Ο Μιχάλης Ιατρόπουλος για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο: «Τα φώτα τρελαίνουν τον άνθρωπο» - Βίντεο
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Μιχάλης Ιατρόπουλος για Στάθη Παναγιωτόπουλο: Θέλει κρέμασμα - Για εμένα είναι χειρότερο από τον βιασμό
Ο ηθοποιός Μιχάλης Ιατρόπουλος μίλησε έξω από τα δόντια για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο. «Πήρε και στον λαιμό του τους ανθρώπους που τους τρέχουν τώρα χωρίς να φταίνε σε τίποτα. Εννοώ τον Αντώνη Κανάκη που γνωρίζω και ξέρω το ήθος του. Δεν μαζεύεται αυτό το πράγμα. Γι’ αυτό και λέω ότι είναι έγκλημα»
Διαβάστε το στο ΠαραπολιτικάΜιχάλης Ιατρόπουλος: Θέλει κρέμασμα ο Στάθης Παναγιωτόπουλος, είναι χειρότερο κι από βιασμό
«Για μένα θέλει κρέμασμα ο Στάθης Παναγιωτόπουλος. Κρέμασμα κανονικό. Διότι αυτό είναι χειρότερο και από τον βιασμό. Είναι χειρότερα από τον βιασμό για μένα, το να εκθέτεις την προσωπική ζωή της κάθε κοπέλας», είπε ο Μιχάλης Ιατρόπουλος και συνέχισε: «Βέβαια, έχουν ευθύνη και οι κοπέλες που επιτρέπουν να τις κινηματογραφούν, αλλά δεν θα το ποινικοποιήσουμε […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΜιχάλης Ιατρόπουλος: «Θέλει κρέμασμα ο Στάθης Παναγιωτόπουλος»
Καλεσμένος στο Πρωινό ήταν τη Δευτέρα ο Μιχάλης Ιατρόπουλος. Όταν η κουβέντα έφτασε στον Στάθη Παναγιωτόπουλο, ο ηθοποιός μίλησε με […]
The post Μιχάλης Ιατρόπουλος: «Θέλει κρέμασμα ο Στάθης Παναγιωτόπουλος» appeared first on Zappit.
Διαβάστε το στο zappit.grΜιχάλης Ιατρόπουλος για Στάθη Παναγιωτόπουλο: «Θέλει κρέμασμα, για εμένα είναι χειρότερο από τον βιασμό»
Ο Μιχάλης Ιατρόπουλος τοποθετήθηκε για την υπόθεση του Στάθη Παναγιωτόπουλου στο Πρωινό, όπου φιλοξενήθηκε το πρωί
To άρθρο Μιχάλης Ιατρόπουλος για Στάθη Παναγιωτόπουλο: «Θέλει κρέμασμα, για εμένα είναι χειρότερο από τον βιασμό» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.grΜιχάλης Ιατρόπουλος για Στάθη Παναγιωτόπουλο: Θέλει κρέμασμα, είναι χειρότερο και από τον βιασμό
"Για μένα θέλει κρέμασμα ο Στάθης Παναγιωτόπουλος. Κρέμασμα κανονικό. Διότι αυτό είναι χειρότερο και από τον βιασμό", σχολίασε ο Μιχάλης Ιατρόπουλος
Διαβάστε το στο thetoc.grΜιχάλης Ιατρόπουλος: «Θέλει κρέμασμα ο Στάθης Παναγιωτόπουλος» (βίντεο)
Καλεσμένος σε τηλεοπτική εκπομπή ήταν τη Δευτέρα ο Μιχάλης Ιατρόπουλος.
Όταν η κουβέντα έφτασε στον Στάθη Παναγιωτόπουλο, ο ηθοποιός μίλησε με σκληρά λόγια…
«Για μένα θέλει κρέμασμα ο Στάθης Παναγιωτόπουλος. Κρέμασμα κανονικό. Διότι αυτό είναι χειρότερο και από τον βιασμό. Είναι χειρότερα από τον βιασμό για μένα, το να εκθέτεις την προσωπική ζωή της κάθε κοπέλας», είπε ο Μιχάλης Ιατρόπουλος και συνέχισε:
«Βέβαια, έχουν ευθύνη και οι κοπέλες που επιτρέπουν να τις κινηματογραφούν, αλλά δεν θα το ποινικοποιήσουμε αυτό».
«Πήρε και στον λαιμό του τους ανθρώπους που τους τρέχουν τώρα χωρίς να φταίνε σε τίποτα», σημείωσε ο ηθοποιός αναφερόμενος στους Ράδιο Αρβύλα και τον Αντώνης Κανάκη.
Διαβάστε το στο pronews.grΠυρ και μανία ο Μιχάλης Ιατρόπουλος με τον Στάθη Παναγιωτόπουλο
Μιχάλης Ιατρόπουλος: «Για μένα θέλει κρέμασμα ο Στάθης Παναγιωτόπουλος».
Διαβάστε το στο neolaia.grΜιχάλης Ιατρόπουλος: "Θέλει κρέμασμα ο Στάθης Παναγιωτόπουλος"
"Βέβαια, έχουν ευθύνη και οι κοπέλες που επιτρέπουν να τις κινηματογραφούν, αλλά δεν θα το ποινικοποιήσουμε αυτό"
Διαβάστε το στο patrasevents.gr