Ο Χρήστος Σταϊκούρας στην εκδήλωση των Σαρακατσαναίων Φθιώτιδας
01:26 - 20/12/2021
Ομιλία Υπουργού Οικονομικών στην εκδήλωση του Συνδέσμου Σαρακατσαναίων Φθιώτιδας για τα 200 χρόνια από την έναρξη της Επανάστασης Κυρίες και Κύριοι, Θέλω να ευχαριστήσω το Σύνδεσμο Σαρακατσαναίων Φθιώτιδας «Ο ΚΑΤΣΑΝΤΩΝΗΣ» για την πρόσκληση που μου απηύθυνε να είμαι ομιλητής της σημερινής εκδήλωσης. Θέλω και να σας συγχαρώ για την πρωτοβουλία να συμμετάσχετε με σχετικές δράσεις […]
The post Ο Χρήστος Σταϊκούρας στην εκδήλωση των Σαρακατσαναίων Φθιώτιδας appeared first on ΛΑΜΙΑ FM-1 Ειδήσεις από την Στερεά Ελλάδα και όλο τον κόσμο.
Διαβάστε Περισσότερα στο lamiafm1.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Λαμία : Με επιτυχία η εκδήλωση των Σαρακατσαναίων (φώτο)
Μία αξιόλογη εκδήλωση στη Λαμία για την ιστορία των Σαρακατσαναίων Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση που διοργάνωσε ο Σύνδεσμος Σαρακατσαναίων Φθιώτιδας “Ο Κατσαντώνης” την Κυριακή 19/12/2021 στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Λαμιέων. Η εκδήλωση περιλάμβανε χαιρετισμούς επισήμων, ομιλίες από τον Υπουργό Οικονομικών κ. Χρήστο Σταϊκούρα – Σαρακατσάνος στην καταγωγή- και τον καθηγητή Αθανάσιο Λιακατά με αναφορές στην δράση των Σαρακατσαναίων επί Τουρκοκρατίας και της επανάστασης το 1821, αλλά και παρουσίαση τραγουδιών και χορευτικών.
The post Λαμία : Με επιτυχία η εκδήλωση των Σαρακατσαναίων (φώτο) appeared first on Lamianow.gr.
Διαβάστε το στο lamianow.gr