Στάθης Παναγιωτόπουλος: Και νέα καταγγελία – «Ήθελε ερωτική πράξη, μου είπε ‘’τι περιμένεις αφού ήρθες εδώ;’’» (Video)

17:44 - 17/12/2021

Άλλη μία καταγγελία για τον πρώην συντελεστή του Ράδιο Αρβύλα, Στάθη Παναγιωτόπουλο, ήρθε στο φως της δημοσιότητας.

Διαβάστε Περισσότερα στο topontiki.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Στάθης Παναγιωτόπουλος – Νέα καταγγελία: «Ήμουν 17 ετών και προσπάθησε να με φιλήσει»

Μια 28χρονη κοπέλα περιγράφει τη γνωριμία της με τον Στάθη Παναγωτιόπουλο στη Θεσσαλονίκη όταν εκείνη ήταν 17 ετών μαθήτρια της Γ΄ Λυκείου αναφέροντας ότι ο παρουσιαστής την παρενοχλούσε συστηματικά, με τις καταγγελίες να παίρνουν μορφή χιονοστιβάδας. Η γνωριμία έγινε σε μπαρ όπου η κοπέλα δούλευε και στο οποίο σύχναζε ο Παναγιωτόπουλος. «Ήταν Σεπτέμβριος, είχαμε βγει έξω και μου λέει “είσαι πολύ όμορφη, φιλί;” και του λέω “τι είπες;” ότι τάχα δεν άκουσα, και του απαντάω “ναι είμαστε φίλοι, μιλάμε, σε γνωρίζω, με γνωρίζεις, λογικό είναι”, “όχι, φιλί” και του λέω “δεν γίνεται” τον απωθούσα. Αυτό όποτε τύχαινε να περνάει από το μαγ

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ topontiki.gr

Ευρωβουλευτές ΚΚΕ: Αλληλεγγύη σε όλους τους Ουκρανούς πρόσφυγες, θύματα του ιμπεριαλιστικού πολέμου (Video)

Δημήτρης Λιγνάδης: Μηνύσεις κατά πάντων από τον Αλέξη Κούγια

Πόλεμος στην Ουκρανία – ΠΟΥ: Ζούμε την χειρότερη προσφυγική κρίση στην Ευρώπη τα τελευταία 75 χρόνια

Η Πολωνία διαθέτει όλα τα MIG-29 της στην αμερικανική κυβέρνηση

ΚΟΚ: Ποιοι κινδυνεύουν με αφαίρεση διπλώματος για… πάντα

Μαρίνα Πατούλη: Το πάρτι έκπληξη για τα γενέθλια του Βλάσση Χολέβα (Video)