Ελένη Μενεγάκη: «Ήμουν ερείπιο ψυχολογικά, θρηνούσα, δεν ήξερε κανείς ότι ήμουν έγκυος»

14:30 - 15/12/2021

Η Ελένη Μενεγάκη περιέγραψε το μεσημέρι της Τετάρτης 14 Δεκεμβρίου την πολύ άσχημη εμπειρία, όταν έχασε To άρθρο Ελένη Μενεγάκη: «Ήμουν ερείπιο ψυχολογικά, θρηνούσα, δεν ήξερε κανείς ότι ήμουν έγκυος» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ελένη Μενεγάκη: «Ήμουν ερείπιο ψυχολογικά! Θρηνούσα» - Τι συνέβη;

Μία αποκάλυψη έκανε η παρουσιάστρια στον αέρα της εκπομπής της.

Διαβάστε το στο

Ελένη Μενεγάλη: «Ήμουν ερείπιο ψυχολογικά! Θρηνούσα» (Video)

Μία αποκάλυψη έκανε η Ελένη Μενεγάκη στον αέρα της εκπομπής της. Περισσότερα...

Διαβάστε το στο NewsBomb

Ελένη Μενεγάκη για την αποβολή της: «Ήμουν ερείπιο ψυχολογικά, δεν το ήξερε κανείς»

Σε μια πολύ προσωπική εξομολόγηση προχώρησε σήμερα η Ελένη Μενεγάκη με αφορμή τη συνέντευξη που έδωσε η Μαρία Κίτσου στον Κώστα Τσουρό. Η...

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Η εξομολόγηση της Ελένης Μενεγάκη για την αποβολή που είχε: «Ήμουν ερείπιο ψυχολογικά, θρηνούσα, δεν ήξερε κανείς ότι ήμουν έγκυος»

Η παρουσιάστρια στο παρελθόν είχε αποκαλύψει τις δύο αποβολές της και σήμερα αναφέρθηκε σε αυτή την εμπειρία της. «Άκου, έχω πενθήσει γι’ άλλα πράγματα. Ήμουν σε ξεκίνημα εγκυμοσύνης τριών μηνών, δεν προχώρησε η εγκυμοσύνη και το συζητάω γιατί είναι γνωστό και είναι πολλά χρόνια πριν. Ήταν πολύ θλιβερό για εμένα, θυμάμαι και τη μέρα, ήταν […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Μία αποκάλυψη έκανε η Ελένη Μενεγάκη στον αέρα της εκπομπής της. 

Διαβάστε το στο queen.gr

Μία αποκάλυψη έκανε η Ελένη Μενεγάκη στον αέρα της εκπομπής…

Διαβάστε το στο onsports.gr

Ελένη Μενεγάκη: «Ήμουν ερείπιο ψυχολογικά, δεν το ήξερε κανείς»

“Ήταν πολύ θλιβερό για μένα, γιατί θυμάμαι και την ημέρα, ήταν του Αγίου Βαλεντίνου”, εξομολογείται η Ελένη Μενεγάκη. Με αφορμή τη συνέντευξη που έδωσε η Μαρία Κίτσου στον Κώστα Τσουρό, στο Mega Καλημέρα, η Ελένη Μενεγάκη προχώρησε σε μια προσωπική εξομολόγηση. Όταν η ίδια βίωσε ένα δικό της πένθος… «Ήμουν σε ξεκίνημα εγκυμοσύνης τριών μηνών, […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Ελένη Μενεγάκη: "Ήμουν ερείπιο ψυχολογικά, δεν το ήξερε κανείς"

"Ήταν πολύ θλιβερό για μένα"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr

Ελένη Μενεγάκη: «Ήμουν ερείπιο ψυχολογικά, θρηνούσα πραγματικά»  – Μίλησε για την αποτυχημένη της εγκυμοσύνη

Μια αποκάλυψη έκανε η Ελένη Μενεγάκη στην εκπομπή της στο Mega την Τετάρτη με αφορμή δήλωση της Μαρίας Κίτσου. Σε συνέντευξή της, η ηθοποιός αποκάλυψε πως ακριβώς μετά τον θάνατο του πατέρα της έπρεπε να ανέβει στη θεατρική σκηνή και να παίξει για να μην αναβληθεί η παράσταση. Μετά το τέλος του βίντεο, η παρουσιάστρια […] The post Ελένη Μενεγάκη: «Ήμουν ερείπιο ψυχολογικά, θρηνούσα πραγματικά»  – Μίλησε για την αποτυχημένη της εγκυμοσύνη appeared first on OK.

Διαβάστε το στο okmag.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Πώς να φροντίσεις το σώμα σου στις διακοπές για να νιώθεις φρέσκια, λαμπερή και ακαταμάχητη κάτω από τον ήλιο!

Φαίη Σκόρδα: Παραμένει στην Αθήνα μετά το τέλος της εκπομπής της – Έτσι πέρασε την Κυριακή της

Ιωάννα Μαλέσκου: Ποζάρει με το μπικίνι της και οι κοιλιακοί της κόβουν την ανάσα

Weekly Style: Νέα εβδομάδα, νέο mood- αρκεί να δεις τα basics με άλλο μάτι

Big Brother: Η συγκίνηση του Γιώργου Αντωνιάδη όταν είδε τη μητέρα του μετά από τρεις μήνες

Ευγενία Σαμαρά: Το ταξίδι της στη Σρι Λάνκα μόλις ξεκίνησε – Αυτό είναι το πρόσωπο που επέλεξε για συνταξιδιώτη της