#Γιώργος Μαρίνος

Διέρρευσε μία και μοναδική φωτο: Πως είναι στα 85 του ο Γιώργος Μαρίνος, πώς ζει και πού βρίσκεται σήμερα

Newside.gr
Ο Γιώργος Μαρίνος, ο πρώην λαμπερός σταρ, συμπλήρωσε πρόσφατα τα 85 του χρόνια και έχει αποφασίσει να ζει μακριά από τη θόρυβο και τα φώτα της δημοσιότητας. Έχοντας αφήσει στο παρελθόν τις μέρες της δημοσιότητας, επέλεξε μια πιο ήρεμη ζωή, μακριά από τα φλας και την προβολή. Γιώργος Μαρίνος: Που βρίσκεται σήμερα; Όπως αναφέρθηκε από [...] Το άρθρο Διέρρευσε μία και μοναδική φωτο: Πως είναι στα 85 του ο Γιώργος Μαρίνος, πώς ζει και πού βρίσκεται σήμερα εμφανίστηκε πρώτα στο NewSide.
22:00 25/03/2024

Συνάντηση του Δ.Κουτσούμπα με τα σωματεία των εργαζομένων της ΛΑΡΚΟ: Να διασφαλιστούν οι θέσεις εργασίας με σύγχρονα δικαιώματα

thecaller.gr
Ο γγ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας συναντήθηκε σήμερα Δευτέρα, 20 Νοεμβρίου, στην έδρα της ΚΕ του κόμματος στον Περισσό, με αντιπροσωπείες των σωματείων των εργαζομένων της ΛΑΡΚΟ.Ο γγ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας συναντήθηκε σήμερα Δευτέρα, 20 Νοεμβρίου, στην έδρα της ΚΕ του κόμματος στον Περισσό, με αντιπροσωπείες των σωματείων των εργαζομένων της ΛΑΡΚΟ.Στη συνάντηση συμμετείχαν ακόμα ο Γιώργος Μαρίνος, μέλος του ΠΓ της ΚΕ και βουλευτής του ΚΚΕ, ο Κώστας Παρασκευάς, μέλος του ΠΓ της ΚΕ και ο Νίκος […]
14:00 20/11/2023

Με ποιον μένει και τι κάνει σήμερα ο Γιώργος Μαρίνος – Το σπίτι που κατοικεί και η καθημερινότητα

eleftherostypos.gr
Ο Γιώργος Μαρίνος τα τελευταία χρόνια έχει πάρει την απόφαση να εξαφανιστεί από τα φώτα της δημοσιότητας. Κατά καιρούς μάλιστα, πολλά έχουν ακουστεί για τη ζωή του με την ιστορία του να σχολιάζεται ως “θρίλερ”. Η εκπομπή ωστόσο, “Ακόμα δεν είδες τίποτα” και ο Πάνος Κατσαρίδης επικοινώνησε με τους ανθρώπους που τον φροντίζουν και του […] Το άρθρο Με ποιον μένει και τι κάνει σήμερα ο Γιώργος Μαρίνος – Το σπίτι που κατοικεί και η καθημερινότητα εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
12:00 01/10/2023

Γιώργος Μαρίνος: Όλη η αλήθεια για τη νέα του ζωή

zappit.gr
Ο Γιώργος Μαρίνος εξακολουθεί να «λάμπει» τα τελευταία χρόνια… δια της απουσίας του και όλοι ενδιαφέρονται να μάθουν πως είναι […] The post Γιώργος Μαρίνος: Όλη η αλήθεια για τη νέα του ζωή appeared first on Zappit.
18:00 30/09/2023

Γιώργος Μαρίνος: Αυτή είναι η καθημερινότητά του – Που μένει και τι κάνει ο σπουδαίος καλλιτέχνης

tlife.gr
Πολλά σενάρια έχουν ακουστεί για το που βρίσκεται και τι κάνει σήμερα ο σπουδαίος performer Γιώργος To άρθρο Γιώργος Μαρίνος: Αυτή είναι η καθημερινότητά του – Που μένει και τι κάνει ο σπουδαίος καλλιτέχνης δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
16:09 30/09/2023

