Σόφη Ζαννίνου: «Διάβασα ότι ο Γιώργος Μαρίνος έχει άνοια, του πήγε ένας συνάδελφος ένα τραγούδι»

16:46 - 17/12/2021

Η Σόφη Ζαννίνου ήταν καλεσμένη στο Στούντιο 4 της ΕΡΤ και οι παρουσιαστές θέλησαν να μάθουν αν η ίδια γνωρίζει […] The post Σόφη Ζαννίνου: «Διάβασα ότι ο Γιώργος Μαρίνος έχει άνοια, του πήγε ένας συνάδελφος ένα τραγούδι» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Σόφη Ζαννίνου: «Άκουσα ότι ο Γιώργος Μαρίνος είναι σε ένα γηροκομείο κι έχει άνοια, τον έχω χάσει πολλά χρόνια»

Η ηθοποιός μίλησε για την σχέση της με τον γνωστό τραγουδιστή και έκανε μερικές δηλώσεις που προκάλεσαν ερωτηματικά σχετικά με την «τύχη» του

Διαβάστε το στο ProtoThema.gr

Σόφη Ζαννίνου – «Διάβασα ότι ο Γιώργος Μαρίνος έχει άνοια, του πήγε ένας συνάδελφος ένα τραγούδι»

Η Σόφη Ζαννίνου ήταν καλεσμένη στο Στούντιο 4 της ΕΡΤ και οι παρουσιαστές θέλησαν να μάθουν αν η ίδια γνωρίζει πως είναι και πού βρίσκεται... > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Σόφη Ζαννίνου – «Διάβασα ότι ο Γιώργος Μαρίνος έχει άνοια, του πήγε ένας συνάδελφος ένα τραγούδι»

Διαβάστε το στο spoilers

Σόφη Ζαννίνου: Διάβασα ότι ο Γιώργος Μαρίνος έχει άνοια

Τι είπε η Σόφη Ζαννίνου για την κατάσταση της υγείας του Γιώργου Μαρίνου.Η Σόφη Ζαννίνου ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «Στούντιο 4» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον Γιώργο Μαρίνο και την κατάσταση της υγείας του. Συγκεκριμένα, είπε πως «έχω πάρα πολλά χρόνια να τον δω. Ξέρω ότι κάπου είναι και δεν θέλει ο ίδιος να έχει επαφές. Κάπου αλλού διάβασα ότι είναι σε ένα γηροκομείο κι έχει άνοια. Γιατί του πήγε ένας συνάδελφος ένα τραγούδι γραμμένο γι’ αυτόν που το άκουσε αλλά δεν είχε καμία αντίδραση. Δεν ξέρω πραγματικά τι συμβαίνει». Παράλληλα, δήλωσε ότι «η τελευταία φορά που τον είδα ήταν σε παράσταση που είχε κάνει και χάρηκε πολύ κι εκείνος που με είδε κι εγώ που τον είδα. Από τότε δεν έχω καμία επ

Διαβάστε το στο ieidiseis.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο