Μαντώ Γαστεράτου: «Με είχε πιάσει από την φαβορίτα, από τον πόνο δεν μπορούσα να πω πως δεν είμαι αγόρι»
20:24 - 18/12/2021
Την Ζωή Κρονάκη υποδέχθηκε η Μαντώ Γαστεράτου στο σπίτι της, το απόγευμα του Σαββάτου, για λογαριασμό της εκπομπής «Μαμα-δες» στην […]
The post Μαντώ Γαστεράτου: «Με είχε πιάσει από την φαβορίτα, από τον πόνο δεν μπορούσα να πω πως δεν είμαι αγόρι» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Μαντώ Γαστεράτου: Με ταρακουνούσε από την φαβορίτα, από τον πόνο δεν μπορούσα να πω πως δεν είμαι αγόρι
Την Ζωή Κρονάκη υποδέχθηκε η Μαντώ Γαστεράτου στο σπίτι της, το απόγευμα του Σαββάτου, για λογαριασμό της εκπομπής «Μαμα-δες» στην ΕΡΤ2. Μέσα σε όλα, η όμορφη παρουσιάστρια μίλησε για την παιδική της ηλικία και το μπούλινγκ που βίωσε από τα παιδιά στο σχολείο για την εμφάνιση της. Πιο συγκεκριμένα, η Μαντώ Γαστεράτου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «θυμάμαι τον εαυτό μου να μιμείται τον εαυτό μου, να φοράει τα ρούχα του αδελφού του. Ήμουν ένα παιδί που δεν προτιμούσε να παίζει με κούκλες αλλά με ποδήλατα, αμαξάκια και αυτά που λέμε αγορίστικα παιχνίδια. Ξέρω ότι αυτό μου στοίχισε μια περίοδο της ζωής μου». «Αντιμετώπισα πολλά προβλήματα στο σχολείο. Αποφάσισα να κουρέψω τα μαλλιά μου αγορίστι
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΜαντώ Γαστεράτου: «Καθηγητής με τραβούσε από τη φαβορίτα γιατί νόμιζε ότι είμαι αγόρι – Από τον πόνο… » (vid)
Όπως είπε «τις 40 πρώτες δύσκολες μέρες που γεννήθηκε ο Γιώργος αυτό που σκεφτόμουν κάθε μέρα είναι αν είμαι επαρκής». Ζορίστηκε συνδυάζοντας τηλεόραση και παιδί επιστρέφοντας μόλις τρεις μήνες μετά τη γέννηση του γιου της; «Περνάω περισσότερο χρόνο με το παιδί. Ήταν καλύτερο να κάνω ένα pause γιατί επέστρεψα πολύ γρήγορα στην τηλεόραση. Ήταν μια […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΜαντώ Γαστεράτου: «Δεν μπορούσα από τον πόνο να του πω πως δεν είμαι αγόρι αλλά κορίτσι»
Για τα σχολικά της χρόνια μίλησε η Μαντώ Γαστεράτου στην εκπομπή της «Μαμα-δες» στην ΕΡΤ2 Στην εκπομπή της παρουσιάστριας βρέθηκε καλεσμένη η Ζωή Κρονάκη και κατά τη διάρκεια της συζήτησής…
Διαβάστε το στο politik.gr