Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Δυστυχώς ολοκληρώνεται η συνεργασία μας στο Happy Day»

09:56 - 17/12/2021

Αυλαία στη συνεργασία με τον Happy Day έδωσε το πρωί της Παρασκευής, κατά τη διάρκεια σύνδεσης με την Σταματίνα Τσιμτσιλή, […] The post Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Δυστυχώς ολοκληρώνεται η συνεργασία μας στο Happy Day» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Δυστυχώς ολοκληρώνεται η συνεργασία μας» (Video)

Τι γνωστοποίησε στον αέρα της εκπομπής

Διαβάστε το στο topontiki.gr

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Ποιος συνεργάτης της ολοκλήρωσε τη συνεργασία του με το “Happy Day”; (βίντεο)

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή μέσα από τη εκπομπή της «Happy Day» ανακοίνωσε πως ολοκληρώνεται η συνεργασία της με γνωστό παρουσιαστή. «Σήμερα που ολοκληρώνεται το Bachelor, δυστυχώς ολοκληρώνεται και η δική μας συνεργασία. Θέλω να πω ότι εγώ με τον Γιώργο γνωρίζομαι πάρα πολλά χρόνια, τον εκτιμώ και τον θαυμάζω και όταν του πρωτοτηλεφώνησα πριν από τρία χρόνια για να κάνουμε αυτή την σύνδεση με εμπιστεύθηκε. Στην αρχή, θέλω να το πω και να τον τιμήσω για αυτό, το έκανε για κάποιους μήνες χωρίς να έχει καμία απαίτηση. Απλά και μόνο για να υποστηρίξει εμένα, την εκπομπή θεωρώντας πως θα είναι κάτι πολύ όμορφο. Από τον Ιανουάριο θα γίνουν κάποια καινούργια πράγματα που δεν μας επιτρέπουν δυστυχώς να είμασ

Διαβάστε το στο pronews.gr

Σταματίνα Τσιμτσιλή – «Δυστυχώς ολοκληρώνεται η συνεργασία μας στο Happy Day»

Αυλαία στη συνεργασία με τον Happy Day έδωσε το πρωί της Παρασκευής, κατά τη διάρκεια σύνδεσης με την Σταματίνα Τσιμτσιλή, ο γνωστός δημοσιογράφος και παρουσιαστής... > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Σταματίνα Τσιμτσιλή – «Δυστυχώς ολοκληρώνεται η συνεργασία μας στο Happy Day»

Διαβάστε το στο spoilers

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Αποχώρηση έκπληξη από το Happy Day

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή αποχαιρέτησε έναν συνεργάτη της στο Happy Day.

Διαβάστε το στο neolaia.gr

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Δυστυχώς ολοκληρώνεται η συνεργασία μας στο «Happy Day»

Ποιος συνεργάτης της Σταματίνας Τσιμτσιλή αποχωρεί από την ομάδα του «Happy Day».Η Σταματίνα Τσιμτσιλή βρήκε έναν πρωτότυπο τρόπο να αποχαιρετήσει έναν στενό συνεργάτη της στο σημερινό «Happy Day». Την ώρα που εμείς βλέπαμε στις οθόνες μας τον Γιώργο Σατσίδη σε ζωντανή σύνδεση με το Λος Άντζελες, η παρουσιάστρια είπε απευθυνόμενη στον «Mr Hollywood»: «Σήμερα που ολοκληρώνεται το “Bachelor”, δυστυχώς ολοκληρώνεται και η δική μας συνεργασία. Θέλω να πω ότι εγώ με τον Γιώργο γνωρίζομαι πάρα πολλά χρόνια, τον εκτιμώ και τον θαυμάζω και όταν του πρωτοτηλεφώνησα πριν από τρία χρόνια για να κάνουμε αυτή την σύνδεση με εμπιστεύθηκε». Και συνέχισε: «Στην αρχή, θέλω να το πω και να τον τιμήσω για αυτό, τ

Διαβάστε το στο ieidiseis.gr

Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Δυστυχώς ολοκληρώνεται η συνεργασία μας στο Happy Day»

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Ευχαρίστησε τον Mr Hollywood για την συνεργασία τους όλα αυτά τα χρόνια και τον αποχαιρέτησε με χαμόγελο και θετική ενέργεια.

Διαβάστε το στο pagenews.gr

Σταματίνα Τσιμτσιλή: "Δυστυχώς ολοκληρώνεται η συνεργασία μας στο Happy Day"

Τι δήλωσε η παρουσιάστρια

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο