Ματθίλδη Μαγγίρα: «Έσπρωξε το παιδί μου, μας περίμενε να βγούμε, μας φυγάδευσαν από το πάρκινγκ»
15:16 - 17/12/2021
Η Ματθίλδη Μαγγίρα, μιλώντας στην εκπομπή Πάμε Δανάη, αποκάλυψε για μια περίπτωση bullying που έχει βιώσει η κόρη της σε […]
The post Ματθίλδη Μαγγίρα: «Έσπρωξε το παιδί μου, μας περίμενε να βγούμε, μας φυγάδευσαν από το πάρκινγκ» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ματθίλδη Μαγγίρα: «Ένας άνδρας έσπρωξε την κόρη μου στο σούπερ μάρκετ, μας φυγάδευσε ο security από το πάρκινγκ»
Το περιστατικό bullying που βίωσε η κόρη της
Διαβάστε το στο Ματθίλδη Μαγγίρα: Έσπρωξε το παιδί μου, άρχισε να με βρίζει, μας φυγάδευσαν από το πάρκινγκ
Αποκάλυψε ένα περιστατικό bullying που έχει βιώσει η κόρη της σε σούπερ μάρκετ
Διαβάστε το στο Σοκάρει η Ματθίλδη Μαγγίρα: «Έσπρωξε το παιδί μου, μας περίμενε να βγούμε, μας φυγάδευσαν από το πάρκινγκ»
Στην κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη» μίλησε η Ματθίλδη Μαγγίρα...
Διαβάστε το στο ZouglaΣοκάρει η Ματθίλδη Μαγγίρα: «Έσπρωξε το παιδί μου, μας περίμενε να βγούμε, μας φυγάδευσαν από το πάρκινγκ»
Στην κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη» μίλησε η Ματθίλδη Μαγγίρα, η οποία αναφέρθηκε σε μια περίπτωση bullying που έχει βιώσει η κόρη της σε σούπερ...
Διαβάστε το στο govastileto.grΜατθίλδη Μαγγίρα: «Έσπρωξε το παιδί μου, άρχισε να με βρίζει, μας φυγάδευσαν από το πάρκινγκ»
Η Ματθίλδη Μαγγίρα παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και μεταξύ άλλων αποκάλυψε ένα περιστατικό bullying
To άρθρο Ματθίλδη Μαγγίρα: «Έσπρωξε το παιδί μου, άρχισε να με βρίζει, μας φυγάδευσαν από το πάρκινγκ» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.grΜατθίλδη Μαγγίρα – «Έσπρωξε το παιδί μου, μας περίμενε να βγούμε, μας φυγάδευσαν από το πάρκινγκ»
Η Ματθίλδη Μαγγίρα, μιλώντας στην εκπομπή Πάμε Δανάη, αποκάλυψε για μια περίπτωση bullying που έχει βιώσει η κόρη της σε σούπερ μάρκετ. Μάλιστα, ο άνθρωπος...
> Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Ματθίλδη Μαγγίρα – «Έσπρωξε το παιδί μου, μας περίμενε να βγούμε, μας φυγάδευσαν από το πάρκινγκ»
Διαβάστε το στο spoilers