Λάουρα Νάργες: «Kινδύνευσα να με πετάξουν έξω από το σπίτι μου επειδή δεν είχα να πληρώσω το ενοίκιο»

10:00 - 19/12/2021

Η Λάουρα Νάργες, που διαγωνίζεται κάθε Σάββατο στο Just the 2 Of Us, αποκαλύπτει πως υπήρχαν περίοδοι στη ζωή της που δεν είχε ούτε τα βασικά αλλά και τον τρόπο που το αντιμετώπισε. Υπήρξε σύντροφος που σε εκμεταλλεύτηκε οικονομικά; Ναι. Οι φίλοι μου ξέρουν ότι είμαι ένας γενναιόδωρος άνθρωπος. Και επειδή αντιμετώπισα οικονομικές δυσκολίες έχω μια ιδιαίτερη […] The post Λάουρα Νάργες: «Kινδύνευσα να με πετάξουν έξω από το σπίτι μου επειδή δεν είχα να πληρώσω το ενοίκιο» appeared first on OK.

Διαβάστε Περισσότερα στο okmag.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Λάουρα Νάργες: «Δεν είχα να πληρώσω το ενοίκιο...»

Συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ παραχώρησε η Λάουρα Νάργες...

Διαβάστε το στο Zougla

Λάουρα Νάργες: «Δεν είχα να πληρώσω το ενοίκιο, κινδύνευσα να με πετάξουν έξω από το σπίτι»

Για τις δύσκολες οικονομικά στιγμές που πέρασε μίλησε η Λάουρα Νάργες, σε συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό ΟΚ και τον […] The post Λάουρα Νάργες: «Δεν είχα να πληρώσω το ενοίκιο, κινδύνευσα να με πετάξουν έξω από το σπίτι» appeared first on Zappit.

Διαβάστε το στο zappit.gr

Λάουρα Νάργες: «Δεν είχα να πληρώσω το ενοίκιο…»

Συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ παραχώρησε η Λάουρα Νάργες, η οποία μίλησε για τις δύσκολες οικονομικά στιγμές που πέρασε στο παρελθόν. Εργάζεσαι από τα 17 σου. Σε ποια περίοδο της ζωής σου δυσκολεύτηκες οικονομικά; Είναι γεγονός ότι εργάζομαι από πολύ μικρή, αλλά μην ξεχνάς ότι έπρεπε να συντηρήσω ένα σπίτι μόνη μου. Όταν παίρνεις έναν μισθό που μόλις και μετά βίας σού φτάνει να πληρώνεις το ενοίκιό σου και δεν σου επιτρέπει να βάζεις κάτι στην άκρη, κάποια στιγμή θα δυσκολευτείς. Για εμένα η πιο δύσκολη περίοδος ήταν πριν από έξι χρόνια, λίγο πριν μπω στο Survivor. Και πώς το αντιμετώπισες τότε; Καταρχάς, στράφηκα […] The post Λάουρα Νάργες: «Δεν είχα να πληρώσω το ενοίκιο…» appeared f

Διαβάστε το στο lamianow.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ okmag.gr

Ζήνα Κουτσελίνη: «Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου με έχει στηρίξει πολύ παραπάνω από ανθρώπους που περίμενα ότι θα το έκαναν»

Καίτη Φίνου: Εξηγεί για ποιο λόγο έχασε τα δόντια της

Κατερίνα Λιόλιου: Η αποκάλυψη που δεν περιμέναμε – «Είχα μια σκοτεινή περίοδο…»

Μαρία Κωνσταντάρου: Πήγε στο Cash or Trash για να πουλήσει έναν συλλεκτικό καθρέφτη

Κιάρα Φεράνι: Οι πρώτες φωτογραφίες από το νέο της σπίτι

Ελεάνα Στραβοδήμου: «Με αφορά η δημιουργία οικογένειας, αλλά όχι ο γάμος»