Πωλίνα: Δημιουργήθηκε απευθείας πτήση Αθήνα – Σεϋχέλλες μετά το τραγούδι μου

Newsbeast.gr
Η Πωλίνα βρέθηκε καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής «Στούντιο 4» της ΕΡΤ και μίλησε στην Νάνσυ Ζαμπέτογλου και το Θανάση Αναγνωστόπουλο για τη ζωή της και μοιράστηκε μαζί τους άγνωστες ιστορίες. Η τραγουδίστρια αναφέρθηκε και στον Γιώργο Μαρίνο και σημείωσε χαρακτηριστικά πως: «ο Γιώργος Μαρίνος ήταν ένας ατρόμητος άνθρωπος με πάρα πολλές ευαισθησίες, ανασφάλειες και μια ψυχολογία ενός πολύ μικρού παιδιού. Ήθελε τα χάδια του, ήθελε θαλπωρή, ήθελε φίλους αληθινούς γιατί ο Γιώργος είχε γύρω του μια αυλή τεράστια όπως έχουν όλοι κατά διαστήματα. Είχε όμως την διορατικότητα και το ένστικτο να καταλαβαίνει ποιοι είναι οι πραγματικοί του φίλοι και ποιοι άνθρωποι τον αγαπάνε στα αλήθεια. Αυτό τον
20:44 11/05/2023

Πωλίνα: Ακύρωσαν τη συμμετοχή μου στη Eurovision γιατί ήταν Μεγάλο Σάββατο

ieidiseis.gr
Η Πωλίνα περιέγραψε στιγμές από την καριέρα της και τις συνεργασίες της με μεγάλους καλλιτέχνες.Στην παρέα του Στούντιο 4 της ΕΡΤ1 βρέθηκε το απόγευμα της Πέμπης τη Πωλίνα και μίλησε για την απόφασή της να ασχοληθεί με το τραγούδι, ενώ μίλησε για τις αναμνήσεις της από τη Eurovision και τη συνεργασία και φιλία της με τον Γιώργο Μαρίνο. Η Πωλίνα αποκάλυψε πως ξεκίνησε να τραγουδά επαγγελματικά και ο πατέρας της δεν γνώριζε τίποτε, αφού της είχε κλείσε ραντεβού με γνωστό του για να εργαστεί στη Swiss Air. Ενώ πήρε μέρος σε οντισιόν με αγγλικό στίχο και στο κουπλέ έλεγε δικά της αγγλικά. Η πρώτη της δουλειά ήταν στο θρυλικό On the Rocks. Την πρώτη φορά που πήρε μέρος στον διαγωνισμό της Eurovision
18:45 11/05/2023

Πωλίνα: “Δεν ανησυχώ για τον Γιώργο Μαρίνο – Του έχω εμπιστοσύνη”

instyle.gr
Η Πωλίνα ήταν καλεσμένη στο “Στούντιο 4” το απόγευμα της Πέμπτης. Η γνωστή τραγουδίστρια αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στη μακροχρόνια συνεργασία της με τον Γιώργο Μαρίνο. “Ο Γιώργος Μαρίνος ήταν ένας ατρόμητος άνθρωπος με πάρα πολλές ευαισθησίες, ανασφάλειες και μια ψυχολογία ενός πολύ μικρού παιδιού. Ήθελε τα χάδια του, ήθελε θαλπωρή, ήθελε φίλους αληθινούς γιατί ο Γιώργος […] The post Πωλίνα: “Δεν ανησυχώ για τον Γιώργο Μαρίνο – Του έχω εμπιστοσύνη” appeared first on InStyle.
18:20 11/05/2023

Η Άννα Φόνσου αποκάλυψε που μένει ο Γιώργος Μαρίνος και τι έγινε με την υγεία του – «Τον φροντίζει μια κοπέλα»

