Γιάννης Σερβετάς: «Είναι αδιανόητο, δεν το έχω και μου βγαίνει σε θυμό»

13:37 - 15/12/2021

Σοκαρισμένος παραμένει ο Γιάννης Σερβετάς, όπως και όλη η υπόλοιπη ομάδα της εκπομπής Ράδιο Αρβύλα, μετά την αποκάλυψη πως ο […] The post Γιάννης Σερβετάς: «Είναι αδιανόητο, δεν το έχω και μου βγαίνει σε θυμό» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Γιάννης Σερβετάς για Παναγιωτόπουλο – «Είναι αδιανόητο αυτό που βιώνω.»

Ο Γιάννης Σερβετάς μίλησε για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο μετά το «τσουνάμι των αποκαλύψεων»

Διαβάστε το στο

Γιάννης Σερβετάς για Παναγιωτόπουλο – «Είναι αδιανόητο αυτό που βιώνω»

Ο Γιάννης Σερβετάς μίλησε για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο μετά το «τσουνάμι των αποκαλύψεων»

Διαβάστε το στο tanea.gr

Γιάννης Σερβετάς: «Είναι αδιανόητο, δεν το έχω και μου βγαίνει σε θυμό»

Ο Γιάννης Σερβετάς αλλά και οι υπόλοιποι συνάδελφοί του στην εκπομπή «Ράδιο Αρβύλα»  είναι συγκλονισμένοι μετά την αποκάλυψη πως ο πρώην...

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Γιάννης Σερβετάς: «Είναι αδιανόητο, είμαστε σοκαρισμένοι – Δεν το έχουμε ξεπεράσει»

Ο δημοσιογράφος Στρατής Λιμνιός και η κάμερα της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα» τον συνάντησαν στη Θεσσαλονίκη. «Δεν έχω να σας πω τίποτα, παιδιά. Δυο μέρες τώρα τα λέμε. Δεν έχουμε να πούμε τίποτε άλλο. Δεν το έχουμε ξεπεράσει, είμαστε σοκαρισμένοι. Αυτό. Τα είπαμε όλα… Δεν έχω να πω κάτι άλλο… Μιλάμε δύο μέρες συνέχεια […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Γιάννης Σερβετάς για Παναγιωτόπουλο: Είναι αδιανόητο αυτό που βιώνω - Μου βγαίνει σε θυμό [βίντεο]

Ο Γιάννης Σερβετάς δήλωσε πως όσα έπρεπε να ειπωθούν για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο ειπώθηκαν στην εκπομπή.

Διαβάστε το στο thetoc.gr

Γιάννης Σερβετάς για Σ.Παναγιωτόπουλο: «Είναι αδιανόητο αυτό που βιώνω.»

Ο Γιάννης Σερβετάς μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα»  μετά την αποκάλυψη πως ο πρώην συνεργάτης τους, Στάθης Παναγιωτόπουλος προχώρησε στην δημοσίευση βίντεο και φωτογραφιών σεξουαλικού περιεχομένου της πρώην συντρόφου του, χωρίς τη συγκατάθεση της. «Δεν έχω να σας πω τίποτα, παιδιά. Δυο μέρες τώρα τα λέμε. Δεν έχουμε να πούμε τίποτε άλλο. Δεν το έχουμε ξεπεράσει, είμαστε σοκαρισμένοι. Αυτό» σημείωσε χαρακτηριστικά. «Τα είπαμε όλα… Δεν έχω να πω κάτι άλλο… Μιλάμε δύο μέρες συνέχεια στην τηλεόραση. Τα είπαμε όλα». «Είναι αδιανόητο αυτό που βιώνω. Έχω βιώσει κηδείες, στεναχώριες αλλά αυτό που βιώνω είναι φοβερό. Δεν το έχω… και μου βγαίνει σε θυμό. Ευχαριστώ, να είστε καλά» συμ

Διαβάστε το στο pronews.gr

Γιάννης Σερβετάς: Είμαστε σοκαρισμένοι – Είναι αδιανόητο αυτό που βιώνω

Οι δηλώσεις του Γιάννη Σερβετάλη για τις καταγγελίες ενάντια στον Στάθη Παναγιωτόπουλο.

Διαβάστε το στο neolaia.gr

Γιάννης Σερβετάς: «Είναι αδιανόητο αυτό που βιώνω»

Γιάννης Σερβετάς: Ο γνωστός συμπαρουσιαστής του Ράδιο Αρβύλα μίλησε σχετικά με τις καταγγελίες που βγήκαν στο φως για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο.

Διαβάστε το στο pagenews.gr

Γιάννης Σερβετάς: "Είναι αδιανόητο, δεν το έχω και μου βγαίνει σε θυμό"

Όσα ανέφερε για τον πρώην συνεργάτη του

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο