Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση η πρώην σύντροφος του Σ. Παναγιωτόπουλου
13:16 - 14/12/2021
Όπως είναι φυσικό σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση βρίσκεται η πρώην σύντροφος του Στάθη Παναγιωτόπουλου, η οποία έχει καταγγείλει ότι ο γνωστός παρουσιαστής της εκπομπής Ράδιο Αρβύλα ανέβαζε σε ιστοσελίδες πορνογραφικού περιεχομένου βίντεο από τις ιδιωτικές τους στιγμές. Η νεαρή κοπέλα η οποία έχει κινηθεί νομικά αναμένει με τον καινούργιο χρόνο την εκδίκαση της πολύ […]
Διαβάστε Περισσότερα στο dete.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Αντώνης Κανάκης: Το μήνυμα που έστειλε στην πρώην σύντροφο του Στάθη Παναγιωτόπουλου
«Η επόμενη σκέψη που μας έρχεται όταν ακούμε τέτοια, είναι αν αυτό συνέβαινε στο παιδί μου από έναν άνθρωπο που καθόταν 14 χρόνια δίπλα μου. Δεν έτυχε να γνωρίσουμε αυτήν την κοπέλα και τώρα έτυχε να μάθουμε τα όσα πέρασε και το τι βιώνει. Την άκουσα και με συγκίνησε πάρα πολύ, να λέει ότι νιώθει […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΑντώνης Κανάκης: Το μήνυμα που στέλνει στην πρώην σύντροφο του Στάθη Παναγιωτόπουλου
Δημόσιο μήνυμα έστειλε ο Αντώνης Κανάκης στην πρώην σύντροφο του Στάθη Παναγιωτόπουλου, μετά τις τελευταίες καταιγιστικές εξελίξεις. «Η επόμενη σκέψη […]
The post Αντώνης Κανάκης: Το μήνυμα που στέλνει στην πρώην σύντροφο του Στάθη Παναγιωτόπουλου appeared first on Zappit.
Διαβάστε το στο zappit.grΔεν το έκανε μόνο σε εμένα, δηλώνει η πρώην σύντροφος του Στάθη Παναγιωτοπουλου
Η κοπέλα μίλησε στην εκπομπή Αληθειες με τη Ζηνα: Μετά τη δημοσιοποίηση της καταγγελίας μου, είδα στο Twitter και σε κάποια σάιτ ότι έκαναν λόγο για εκδικητική πορνογραφία και θα ήθελα να πω πως δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Δεν το έκανε δηλαδή αφότου χωρίσαμε αλλά κατά τη διάρκεια της σχέσης μας. Φαίνεται σαν να είχε […]
Δεν το έκανε μόνο σε εμένα, δηλώνει η πρώην σύντροφος του Στάθη Παναγιωτοπουλου - olympia
Διαβάστε το στο olympia.grΑντώνης Κανάκης: Το μήνυμα στην πρώην σύντροφο του Στάθη Παναγιωτόπουλου
Τη συμπαράστασή τους προς την πρώην σύντροφο του Στάθη Παναγιωτόπουλου
Διαβάστε το στο mononews.grΣυναισθηματικά ράκος η πρώην σύντροφος του Στάθη Παναγιωτόπουλου που τον κατήγγειλε
Τι είπε η δικηγόρος της Σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση βρίσκεται η πρώην σύντροφος του Στάθη Παναγιωτόπουλου, η οποία έχει καταγγείλει ότι ο γνωστός παρουσιαστής της εκπομπής Ράδιο Αρβύλα, αναρτούσε…
Διαβάστε το στο politik.grΑντώνης Κανάκης: Το μήνυμα που στέλνει στην πρώην σύντροφο του Στάθη Παναγιωτόπουλου
Αντώνης Κανάκης: Το μήνυμα που στέλνει στην πρώην σύντροφο του Στάθη Παναγιωτόπουλου
14/12/2021
Δημόσιο μήνυμα έστειλε ο Αντώνης Κανάκης στην πρώην σύντροφο του Στάθη Παναγιωτόπουλου, μετά τις τελευταίες καταιγιστικές εξελίξεις.
«Η επόμενη σκέψη που μας έρχεται όταν ακούμε τέτοια, είναι αν αυτό συνέβαινε στο παιδί μου από έναν άνθρωπο που καθόταν 14 χρόνια δίπλα μου. Δεν έτυχε να γνωρίσουμε αυτήν την κοπέλα και τώρα έτυχε να μάθουμε τα όσα πέρασε και το τι βιώνει. Την άκουσα και με συγκίνησε πάρα πολύ, να λέει ότι νιώθει άσχημα για όλο αυτό που γίνεται. Αγάπη μου δεν έχεις κανένα λόγο να νιώθεις εσύ άσχημα. Όχι εσύ, μη νιώθεις άσχημα. Μπράβο σου που το έκα
Διαβάστε το στο filathlos.grΑυτή είναι η πρώην σύντροφος που διέσυρε ο Παναγιωτόπουλος
Στάθης Παναγιωτόπουλος: Η πρώην σύντροφος του μίλησε σχετικά με την μάχη που έχει στα δικαστήρια με εκείνον για την διαρροή των προσωπικών τους στιγμών στο διαδίκτυο.
Διαβάστε το στο pagenews.gr