Έγκλημα στα Γρεβενά: Ο μητροκτόνος ήταν γυμναστής σε σχολείο - «Θα υπερασπιστώ μόνος μου τον εαυτό μου»

16:02 - 16/12/2021

Ανατριχίλα έχει προκαλέσει η υπόθεση του 59χρονου μητροκτόνου στα Γρεβενά, ο οποίος προτού σκοτώσει τη γυναίκα που τον έφερε στη ζωή, νωρίτερα την είχε βιάσει. Αυτή δεν ήταν η πρώτη δολοφονία που έχει κάνει. Ο συγκεκριμένος είχε δολοφονήσει το 1993 τη γιαγιά του, στο ίδιο χωριό, το Κοσμάτι. Μάλιστα, εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι αποφυλακίσθηκε σε λιγότερο από μία δεκαετία και στη συνέχεια εργάστηκε σε σχολείο ως γυμναστής. Ο 59χρονος οδηγήθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Γρεβενών. Μέχρι στιγμής δεν έχει ομολογήσει, ενώ έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί. Σύμφωνα με πληροφορίες, δήλωσε ότι δεν θέλει δικηγόρο. «Θα υπερασπιστώ μόνος μου τον εαυτό μου» φέρεται να είπε.

Διαβάστε Περισσότερα στο pronews.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Γρεβενά: Ο μητροκτόνος εργαζόταν ως γυμναστής σε σχολείο

Τον μητροκτόνο των Γρεβενών σκιαγραφούν οι κάτοικοι του χωριού Κοσμάτι Γρεβενών Ο 59χρονος που βίασε και σκότωσε την μητέρα του είχε εργαστεί ως γυμναστής σε σχολείο πριν το 1993. Έχοντας…

Διαβάστε το στο politik.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ pronews.gr

Οι μουλάδες της Τεχεράνης «φλερτάρουν» με τον Μπάιντεν κατά της Ρωσίας! - Δεν δέχονται ρωσικό αίτημα για εγγυήσεις

Οι 5+1 τρόποι για να μη μαυρίζουν οι μπανάνες

Με αυτόν τον τρόπο θα διατηρήσετε τη φέτα για μήνες

Το καθεστώς του Κιέβου επιβεβαίωσε το θάνατο μέλους της διαπραγματευτικής του ομάδας: Αρνείται ότι τον εκτέλεσε

Πρόεδρος των Ελλήνων της Ουκρανίας: «Ο Πούτιν διαπράττει γενοκτονία κατά Ουκρανών και Ελλήνων»

Κορωπί: Άνοιξε νέος κύκλος ερευνών & καταθέσεων για την εξαφάνιση της Άρτεμις