Newsbeast.gr
Η Άννα Φόνσου σε τηλεοπτική εμφάνιση που πραγματοποίησε, μίλησε για το μυστήριο που επικρατεί γύρω από τη ζωή του Γιώργου Μαρίνου και αποκάλυψε το μέρος που μένει, αλλά και τι έγινε με την υγεία του. Μιλώντας στην εκπομπή «Το Πρωινό» είπε στον Γιώργο Λιάγκα, πως «μία φορά με κάλεσε μία γιατρός από τη Νέα Μάκρη και μου λέει “είναι εδώ ο κ. Γιώργος Μαρίνος σε άθλια κατάσταση, είναι χάλια. Δεν πάτε σπίτι του να δείτε αν μένει μόνος του”. Πήγαμε, φωνάζαμε, δεν άνοιγε. Ήρθε η αστυνομία, ανοίγουμε, φωνάζουμε κ. Μαρίνο, λέει ποιος είναι και γάβγιζαν πολλά σκυλιά. Τον πήραμε, τον πήγαμε στον Ευαγγελισμό, τον κοιτάνε και τον έβαλαν στην Εντατική». «Πάω κάνω πρεμιέρα στο θέατρο, επιστρέφω στο νοσοκ
20:30 02/05/2023

Άννα Φόνσου: Ο Γιώργος Μαρίνος μένει στη Γλυφάδα, τον φροντίζουν, δεν έχει οικονομικό πρόβλημα

Newsit
«Μου είπε “θα ήθελα να μην ξαναμιλήσω σε κανέναν”» αποκάλυψε η Άννα Φόνσου για τον Γιώργο Μαρίνο. Το που βρίσκεται ο Γιώργος Μαρίνος και ποια είναι η κατάσταση της υγείας του επανέρχεται στην επικαιρότητα μετά την επίθεση που εξαπέλυσε ο Τάκης Σαγιώρ στην Άννα Φόνσου. Η δεύτερη εμφανίστηκε σήμερα (02.05.2023) στο «Πρωϊνό» και απάντησε. «Ο ... Περισσότερα To άρθρο Άννα Φόνσου: Ο Γιώργος Μαρίνος μένει στη Γλυφάδα, τον φροντίζουν, δεν έχει οικονομικό πρόβλημα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
13:52 02/05/2023

Άννα Φόνσου: “Mε κάλεσε μία γιατρός από τη Νέα Μάκρη και μου λέει “είναι εδώ ο κ. Γιώργος Μαρίνος σε άθλια κατάσταση, είναι χάλια”

irafina.gr
Η Άννα Φόνσου φιλοξενήθηκε στο Πρωινό και μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στον Γιώργο Μαρίνο, ο οποίος έχει «εξαφανιστεί». Η ηθοποιός που έχει φτιάξει το Σπίτι του Ηθοποιού, αποκάλυψε που και με ποιους ανθρώπους βρίσκεται σήμερα ο Γιώργος Μαρίνος. «Μία φορά με κάλεσε μία γιατρός από τη Νέα Μάκρη και μου λέει “είναι εδώ ο κ. Γιώργος […]
13:52 02/05/2023

Άννα Φόνσου: Αποκαλύπτει πρώτη φορά που βρίσκεται σήμερα ο Γιώργος Μαρίνος

tlife.gr
Η Άννα Φόνσου φιλοξενήθηκε στο Πρωινό και μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στον Γιώργο Μαρίνο, ο οποίος έχει To άρθρο Άννα Φόνσου: Αποκαλύπτει πρώτη φορά που βρίσκεται σήμερα ο Γιώργος Μαρίνος δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
13:08 02/05/2023

Γιώργος Μαρίνος – Η Άννα Φόνσου απασφαλίζει και αποκαλύπτει τα πάντα για πρώτη φορά: «Έδωσα εγώ τις 27.000 ευρώ»

zappit.gr
Με αφορμή τις δηλώσεις που έκανε ο Τάκης Σαγιώρ για την Άννα Φόνσου, η ηθοποιός θέλησε να ξεκαθαρίσει μια για […] The post Γιώργος Μαρίνος – Η Άννα Φόνσου απασφαλίζει και αποκαλύπτει τα πάντα για πρώτη φορά: «Έδωσα εγώ τις 27.000 ευρώ» appeared first on Zappit.
12:46 02/05/2023

