παρέα δεν είναι καλή, αν γνώριζαν κάτι θα το είχαν σταματήσει την ίδια στιγμή και δε θα άφηναν να περάσουν τρία ολόκληρα χρόνια.

Διαβάστε το στο

Έξαλλος ο Γρηγόρης Αρναούτογλου με τον Στάθη Παναγιωτόπουλο – «Δεν έχω λόγια, πόσο άνανδρο! Θέλω να βρίσω»

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου μίλησε σήμερα στη ραδιοφωνική του εκπομπή, στον Sfera 102,2 για τις καταγγελίες σε βάρος του Στάθη Παναγιωτόπουλου. Ο γνωστός παρουσιαστής, μάλιστα, αναφέρθηκε και στην κόντρα του με τον Αντώνη Κανάκη. «Εγώ προσωπικά δεν έχω λόγια. Αν με ρωτήσεις σε ποια κατηγορία αισχίστου είδους ενέργειες το βάζω, το βάζω εκεί. Δεν μπορώ να βρω καμία λογική. Αυτό με ξεπερνάει, δεν έχω καταλάβει ποιος ήταν ο σκοπός της ιστορίας. Δεν έχω μιλήσει με τον Αντώνη Κανάκη, έτσι κι αλλιώς έχω πολλά χρόνια να μιλήσω, δεν έχω επαφές», είπε αρχικά ο Γρηγόρης Αρναούτογλου. Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου είπε ακόμα: «Νομίζω ότι ο κόσμος ξέρει ποια είναι η κατάσταση με τα παιδιά, είναι και μια κόντρα

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Χρήστος Κιούσης για Στάθη Παναγιωτόπουλο: «Το στομάχι μας πάει να σπάσει από τη στεναχώρια και τον θυμό…»

Χαμός επικρατεί τις τελευταίες ώρες στο διαδίκτυο, μετά από καταγγελία, για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο του «Ράδιο Αρβύλα», ο οποίος φέρεται να είχε αναρτήσει...

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Χρύσα για Στάθη Παναγιωτόπουλο: «Νιώθω απέχθεια γι’ αυτόν, με στιγμάτισε»

Σε δηλώσεις της στην εκπομπή Mega Kαλημέρα δήλωσε: «Έτυχε να βρίσκομαι σε ένα beach bar μαζί με τους φίλους μου και περνούσαμε καλά. Την ώρα που καθόμασταν στο μπαρ έτυχε να πει ένα αστείο, στο οποίο ανταποκρίθηκα γελώντας και βρήκε το πάτημα να μου μιλήσει. Εν τέλει καταλήξαμε σε διάφορες χυδαιότητες, τις οποίες δεν μπορούσα […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Γρηγόρης Αρναούτογλου για Παναγιωτόπουλο και "Αρβύλες": Πόσο άνανδρο... Θέλω να βρίσω αυτή τη στιγμή"

Εκτός εαυτού ο παλιός κολλητός του Αντώνη Κανάκη, Γρηγόρης Αρναούτογλου - Τι είπε στον αέρα της εκπομπής του για τους πρώην φίλους του.

Διαβάστε το στο thetoc.gr

Έξαλλος ο Αρναούτογλου με τον Παναγιωτόπουλο – Τι είπε για την κόντρα με τον Κανάκη

Στη ραδιοφωνική του εκπομπή, στον Sfera 102,2, μίλησε σήμερα ο Γρηγόρης Αρναούτογλου για αυτό που συνέβη και που καταγγέλλεται ο Στάθης Παναγιωτόπουλος. Ο γνωστός παρουσιαστής,... > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Έξαλλος ο Αρναούτογλου με τον Παναγιωτόπουλο – Τι είπε για την κόντρα με τον Κανάκη

Διαβάστε το στο spoilers

Γρηγόρης Αρναούτογλου για Παναγιωτόπουλο – «Δεν έχω καλή άποψη για αυτούς, αλλά δεν πιστεύω ότι γνώριζαν» (vid)

Ο παρουσιαστής αφού καταδίκασε τη συγκεκριμένη πράξη, ανέφερε πως παρότι η σχέση του με τον Αντώνη Κανάκη και η άποψή του για τη συγκεκριμένη παρέα δεν είναι καλή, αν γνώριζαν κάτι θα το είχαν σταματήσει την ίδια στιγμή και δε θα άφηναν να περάσουν τρία ολόκληρα χρόνια.

Διαβάστε το στο to10.gr

Αρναούτογλου: Έξαλλος με Παναγιωτόπουλο – Τι είπε για την κόντρα με Κανάκη

«Πώς ένας άνθρωπος σηκώνει ένα βίντεο ενός ανθρώπου, είναι αδιανόητο. Πόσο άνανδρο! Θέλω να βρίσω αυτή τη στιγμή», είπε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου. Στη ραδιοφωνική του εκπομπή, στον Sfera 102,2, μίλησε σήμερα ο Γρηγόρης Αρναούτογλου για αυτό που συνέβη και που καταγγέλλεται ο Στάθης Παναγιωτόπουλος. Ο γνωστός παρουσιαστής, μάλιστα, αναφέρθηκε και στην κόντρα του με τον […]

Διαβάστε το στο dete.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ NewsBomb

NBA: Τρίτη σερί ήττα οι Μπακς, οι Μπουλς πήραν τη ματσάρα των 302 πόντων – Όλα τα αποτελέσματα

Προμηθέας: Το δέντρο που έζησε 5.000 χρόνια και κόπηκε από ένα ανθρώπινο λάθος

Βίντεο για γερά νεύρα: Σήκωσε όπλο σε αστυνομικό μέσα σε σούπερ μάρκετ

Τραγωδία στο Ηράκλειο: Νεκρός 79χρονος που αυτοπυροβολήθηκε

Ξεκινάει και φέτος η «Μάχη της τσιπούρας» - Aναλυτής στο Newsbomb

Αγρότες - Ανεστίδης: «Δεν μου έχει έρθει κανένα χαρτί για έλεγχο» - Αρνείται τις κατηγορίες