Μαρία Κίτσου: «Τρία χρόνια τώρα έχουν γράψει τα τέρατα, θα κινηθώ νομικά»
10:16 - 15/12/2021
Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Μαρία Κίτσου στην εκπομπή “Mega Καλημέρα” και τον
To άρθρο Μαρία Κίτσου: «Τρία χρόνια τώρα έχουν γράψει τα τέρατα, θα κινηθώ νομικά» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Μαρία Κίτσου: Με εξοργίζει που γράφουν πολλά ψέματα για μένα
Ξεσπάθωσε η Μαρία Κίτσου για ψευδή δημοσιεύματα γύρω από την προσωπική της ζωή! Με λόγο αιχμηρό μίλησε η πρωταγωνίστρια της καθημερινής σειράς “Άγριες Μέλισσες” στο MEGA Καλημέρα και τον δημοσιογράφο Κώστα Τσουρό. Μέσα σε όλα, εστίασε στα δημοσιεύματα που αφορά την προσωπική της ζωή και την μάχη που έδωσε με την κατάθλιψη. «Ασχολούνται δυστυχώς με ... Περισσότερα
To άρθρο Μαρία Κίτσου: Με εξοργίζει που γράφουν πολλά ψέματα για μένα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο Μαρία Κίτσου: Αυτό με εξοργίζει, θα κινηθώ δικαστικά
Για την προσωπική της ζωή, το πώς αυτή αντιμετωπίζεται από τα μέσα αλλά και για τη μάχη της με την κατάθλιψη μίλησε, μεταξύ άλλων, η πρωταγωνίστρια της σειράς «Άγριες Μέλισσες», Μαρία Κίτσου. Η τηλεοπτική «Λενιώ» σε συνέντευξή της στο Mega, ανέφερε ότι βίωσε αναίμακτα την απότομη αναγνωρισιμότητα «γιατί έπεσε πάνω στην περίοδο της πανδημίας και ήμασταν όλοι κλεισμένοι μέσα στο σπίτι μας». Ωστόσο πρόσθεσε ότι «ασχολούνται δυστυχώς με πολύ δυσάρεστο τρόπο με τη ζωή μου, γράφοντας ψέματα. Κυρίως ψέματα και αυτό με εξοργίζει, πάνε να καρπωθούν κάτι μια επιτυχία ενός ανθρώπου». Ανέφερε επίσης ότι «αυτό που τελευταία έχει βγει θα υπάρξει συνέχεια, έχει ξεπεράσει τα όριά μου» ενώ απαντώντας σε ε
Διαβάστε το στο Newsbeast.gr«Ξέσπα» η Μαρία Κίτσου: «Έχει ξεπεράσει τα όριά μου και θα κινηθώ δικαστικά»
Όπως ανέφερε: «Είμαι θέσει απαισιόδοξος άνθρωπος και φύσει αισιόδοξος» και πρόσθεσε ότι έχει μιλήσει ανοιχτά για τα σκοτάδια της στο παρελθόν και τη μάχη που έχει δώσει με την κατάθλιψη και το έκανε για να βοηθήσει και άλλους ανθρώπους που βρίσκονται στη θέση της. Ειδικότερα, ανέφερε: «Μίλησα για να βοηθήσω τους ανθρώπους. Επικοινώνησαν μαζί μου και […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΜαρία Κίτσου: «Έχει ξεπεράσει τα όριά μου – Θα κινηθώ νομικά» (Videos)
Η ηθοποιός ξεκαθάρισε ότι πρόκειται να ακολουθήσει τη νομική οδό
Διαβάστε το στο topontiki.gr«Χείμαρρος» η Μαρία Κίτσου: «Έχει ξεπεράσει τα όριά μου και θα κινηθώ δικαστικά»
Η Μαρία Κίτσου μίλησε για όλα στον Κώστα Τσουρό και την εκπομπή «Mega Καλημέρα» και…
Διαβάστε το στο queen.gr«Χείμαρρος» η Μαρία Κίτσου: «Έχει ξεπεράσει τα όριά μου και θα κινηθώ δικαστικά»
Η Μαρία Κίτσου μίλησε για όλα στον Κώστα Τσουρό και…
Διαβάστε το στο onsports.gr