Άντζελα Δημητρίου: «Είμαι τέσσερα χρόνια μόνη μου, είμαι 67 ετών»
08:48 - 20/12/2021
Η Άντζελα Δημητρίου τα είπε Τετ α τετ με τον Τάσο Τρύφωνος και μίλησαν για όλα. Για την προσωπική της […]
The post Άντζελα Δημητρίου: «Είμαι τέσσερα χρόνια μόνη μου, είμαι 67 ετών» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Άντζελα Δημητρίου: Είμαι 67, έχω παγώσει τον χρόνο, είμαι υπέρ των επεμβάσεων
Τι είπε η δημοφιλής τραγουδίστρια για την προσωπική της ζωή
Διαβάστε το στο Άντζελα Δημητρίου: Είμαι τέσσερα χρόνια μόνη μου, έχω ολοκληρώσει τον κύκλο μου ως γυναίκα
Καλεσμένη στην εκπομπή «Τετ-α-Τετ» που παρουσιάζει Τάσος Τρύφωνος στον Alpha Κύπροιυ ήταν η αγαπημένη τραγουδίστρια Άντζελα Δημητρίου. Η Άντζελα Δημητρίου μίλσηε για όλα, σε μία αποκαλυπτική συνέντευξη που παραχώρησε στον Τάσο Τρύφωνος. Η Άντζελα Δημητρίου αποκάλυψε άγνωστες ιστορίες από την προσωπική της ζωή, και έκανε… εξομολογήσεις. «Είμαι τέσσερα χρόνια μόνη μου, δεν αισθάνομαι ότι κάτι ... Περισσότερα
To άρθρο Άντζελα Δημητρίου: Είμαι τέσσερα χρόνια μόνη μου, έχω ολοκληρώσει τον κύκλο μου ως γυναίκα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο Άντζελα Δημητρίου – «Είμαι 67 ετών και είμαι τέσσερα χρόνια μόνη μου»
«Θέλω καλύτερα να έχω τους φίλους μου, την οικογένειά μου, παρά να έχω κάποιον, ο οποίος δεν θα με καταλάβει»
Διαβάστε το στο Άντζελα Δημητρίου: «Είμαι 67 ετών και είμαι τέσσερα χρόνια μόνη μου»
«Θέλω καλύτερα να έχω τους φίλους μου, την οικογένειά μου, παρά να έχω κάποιον, ο οποίος δεν θα με καταλάβει»
Διαβάστε το στο thebest.grΆντζελα Δημητρίου: Είμαι τέσσερα χρόνια μόνη μου, είμαι 67 ετών
«Είμαι τέσσερα χρόνια μόνη μου, δεν αισθάνομαι ότι κάτι μου λείπει, έχω ολοκληρώσει τον κύκλο μου ως γυναίκα. Θέλω καλύτερα να έχω τους φίλους μου, την οικογένειά μου, παρά να έχω κάποιον, ο οποίος δεν θα με καταλάβει. Ο σωστός σύντροφος θα έπρεπε να αγαπήσει πρώτα αυτά που έχω φτιάξει και μετά εμένα, οικογένεια, καριέρα…». […]
Διαβάστε το στο thecaller.gr