Γεωργιάδης: Δεν έχω αποκλείσει ποτέ άλλο μέτρο πλην του lockdown- Η «φάπα» Πλεύρη σε Πολάκη

09:36 - 18/12/2021

Όπως είπε, η κυβέρνηση έλαβε μέτρα ενόψει της επέλασης της Όμικρον, καθώς από αύριο για να έρθει κάποιος στην Ελλάδα πρέπει να έχει εκτός από πιστοποιητικό εμβολιασμού κι ένα αρνητικό PCR τεστ 48 ωρών. «Άρα κάνουμε πιο δύσκολη την πρόσβαση στη χώρα ώστε να εμποδίζουμε την εισαγωγή πολλών νέων κρουσμάτων, καθώς η Όμικρον αρχίζει να […]

Διαβάστε Περισσότερα στο thecaller.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Γεωργιάδης: Δεν έχω αποκλείσει ποτέ άλλο μέτρο, πλην του lockdown

Ανοιχτό το ενδεχόμενο επιβολής νέων μέτρων για να μπει ένα «φρένο» στην εξάπλωση της μετάλλαξης Όμικρον άφησε ο Άδωνις Γεωργιάδης, αποκλείοντας μόνο το σενάριο του lockdown. Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ο υπουργός Ανάπτυξης κι Επενδύσεων, η κυβέρνηση έλαβε μέτρα ενόψει της μετάλλαξης Όμικρον, καθώς από αύριο για να έρθει κάποιος στην Ελλάδα πρέπει να έχει εκτός από πιστοποιητικό εμβολιασμού κι ένα αρνητικό PCR τεστ 48 ωρών. «Άρα κάνουμε πιο δύσκολη την πρόσβαση στη χώρα ώστε να εμποδίζουμε την εισαγωγή πολλών νέων κρουσμάτων, καθώς η Όμικρον αρχίζει να επικρατεί. Είναι αδύνατο να μην έρθει και στην Ελλάδα η νέα μετάλλαξη και να μη γίνει κάποιου είδους ξέσπασμα. Δίνουμε τη μάχη μας να αυξηθεί το πο

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Γεωργιάδης: Δεν έχω αποκλείσει ποτέ άλλο μέτρο πλην του lockdown, δεν ξέρω ποια θα είναι η εξέλιξη της πανδημίας

Παράθυρο για νέα μέτρα άφησε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης.

Διαβάστε το στο real.gr

Γεωργιάδης: Δεν έχω αποκλείσει ποτέ άλλο μέτρο για τον κορωνοϊό πλην του lockdown

Ο κ. Γεωργιάδης τόνισε ότι η κυβέρνηση έλαβε μέτρα ενόψει της επέλασης της Όμικρον.

Διαβάστε το στο topontiki.gr

Γεωργιάδης: Δεν έχω αποκλείσει ποτέ άλλο μέτρο πλην του lockdown

Σκοπός της κυβέρνησης είναι πάντα ο ίδιος: από το μέρισμα της επιτυχίας της χώρας θα εισπράττουν το μερίδιό τους όλοι, κανένας δεν πρόκειται να μείνει πίσω, επισήμανε ο υπουργός Ανάπτυξης The post Γεωργιάδης: Δεν έχω αποκλείσει ποτέ άλλο μέτρο πλην του lockdown appeared first on Protagon.gr.

Διαβάστε το στο protagon.gr

Αδ. Γεωργιάδης: Δεν έχω αποκλείσει ποτέ άλλο μέτρο, πλην του lockdown

Δεν έχω αποκλείσει ποτέ άλλο μέτρο, πλην του lockdown ανέφερε ο Άδωνις Γεωργιάδης μιλώντας...Συνεχίστε την ανάγνωση του άρθρου: Αδ. Γεωργιάδης: Δεν έχω αποκλείσει ποτέ άλλο μέτρο, πλην του lockdown

Διαβάστε το στο sinidisi.gr

Γεωργιάδης: Δεν έχω αποκλείσει ποτέ άλλο μέτρο πλην του lockdown

Τι είπε ο υπουργός Ανάπτυξης για τα μέτρα ανακούφισης των πολιτών από την ακρίβεια

Διαβάστε το στο news.gr

Γεωργιάδης σε ΣΚΑΪ: Δεν έχω αποκλείσει ποτέ άλλο μέτρο πλην του lockdown- Η «φάπα» Πλεύρη σε Πολάκη

Όσον αφορά στις σημερινές ανακοινώσεις του πρωθυπουργού για την ελάφρυνση των νοικοκυριών από ττις αυξήσεις στην ενέργεια, ο υπουργός Ανάπτυξης ανέφερε ότι θα τους ικανοποιήσουν όλους.

Διαβάστε το στο Skai.gr

Γεωργιάδης: «Δεν έχω αποκλείσει ποτέ άλλο μέτρο»

Στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ φιλοξενήθηκε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος μίλησε για ενδεχόμενη λήψη νέων μέτρων. Ο κ. Γεωργιάδης τόνισε ότι η κυβέρνηση έχει λάβει τα…

Διαβάστε το στο politik.gr

Γεωργιάδης: Δεν έχω αποκλείσει ποτέ άλλο μέτρο, πλην του lockdown

Ανοιχτό το ενδεχόμενο επιβολής νέων μέτρων για να μπει ένα «φρένο» στην εξάπλωση της μετάλλαξης Όμικρον άφησε ο Άδωνις Γεωργιάδης, αποκλείοντας μόνο το σενάριο του lockdown. Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ο υπουργός Ανάπτυξης κι Επενδύσεων, η κυβέρνηση έλαβε μέτρα ενόψει της μετάλλαξης Όμικρον, καθώς από αύριο για να έρθει κάποιος στην Ελλάδα πρέπει να έχει εκτός […] The post Γεωργιάδης: Δεν έχω αποκλείσει ποτέ άλλο μέτρο, πλην του lockdown appeared first on Empisteutiko.gr.

Διαβάστε το στο empisteutiko.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ thecaller.gr

Χειρουργείο και… τέλος η σεζόν για τον Φεράν Τόρες

Για πρώτη φορά ερευνητές παρατήρησαν ορατό σέλας στον Άρη (εικόνες)

Απεγκλωβισμός άνδρα που καταπλακώθηκε από δέντρο στην Αλωνίσταινα Αρκαδίας

Ρία Ελληνίδου: «Σταμάτησε το γλέντι και φύγαμε απ’ την πίσω πόρτα, μου είπε ο γαμπρός ότι έπιασαν τη νύφη με άλλον»

Η ΕΕ κατηγορεί την TikTok για παραβίαση των ψηφιακών κανόνων για διαφάνεια στις διαφημίσεις

ΤτΕ: Περιορισμένες οι επιπτώσεις από τους δασμούς – Με ικανοποιητικό ρυθμό η ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας