Βίκυ Κάβουρα: «Θα έδινα δεύτερη ευκαιρία στον Νίκο Οικονομόπουλο»
08:24 - 15/12/2021
Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη έδωσε στο περιοδικό “ΕΓΩ” και τον δημοσιογράφο Ανδρέα Θεοδώρου η
To άρθρο Βίκυ Κάβουρα: «Θα έδινα δεύτερη ευκαιρία στον Νίκο Οικονομόπουλο» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Βίκυ Κάβουρα: Θα έδινα δεύτερη ευκαιρία στον Νίκο Οικονομόπουλο
Η Βίκυ Κάβουρα απάντησε αν έφτασε ποτέ κοντά στον γάμο
Διαβάστε το στο Η Βίκυ Κάβουρα εξομολογείται: «Θα έδινα δεύτερη ευκαιρία στον Νίκο Οικονομόπουλο»
Συνέντευξη στο περιοδικό «ΕΓΩ» παραχώρησε η Βίκυ Κάβουρα...
Διαβάστε το στο ZouglaΗ Βίκυ Κάβουρα εξομολογείται: «Θα έδινα δεύτερη ευκαιρία στον Νίκο Οικονομόπουλο»
Συνέντευξη στο περιοδικό «ΕΓΩ» παραχώρησε η Βίκυ Κάβουρα, η οποία ρωτήθηκε, μεταξύ άλλων, για το ενδεχόμενο επανασύνδεσης με τον πρώην σύντροφό...
Διαβάστε το στο govastileto.grΒίκυ Κάβουρα: «Θα έδινα δεύτερη ευκαιρία στον Νίκο Οικονομόπουλο»
Η Βίκυ Κάβουρα παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό ΕΓΩ και τον δημοσιογράφο Ανδρέα Θεοδώρου. Μέσα σε όλα, η καλλονή ηθοποιός αναφέρθηκε […]
The post Βίκυ Κάβουρα: «Θα έδινα δεύτερη ευκαιρία στον Νίκο Οικονομόπουλο» appeared first on Zappit.
Διαβάστε το στο zappit.grΒίκυ Κάβουρα: «Θα έδινα δεύτερη ευκαιρία στον Νίκο Οικονομόπουλο»
“Αν με ξενερώσει η συμπεριφορά κάποιου, μου φεύγει και το ερωτικό” παραδέχεται, επίσης, η Βίκυ Κάβουρα. Η Βίκυ Κάβουρα παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό ΕΓΩ και τον δημοσιογράφο Ανδρέα Θεοδώρου. Μέσα σε όλα, η καλλονή ηθοποιός αναφέρθηκε στην προσωπική της ζωή και την σχέση με τον Νίκο Οικονομόπουλο. Η δημοσιότητα έχει κάνει κακό στις ερωτικές σου […]
Διαβάστε το στο irafina.grΒίκυ Κάβουρα: Θα έδινα δεύτερη ευκαιρία στον Νίκο Οικονομόπουλο
Η Βίκυ Κάβουρα σε συνέντευξή της αναφέρθηκε στην προσωπική της ζωή και το ενδεχόμενο επανασύνδεσης με τον Νίκο Οικονομόπουλο. Η δημοσιότητα έχει κάνει κακό στις ερωτικές σου σχέσεις;Σίγουρα είναι μια έξτρα δυσκολία που έχω να αντιμετωπίσω. Είναι και διαφορετικός ο τρόπος που μπορεί να με προσεγγίσει κάποιος και είναι δύσκολο να κρατήσω αυτή τη σχέση […]
Διαβάστε το στο dete.gr