Nέα καταγγελία από οικογενειακή φίλη του Στάθη Παναγιωτόπουλου- «Θες να βρεθούμε ;Τι υπέροχος κ…..».

00:04 - 17/12/2021

Μετά τον σάλο που προκλήθηκε και το ντόμινο των εξελίξεων με την αποπομπή του Στάθη Παναγιωτόπουλος από τους «Ράδιο Αρβύλα», μια νέα καταγγελία έρχεται στο φως. Σύμφωνα με το Star η καταγγελία έγινε από γυναίκα ελεύθερη επαγγελματία, που ζει και εργάζεται στη Θεσσαλονίκη. Η γυναίκα ήρθε σε επικοινωνία με το Star και προώθησε τα μηνύματα που της έστελνε ο πρώην […] The post Nέα καταγγελία από οικογενειακή φίλη του Στάθη Παναγιωτόπουλου- «Θες να βρεθούμε ;Τι υπέροχος κ…..». appeared first on OK.

Διαβάστε Περισσότερα στο okmag.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Νέα καταγγελία για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο: «Ήμουν 17 και μου ζητούσε να τον φιλήσω»

Στο φως της δημοσιότητας ήρθε μία νέα καταγγελία για το πρώην μέλος των «Ράδιο Αρβύλα» Στάθη Παναγιωτόπουλο. Μία νεαρή κοπέλα, μίλησε στον Alpha, αποκαλύπτοντας πως πριν από αρκετά χρόνια όταν εκείνη εργαζόταν σε μπαρ, ο παρουσιαστής των «Ράδιο Αρβύλα» την παρενοχλούσε σεξουαλικά. «Ήμουν 17-18 ετών. Ερχόταν στο μπαρ για να δει τους φίλους του, τους Το άρθρο Νέα καταγγελία για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο: «Ήμουν 17 και μου ζητούσε να τον φιλήσω» εμφανίστηκε πρώτα στο Paraskhnio.gr.

Διαβάστε το στο paraskhnio.gr

Kαταγγελία από μαθήτρια για τον Σ. Παναγιωτόπουλο: «Μου ζητούσε να τον φιλήσω»

Τελειωμό δεν έχουν οι καταγγελίες κατά του πρώην παρουσιαστή Στάθη Παναγιωτόπουλου και μια ακόμα είδε  την Παρασκευή το φως της δημοσιότητας. Όπως μετέδωσε το «Tlive» στον Alpha, μια νεαρή κοπέλα, 28 ετών σήμερα, κατηγορεί τον Στάθη Παναγιωτόπουλο πως την παρενοχλούσε συστηματικά. Οι δύο τους γνωρίστηκαν πριν από περίπου δέκα χρόνια, σε ένα ροκ μπαρ, όταν […]

Διαβάστε το στο dete.gr

Νέα καταγγελία για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο - «Ήμουν 17 και μου ζητούσε να τον φιλήσω»

Μορφή χιονοστιβάδας λαμβάνουν οι αποκαλύψεις

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ okmag.gr

Ζήνα Κουτσελίνη: «Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου με έχει στηρίξει πολύ παραπάνω από ανθρώπους που περίμενα ότι θα το έκαναν»

Καίτη Φίνου: Εξηγεί για ποιο λόγο έχασε τα δόντια της

Κατερίνα Λιόλιου: Η αποκάλυψη που δεν περιμέναμε – «Είχα μια σκοτεινή περίοδο…»

Μαρία Κωνσταντάρου: Πήγε στο Cash or Trash για να πουλήσει έναν συλλεκτικό καθρέφτη

Κιάρα Φεράνι: Οι πρώτες φωτογραφίες από το νέο της σπίτι

Ελεάνα Στραβοδήμου: «Με αφορά η δημιουργία οικογένειας, αλλά όχι ο γάμος»