Δημήτρης Σταρόβας: Τοποθετείται δημόσια για τον φίλο του Στάθη Παναγιωτόπουλο – «Σαν ψέματα μου φαίνεται»

16:00 - 18/12/2021

Σάλος έχει προκληθεί τις τελευταίες ημέρες με την υπόθεση του Στάθη Παναγιωτόπουλο και την καταγγελία της To άρθρο Δημήτρης Σταρόβας: Τοποθετείται δημόσια για τον φίλο του Στάθη Παναγιωτόπουλο – «Σαν ψέματα μου φαίνεται» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Δημήτρης Σταρόβας για τον φίλο του Στάθη Παναγιωτόπουλο: «Σαν ψέματα μου φαίνεται»

Στην εκπομπή «Όλα γκουντ» μίλησε ο Δημήτρης Σταρόβας...

Διαβάστε το στο Zougla

Δημήτρης Σταρόβας για τον φίλο του Στάθη Παναγιωτόπουλο: «Σαν ψέματα μου φαίνεται»

Στην εκπομπή «Όλα γκουντ» μίλησε ο Δημήτρης Σταρόβας, ο οποίος αναφέρθηκε  στην υπόθεση του Στάθη Παναγιωτόπουλου, με τον οποίο είναι φίλοι...

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Σταρόβας: Τι είπε για τον φίλο του Στάθη Παναγιωτόπουλο – «Σαν ψέματα μου φαίνεται, έχει μια δεύτερη ζωή» (vid)

«Σαν ψέματα μου φαίνεται. Κοίταζα τα πλάνα και νόμιζα ότι ήταν ήταν κάποιος άλλος που δεν ξέρω. Κοίτα το χρονικό είναι ότι και εγώ το πληροφορήθηκα λίγο πριν την εκπομπή τη Δευτέρα. Η πρώτη μου αντίδραση ήταν η έκπληξη, ότι τώρα δεν μπορεί να συμβαίνει αυτό το πράγμα ας πούμε. Μετά μετατράπηκε σε σοκ, όταν […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Δημήτρης Σταρόβας για Στάθη Παναγιωτόπουλο: Τον γνωρίζω 30 χρόνια, σαν ψέματα μου φαίνεται

Ο Δημήτρης Σταρόβας σημείωσε χαρακτηριστικά πως «ήμασταν στο κανάλι μου στο Youtube συνεργάτες, στο τηλεοπτικό Νηστικό Αρκούδι, κάναμε αρκετά πράγματα μαζί. Σαν ψέματα μου φαίνεται… Δεν μπορώ να… Δηλαδή τώρα κοίταζα και νόμιζα πως πρόκειται για κάποιον που δεν γνωρίζω». «Το χρονικό το πληροφορήθηκα και γω την ημέρα που έγινε η πρώτη εκπομπή, λίγο πριν. […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Δημήτρης Σταρόβας για Στάθη Παναγιωτόπουλο: «Τον γνωρίζω 30 χρόνια, σαν ψέματα μου φαίνεται»

Την δική του άποψη εξέφρασε ο Δημήτρης Σταρόβας, το μεσημέρι του Σαββάτου, σχετικά με το πρόσωο του Στάθη Παναγιωτόπουλου με […] The post Δημήτρης Σταρόβας για Στάθη Παναγιωτόπουλο: «Τον γνωρίζω 30 χρόνια, σαν ψέματα μου φαίνεται» appeared first on Zappit.

Διαβάστε το στο zappit.gr

Δημήτρης Σταρόβας για Στάθη Παναγιωτόπουλο: Τον γνωρίζω 30 χρόνια. Σαν ψέματα μου φαίνεται

«Δεν είναι εύκολο να συνειδητοποιείς, ότι ένας άνθρωπος που γνωρίζεις επί 30 χρόνια, έχει τελικά μια δεύτερη ζωή»

Διαβάστε το στο news.gr

Δημήτρης Σταρόβας για Στάθη Παναγιωτόπουλο: «Σαν ψέματα μου φαίνεται»

Σάλος έχει προκληθεί τις τελευταίες ημέρες με την υπόθεση του Στάθη Παναγιωτόπουλου και την καταγγελία της πρώην συντρόφου του ότι διέρρευσε προσωπικές στιγμές τους στο διαδίκτυο, χωρίς τη συγκατάθεσή της. Ο Δημήτρης Σταρόβας ο οποίος γνώριζε τον Στάθη Παναγιωτόπουλο για πάνω από 30 χρόνια και έκαναν στενή παρέα τοποθετήθηκε δημόσια μέσα από την εκπομπή «Όλα […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Δημήτρης Σταρόβας για Στάθη Παναγιωτόπουλο: «Τον γνωρίζω 30 χρόνια, σαν ψέματα μου φαίνεται»

“Είχε μια δεύτερη ζωή την οποία επιμελώς την έκρυβε από τους πάντες” παραδέχθηκε ο Δημήτρης Σταρόβας. Την δική του άποψη εξέφρασε ο Δημήτρης Σταρόβας, το μεσημέρι του Σαββάτου, σχετικά με το πρόσωο του Στάθη Παναγιωτόπουλου με τον οποίο και είχε προσωπική σχέση. Μάλιστα, ύστερα από τις τελευταίες πολυσυζητημένες εξελίξεις, ο συνεργάτης του Όλα Γκουντ ομολόγησε πως […]

Διαβάστε το στο dete.gr

Σταρόβας για Παναγιωτόπουλο: "Σαν ψέματα μου φαίνεται"

"Κοίταζα τα πλάνα και νόμιζα ότι ήταν ήταν κάποιος άλλος"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Πώς να φροντίσεις το σώμα σου στις διακοπές για να νιώθεις φρέσκια, λαμπερή και ακαταμάχητη κάτω από τον ήλιο!

Φαίη Σκόρδα: Παραμένει στην Αθήνα μετά το τέλος της εκπομπής της – Έτσι πέρασε την Κυριακή της

Ιωάννα Μαλέσκου: Ποζάρει με το μπικίνι της και οι κοιλιακοί της κόβουν την ανάσα

Weekly Style: Νέα εβδομάδα, νέο mood- αρκεί να δεις τα basics με άλλο μάτι

Big Brother: Η συγκίνηση του Γιώργου Αντωνιάδη όταν είδε τη μητέρα του μετά από τρεις μήνες

Ευγενία Σαμαρά: Το ταξίδι της στη Σρι Λάνκα μόλις ξεκίνησε – Αυτό είναι το πρόσωπο που επέλεξε για συνταξιδιώτη της