Οι πρώτες δηλώσεις της τραγουδίστριας μετά τη δημόσια καταγγελία της για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο
12:28 - 14/12/2021
Χαμός επικρατεί τις τελευταίες ώρες στο διαδίκτυο, μετά από καταγγελία, για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο του «Ράδιο Αρβύλα». Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος φέρεται...
Διαβάστε Περισσότερα στο govastileto.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Γρηγόρης Αρναούτογλου – Νάνσυ Αντωνίου: Η νέα δημόσια τοποθέτηση για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο
Μέσα από την πρωινή ραδιοφωνική εκπομπή που παρουσιάζουν τοποθετήθηκαν και πάλι για το θέμα του Στάθη
To άρθρο Γρηγόρης Αρναούτογλου – Νάνσυ Αντωνίου: Η νέα δημόσια τοποθέτηση για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.gr«Έτσι έγιναν όλα» - Τι λέει ο συνεργάτης της τραγουδίστριας που καταγγέλλει τον Παναγιωτόπουλο
«Έτσι έγιναν όλα» - Τι λέει ο συνεργάτης της τραγουδίστριας που καταγγέλλει τον Παναγιωτόπουλο
14/12/2021
«Λίγο πριν το live της μπάντας Oceandvst στην εκπομπή «Ράδιο Αρβύλα’’ η Chrysa μου είπε για το περιστατικό στο beach bar» αποκαλύπτει ο εκπρόσωπος του συγκροτήματος για την κοπέλα που έκανε τη δεύτερη καταγγελία κατά του Στάθη Παναγιωτόπουλου.
Ο Χ.Κ., φίλος και συνεργάτης της δεύτερης κοπέλας που κατήγγειλε τον Στάθη Παναγιωτόπουλο, επιβεβαιώνει στο newsit.gr την καταγγελία της τραγουδίστριας των Oceandvst. «Έχω επικοινωνήσει σήμερα μαζί της 2 φορές από το πρωί, είναι ψύχραιμη, μου έλεγε ‘’Στα ’λεγα’’».
Ο Χ.Κ. συνεργάζεται με το συγκρότημα από το 2016
Διαβάστε το στο filathlos.grΧρήστος Κιούσης: Η απάντησή του στο «πώς γίνεται να μην ξέρατε;» για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο
Ο Χρήστος Κιούσης έκανε γνωστή τη θέση του για την υπόθεση του Στάθη Παναγιωτόπουλου μέσα από την εκπομπή «Ράδιο Αρβύλα». Οι τρεις φίλοι και συνεργάτες, με τον Αντώνη Κανάκη να έχει τον πρώτο λόγο, καταδίκασαν τις πράξεις του δημοσιογράφου και υπογράμμισαν ότι δεν γνώριζαν. Μέσα από ένα νέο κείμενο, στο αθλητικό site όπου αρθρογραφεί, ο […]
The post Χρήστος Κιούσης: Η απάντησή του στο «πώς γίνεται να μην ξέρατε;» για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο appeared first on OK.
Διαβάστε το στο okmag.gr