Το δημόσιο μήνυμα του Α.Κανάκη στην πρώην σύντροφο του Σ.Παναγιωτόπουλου - «Μπράβο σου που κινήθηκες κατευθείαν νομικά»
08:50 - 15/12/2021
Ο Αντώνης Κανάκης, μετά τις συγκλονιστικές αποκαλύψεις που είδαν το φως της δημοσιότητας, έστειλε δημόσιο μήνυμα μέσα από τους «Ράδιο Αρβύλα» στην πρώην σύντροφο του Στάθη Παναγιωτόπουλου.
«Η επόμενη σκέψη που μας έρχεται όταν ακούμε τέτοια, είναι αν αυτό συνέβαινε στο παιδί μου από έναν άνθρωπο που καθόταν 14 χρόνια δίπλα μου. Δεν έτυχε να γνωρίσουμε αυτήν την κοπέλα και τώρα έτυχε να μάθουμε τα όσα πέρασε και το τι βιώνει. Την άκουσα και με συγκίνησε πάρα πολύ, να λέει ότι νιώθει άσχημα για όλο αυτό που γίνεται.
Αγάπη μου δεν έχεις κανένα λόγο να νιώθεις εσύ άσχημα. Όχι εσύ, μη νιώθεις άσχημα. Μπράβο σου που το έκανες και κινήθηκες κατευθείαν νομικά, άσχετα αν ακόμα περιμένεις να βρεις δικαίω
Διαβάστε Περισσότερα στο pronews.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Κανάκης: Το μήνυμα για την πρώην σύντροφο του Παναγιωτόπουλου - «Ευχαριστώ»
Δείτε τι έγραψε ο παρουσιαστής στο Facebook
Διαβάστε το στο Αντώνης Κανάκης: Τι είπε με την πρώην σύντροφο του Στάθη Παναγιωτόπουλου – Γιατί του ζήτησε συγνώμη
Αντώνης Κανάκης: Τι είπε με την πρώην σύντροφο του Στάθη Παναγιωτόπουλου – Γιατί του ζήτησε συγνώμη
Διαβάστε το στο pagenews.grΗχηρό μήνυμα της πρώην συντρόφου του Στάθη Παναγιωτόπουλου – «Σπάστε τη σιωπή και μιλήστε» (βίντεο)
Η 30χρονη γυναίκα που είδε τις πιο προσωπικές της στιγμές να δημοσιοποιούνται σε πορνογραφικά sites από τον πρωην σύντροφό της Στάθη Παναγιωτόπουλο, μίλησε στο MEGA και περιγράφει όλα όσα συνέβησαν την ώρα που προκαλεί σάλο η στάση της ομάδας των «Ράδιο Αρβύλα» για τον πρώην συνεργάτη τους. Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση βρίσκεται η πρώην σύντροφος […]
Διαβάστε το στο dete.gr