Νίκος Τακλής- Big Brother: Ανακοίνωσε ότι θα μοιραστεί τα 100.000 που κέρδισε

17:00 - 18/12/2021

Φινάλε για το Big Brother του ΣΚΑΙ. Το βράδυ της Παρασκευής 17 Δεκεμβρίου ο Γρηγόρης Γκουντάρας To άρθρο Νίκος Τακλής- Big Brother: Ανακοίνωσε ότι θα μοιραστεί τα 100.000 που κέρδισε δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Big Brother: Ο Νίκος Τακλής αποκάλυψε με ποιον θα μοιραστεί τα 100.000 που κέρδισε

Τι είπε σε τηλεοπτική συνέντευξη μετά το τέλος του Big Brother.

Διαβάστε το στο

Big Brother: Ο Νίκος Τακλής αποκάλυψε με ποιον θα μοιραστεί τα 100.000 ευρώ που κέρδισε

O Νίκος Τακλής σημείωσε χαρακτηριστικά πως «στο παιχνίδι, σε περίπτωση που κέρδιζα το έπαθλο, δεν ήμουν μόνο για τον Νίκο. Ήμουν για την οικογένειά μου και για άλλους ανθρώπους που κατά τη δική μου κρίση θα μπορέσω να βοηθήσω. Εννοείται ότι μιας και φτάσαμε εδώ που φτάσαμε θέλω να πω ότι μερίδιο από αυτό το […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Νίκος Τακλής: Ο νικητής του Big Brother «πρόδωσε» πως θα μοιραστεί το μεγάλο έπαθλο

Καλεσμένος στο Όλα Γκουντ βρέθηκε μια μέρα μετά τη νίκη στο Big Brother, o Νίκος Τακλής το μεσημέρι του Σαββάτου […] The post Νίκος Τακλής: Ο νικητής του Big Brother «πρόδωσε» πως θα μοιραστεί το μεγάλο έπαθλο appeared first on Zappit.

Διαβάστε το στο zappit.gr

Νίκος Τακλής- Big Brother: Αποκάλυψε με ποιον θα μοιραστεί τα 100.000 ευρώ που κέρδισε (vid)

Φινάλε για το Big Brother. Το άρθρο Νίκος Τακλής- Big Brother: Αποκάλυψε με ποιον θα μοιραστεί τα 100.000 ευρώ που κέρδισε (vid) εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.

Διαβάστε το στο el.gr

Νίκος Τακλής: Ο νικητής του Big Brother «πρόδωσε» πως θα μοιραστεί το μεγάλο έπαθλο

“Όσο ήμουν μέσα στο σπίτι του Big Brother δεν ήθελα να το επικαλεστώ αυτό” αποκάλυψε ο Νίκος Τακλής. Καλεσμένος στο Όλα Γκουντ βρέθηκε μια μέρα μετά τη νίκη στο Big Brother, o Νίκος Τακλής το μεσημέρι του Σαββάτου στον ΣΚΑΪ. Ο νεαρός παίκτης του ριάλιτι εγκλεισμού αποκάλυψε μάλιστα με ποιον, ή ορθότερα ποια, έχει ήδη […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Νίκος Τακλής - Ο νικητής του Big Brother "πρόδωσε" πως θα μοιραστεί το μεγάλο έπαθλο

"Όσο ήμουν μέσα στο σπίτι του Big Brother δεν ήθελα να το επικαλεστώ αυτό"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Πώς να φροντίσεις το σώμα σου στις διακοπές για να νιώθεις φρέσκια, λαμπερή και ακαταμάχητη κάτω από τον ήλιο!

Φαίη Σκόρδα: Παραμένει στην Αθήνα μετά το τέλος της εκπομπής της – Έτσι πέρασε την Κυριακή της

Ιωάννα Μαλέσκου: Ποζάρει με το μπικίνι της και οι κοιλιακοί της κόβουν την ανάσα

Weekly Style: Νέα εβδομάδα, νέο mood- αρκεί να δεις τα basics με άλλο μάτι

Big Brother: Η συγκίνηση του Γιώργου Αντωνιάδη όταν είδε τη μητέρα του μετά από τρεις μήνες

Ευγενία Σαμαρά: Το ταξίδι της στη Σρι Λάνκα μόλις ξεκίνησε – Αυτό είναι το πρόσωπο που επέλεξε για συνταξιδιώτη της