«Τον Γιώργο Μαρίνο τον βοήθησε μια κυρία μεγάλης εφοπλιστικής οικογένειας, δεν είναι καλά στην υγεία του, δεν έχει επαφή»

zappit.gr
Ο Γιώργος Μαρίνος και η ζωή του σήμερα βρέθηκαν στο επίκεντρο της συνέντευξης που έδωσε ο Τάκης Σαγιώρ στο Πρωινό […] The post «Τον Γιώργο Μαρίνο τον βοήθησε μια κυρία μεγάλης εφοπλιστικής οικογένειας, δεν είναι καλά στην υγεία του, δεν έχει επαφή» appeared first on Zappit.
11:34 02/05/2023

Ελένη Δήμου: «Ο Γιώργος Μαρίνος δεν ήθελε στα γηρατειά του να χαλάσει την εικόνα του»

zappit.gr
Συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και τον Αλέξη Μίχα έδωσε η Ελένη Δήμου. Η τραγουδίστρια μίλησε, μεταξύ άλλων, και για […] The post Ελένη Δήμου: «Ο Γιώργος Μαρίνος δεν ήθελε στα γηρατειά του να χαλάσει την εικόνα του» appeared first on Zappit.
13:22 04/04/2023

«Ο Γιώργος Μαρίνος ήταν πολύ σκληρός συνεργάτης, μπορούσε να σε ξεφτιλίσει και να σε ρίξει στα πατώματα»

zappit.gr
Με αφορμή την επιτυχημένη σειρά του Alpha, «Αυτή η νύχτα» μένει παραχώρησε συνέντευξη ο Θάνος Αλεξανδρής στην εφημερίδα Real life […] The post «Ο Γιώργος Μαρίνος ήταν πολύ σκληρός συνεργάτης, μπορούσε να σε ξεφτιλίσει και να σε ρίξει στα πατώματα» appeared first on Zappit.
19:22 02/04/2023

Κατιάνα Μπαλανίκα: «Δε νομίζω ότι θέλει να έχει επικοινωνία με κανέναν μας ο Γιώργος Μαρίνος»

neolaia.gr
Η Κατιάνα Μπαλανίκα μίλησε για την πορεία της στο Θέατρο, τον Γιώργο Μαρίνο αλλά και τις στιγμές που θέλησε να απομακρυνθεί απ’ όλους.
19:24 13/02/2023

Η Κατιάνα Μπαλανίκα εξομολογείται: «Ο Γιώργος Μαρίνος δεν είναι στη ζωή κανενός»

zappit.gr
Καλεσμένη στον καναπέ της εκπομπής Studio 4 βρέθηκε η Κατιάνα Μπαλανίκα. Η δημοφιλής ηθοποιός μίλησε στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον […] The post Η Κατιάνα Μπαλανίκα εξομολογείται: «Ο Γιώργος Μαρίνος δεν είναι στη ζωή κανενός» appeared first on Zappit.
17:52 13/02/2023

Αυτοί είναι οι σημερινοί ιδιοκτήτες της βίλας του Γιώργου Μαρίνου στον Νέο Βουτζά (φωτό)

irafina.gr
Ο Γιώργος Μαρίνος εδώ και αρκετά χρόνια προκαλεί απορίες για το πού βρίσκεται, έχοντας εξαφανιστεί πλήρως από το προσκήνιο, με το πέπλο μυστηρίου να πέφτει και για τα περιουσιακά του στοιχεία, όπως η βίλα στον Νέο Βουτζά.
23:56 07/02/2023

Γιώργος Μαρίνος: «Εγώ κύριε είμαι ομοφυλόφιλος! Αν μπορούσα να ξαναζήσω ως straight, δεν νομίζω ότι…»

eleftherostypos.gr
O Γιώργος Μαρίνος είναι από τους ανθρώπους που έκανε αυτό που λέμε “coming out” στα μέσα μιας δεκαετίας ( γύρω στο 1955) όπου η λέξη “ομοφυλόφιλος” δεν ήταν εύκολη ούτε να την πείς, ούτε να την αποδεχτείς δημόσια στην Ελλάδα. Και το τόλμησε. Και το υποστήριξε. Με θάρρος και αξιοπρέπεια. Μπορεί σήμερα να έχει εξαφανιστεί […] Το άρθρο Γιώργος Μαρίνος: «Εγώ κύριε είμαι ομοφυλόφιλος! Αν μπορούσα να ξαναζήσω ως straight, δεν νομίζω ότι…» εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
11:26 26/01/2023

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load