Σκυλακάκης: Λεφτόδεντρο και μαγικές συνταγές δεν υπάρχουν και πρέπει να είμαστε σώφρονες

17:04 - 17/12/2021

«Μετά από πολλά χρόνια είμαι αισιόδοξος για την ελληνική οικονομία και την Ελλάδα» τόνισε ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Θεόδωρος Σκυλακάκης κατά τη...

Διαβάστε Περισσότερα στο Zougla
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Σκυλακάκης για Προϋπολογισμό: «Λεφτόδεντρο» και μαγικές συνταγές δεν υπάρχουν και πρέπει να είμαστε σώφρονες

«Υπάρχει εμπιστοσύνη από αγορές, εταίρους και θεσμούς γιατί κάνουμε μεταρρυθμίσεις», επισήμανε από τη Βουλή ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών

Διαβάστε το στο

Θεόδωρος Σκυλακάκης: Λεφτόδεντρο και μαγικές συνταγές δεν υπάρχουν – Πρέπει να είμαστε σώφρονες

Την αισιοδοξία του για την πορεία της ελληνικής οικονομίας εξέφρασε ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Θεόδωρος Σκυλακάκης κατά τη συζήτηση του Προϋπολογισμού.  «Μετά από πολλά χρόνια είμαι αισιόδοξος για την ελληνική οικονομία και την Ελλάδα» τόνισε ο κ. Σκυλακάκης, ενώ αναφέρθηκε στις δυσκολίες της πανδημίας και των ανατιμήσεων και παρομοίασε την Ελλάδα με ένα όμορφο δικάταρτο ... Περισσότερα To άρθρο Θεόδωρος Σκυλακάκης: Λεφτόδεντρο και μαγικές συνταγές δεν υπάρχουν – Πρέπει να είμαστε σώφρονες δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο

Σκυλακάκης: Λεφτόδεντρο και μαγικές συνταγές δεν υπάρχουν

«Μετά από πολλά χρόνια είμαι αισιόδοξος για την ελληνική οικονομία και την Ελλάδα» τόνισε ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Θεόδωρος Σκυλακάκης κατά τη συζήτηση του Προϋπολογισμού. Αναφέρθηκε στις δυσκολίες της πανδημίας και των ανατιμήσεων και παρομοίασε την Ελλάδα με ένα όμορφο δικάταρτο καράβι που αλλάζει την παλαιά της μηχανή, την οικονομία της, με μεταρρυθμίσεις. Υγεία Ο αναπληρωτής […]

Διαβάστε το στο mikrometoxos.gr

Σκυλακάκης: Λεφτόδεντρο και μαγικές συνταγές δεν υπάρχουν και πρέπει να είμαστε σώφρονες

Σκυλακάκης: Λεφτόδεντρο και μαγικές συνταγές δεν υπάρχουν και πρέπει να είμαστε σώφρονεςekomninou Παρ., 17/12/2021 - 20:00

Διαβάστε το στο sofokleousin.gr

«Μετά από πολλά χρόνια είμαι αισιόδοξος για την ελληνική οικονομία και την Ελλάδα» τόνισε ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Θεόδωρος Σκυλακάκης κατά τη συζήτηση του Προϋπολογισμού. Αναφέρθηκε στις δυσκολίες της πανδημίας και των ανατιμήσεων και παρομοίασε την Ελλάδα με ένα όμορφο δικάταρτο καράβι που αλλάζει την παλαιά της μηχανή, την οικονομία της, με μεταρρυθμίσεις. Υγεία Ο Το άρθρο Σκυλακάκης: Λεφτόδεντρο και μαγικές συνταγές δεν υπάρχουν και πρέπει να είμαστε σώφρονες εμφανίστηκε πρώτα στο Paraskhnio.gr.

Διαβάστε το στο paraskhnio.gr

Σκυλακάκης για Προυπολογισμό 2022: Λεφτόδεντρο και μαγικές συνταγές δεν υπάρχουν

«Υπάρχει εμπιστοσύνη από αγορές, εταίρους και θεσμούς γιατί κάνουμε μεταρρυθμίσεις»

Διαβάστε το στο news.gr

Θ. Σκυλακάκης: Λεφτόδεντρο και μαγικές συνταγές δεν υπάρχουν και πρέπει να είμαστε σώφρονες

«Μετά από πολλά χρόνια είμαι αισιόδοξος για την ελληνική οικονομία και την Ελλάδα» τόνισε ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Θεόδωρος Σκυλακάκης κατά τη συζήτηση του Προϋπολογισμού. Αναφέρθηκε στις δυσκολίες της πανδημίας και των ανατιμήσεων και παρομοίασε την Ελλάδα με ένα όμορφο δικάταρτο καράβι που αλλάζει την παλαιά της μηχανή, την οικονομία της, με μεταρρυθμίσεις. Υγεία Ο […] Θ. Σκυλακάκης: Λεφτόδεντρο και μαγικές συνταγές δεν υπάρχουν και πρέπει να είμαστε σώφρονες on BLUE SKY.

Διαβάστε το στο blueskytv.gr

Θ. Σκυλακάκης: Λεφτόδεντρο και μαγικές συνταγές δεν υπάρχουν και πρέπει να είμαστε σώφρονες

«Μετά από πολλά χρόνια είμαι αισιόδοξος για την ελληνική οικονομία και την Ελλάδα» τόνισε ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Θεόδωρος Σκυλακάκης κατά τη συζήτηση του Προϋπολογισμού. Αναφέρθηκε στις δυσκολίες της πανδημίας και των ανατιμήσεων και παρομοίασε την Ελλάδα με ένα όμορφο [...]

Διαβάστε το στο matrix24.gr

Σκυλακάκης: Λεφτόδεντρο και μαγικές συνταγές δεν υπάρχουν

«Μετά από πολλά χρόνια είμαι αισιόδοξος για την ελληνική οικονομία και την Ελλάδα» τόνισε ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Θεόδωρος Σκυλακάκης... The post Σκυλακάκης: Λεφτόδεντρο και μαγικές συνταγές δεν υπάρχουν appeared first on GRTimes.gr.

Διαβάστε το στο grtimes.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Zougla

Αυτοκίνητο τυλίχθηκε στις φλόγες στην Εθνική Οδό Αθηνών-Κορίνθου

Θεσσαλονίκη: Άνδρας έσπασε για άγνωστο λόγο τζάμι λεωφορείου ΚΤΕΛ

Τα χάσκι αρνείται να φάει την κροκέτα 

Στο Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ, ο ΥΠΕΞ των ΗΠΑ κατηγορεί τη Ρωσία για εκβιασμό

Επέστρεψε στα κέρδη το Χρηματιστήριο

Η Ρωσία θα μειώσει τις εξαγωγές πετρελαίου κατά 300.000 βαρέλια ημερησίως τον Σεπτέμβριο