Κι άλλη καταγγελία για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο: Όλοι στο Ράδιο Αρβύλα ήξεραν ότι παρενοχλούσε τα κορίτσια στο γραφείο

14:04 - 16/12/2021

Κι άλλη καταγγελία για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο: Όλοι στο Ράδιο Αρβύλα ήξεραν ότι παρενοχλούσε τα κορίτσια στο γραφείο Μία ακόμα καταγγελία έρχεται στο φως για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο, από γυναίκα που, όπως λέει, εργαζόταν για το Ράδιο Αρβύλα. Με ανάρτησή της στο Facebook, αναφέρει πως είναι πρώην εργαζόμενη της εκπομπής και υποστηρίζει ότι «ήξεραν όλοι ότι παρενοχλούσε […]

Διαβάστε Περισσότερα στο diaforetiko.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Λάκης Γαβαλάς για Στάθη Παναγιωτόπουλο: «Κατάλαβα ότι εμπορεύεται το σεξ»

«Το να μοιράζεσαι και να εμπορεύεσαι τις ερωτικές πράξεις είναι μία πολλαπλή διαστροφή που δεν μπορώ να την καταλάβω

Διαβάστε το στο news.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ diaforetiko.gr

Παναγιώτης Πετράκης: «Πιστεύω πολύ στον Χριστό κι εκεί εναποθέτω όλες μου τις ελπίδες»

Ο άντρας μου, μου κάνει παρατήρηση αν μια μέρα δεν βαφτώ. Τί να κάνω;

Γιος Παναγιώτη Φασούλα – Κέρδισε τον καρκίνο, έκλεισε τα 22, και είναι ολόιδιος ο μπαμπάς του

Πουλάνε σαν τρελά: Ανάρπαστα έγιναν τα πλαστικά καλαμάκια σε πανηγύρι

Έξαλλη η Μαρία Ιωαννίδου με την Google : «Μου προσθέτει 15 χρόνια. Εγώ νομίζω ότι μικροδείχνω, τουλάχιστον 10 χρόνια κάτω»

H Ιωάννα είναι 26 χρονών και είναι η νέα δασκάλα των Αρκιών που διδάσκει στον μοναδικό μαθητή