Νατάσα Θεοδωρίδου: «Έφυγα για την Αθήνα με ένα παιδί δύο ετών»

09:22 - 15/12/2021

Σε τηλεοπτική συνέντευξη που παραχώρησε η Νατάσα Θεοδωρίδου, μίλησε για τη συνεργασία της με τον Βαγγέλη Μαρινάκη, ενώ συγκινημένη αναφέρθηκε στην εποχή που έφυγε από τη Θεσσαλονίκη και ήρθε στην Αθήνα για να κυνηγήσει το όνειρό της. «Θα κάνουμε μια ωραία λαϊκή συναυλία στο Παλλάς. Το καινούριο μου τραγούδι, “Υπάρχω για σένα” όλοι θέλουν να το ακούσουν και ζωντανά. Η συνεργασία μου με τον Βαγγέλη Μαρινάκη είναι πάρα πολύ καλή γιατί είναι και αυτή του η πλευρά, η πλευρά η όμορφη που γράφει. Είναι πολύ δύσκολο να αποτυπώνεις σε ένα χαρτί τις σκέψεις σου. Η Έξαψη ξεκίνησε τυχαία. Η Έξαψη ήταν μια κουβέντα ακαδημαϊκή, η οποία έλεγε ότι υπάρχει ένα σίριαλ στην τηλεόραση που λέγεται Έξαψη, εγώ είπα

Διαβάστε Περισσότερα στο pronews.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Νατάσα Θεοδωρίδου: «Έλεγαν πως η κόρη μου είναι δημόσιος κίνδυνος»

Στην εκπομπή «Love it» και τον Ποσειδώνα Γιαννόπουλο έδωσε συνέντευξη η Νατάσα Θεοδωρίδου. Η γνωστή τραγουδίστρια μίλησε για τη σχέση […] The post Νατάσα Θεοδωρίδου: «Έλεγαν πως η κόρη μου είναι δημόσιος κίνδυνος» appeared first on Zappit.

Διαβάστε το στο zappit.gr

Νατάσα Θεοδωρίδου: «Έφυγα με ένα παιδί δύο ετών» (Video)

Η συγκίνηση της τραγουδίστριας

Διαβάστε το στο topontiki.gr

Νατάσα Θεοδωρίδου: Έφυγα για την Αθήνα με ένα παιδί δύο ετών

Τι είπε η τραγουδίστρια για τη συνεργασία της με τον Βαγγέλη Μαρινάκη και τη φιλία της με την Ελένη Μενεγάκη. Το άρθρο Νατάσα Θεοδωρίδου: Έφυγα για την Αθήνα με ένα παιδί δύο ετών εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.

Διαβάστε το στο el.gr

Νατάσα Θεοδωρίδου: «Είχα χωρίσει και ήμουν και με ένα παιδί δύο ετών. Πήρα και την ευθύνη του παιδιού»,

Νατάσα Θεοδωρίδου: «Άνοιγε ένας κύκλος ζωής που δεν ήξερες που θα οδηγήσει. Είχα χωρίσει και ήμουν και με ένα παιδί δύο ετών. Πήρα την ευθύνη του παιδιού».

Διαβάστε το στο pagenews.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ pronews.gr

Οι μουλάδες της Τεχεράνης «φλερτάρουν» με τον Μπάιντεν κατά της Ρωσίας! - Δεν δέχονται ρωσικό αίτημα για εγγυήσεις

Οι 5+1 τρόποι για να μη μαυρίζουν οι μπανάνες

Με αυτόν τον τρόπο θα διατηρήσετε τη φέτα για μήνες

Το καθεστώς του Κιέβου επιβεβαίωσε το θάνατο μέλους της διαπραγματευτικής του ομάδας: Αρνείται ότι τον εκτέλεσε

Πρόεδρος των Ελλήνων της Ουκρανίας: «Ο Πούτιν διαπράττει γενοκτονία κατά Ουκρανών και Ελλήνων»

Κορωπί: Άνοιξε νέος κύκλος ερευνών & καταθέσεων για την εξαφάνιση της Άρτεμις