Κλάτενμπεργκ για Χάρι Κέιν: «Αν δεν ήταν αυτό κόκκινη δεν ξέρω τι θα μπορούσε να είναι» (vid)

11:10 - 20/12/2021

Πώς σχολίασε τη συγκεκριμένη φάση ο Άγγλος αρχιδιαιτητής Ο Άγγλος αρχιδιαιτητής Μαρκ Κλάτενμπεργκ αναφέρθηκε στη φάση που σήκωσε πολλή συζήτηση στην αναμέτρηση της Τότεναμ με τη Λίβερπουλ με πρωταγωνιστή τον…

Διαβάστε Περισσότερα στο politik.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Κλάτενμπεργκ για το τάκλιν του Κέιν: «Αν δεν ήταν αυτό κόκκινη, τότε τι είναι»

Ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ πήρε θέση για την φάση με πρωταγωνιστή τον Χάρι Κέιν που προκάλεσε πολλές αντιδράσεις κατά την αναμέτρηση της Τότεναμ με τη Λίβερπουλ.     Ο Άγγλος αρχιδιαιτητής κλήθηκε να σχολιάσει την επίμαχη φάση με τον επιθετικό της Τότεναμ να πηγαίνει με τις τάπες στα πόδια του Άντι Ρόμπερτσον. Ο διαιτητής του αγώνα […] The post Κλάτενμπεργκ για το τάκλιν του Κέιν: «Αν δεν ήταν αυτό κόκκινη, τότε τι είναι» appeared first on pressaris.gr.

Διαβάστε το στο pressaris.gr

Κλάτενμπεργκ για το τάκλιν του Κέιν στον Ρόμπερτσον: “Αν δεν είναι αυτό κόκκινη, τότε τι είναι;”

Ο Άγγλος Αρχιδιαιτητής της ΕΠΟ, Μαρκ Κλάτενμπεργκ, σχολίασε την διαιτησία του αγώνα Τότεναμ – Λίβερπουλ και δεν έκρυψε την έκπληξή του για το γεγονός ότι δεν αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα ο Χάρι Κέιν για το τάκλιν του στον Άντι Ρόμπερτσον. Ο αγώνας της Τόνεναμ με την Λίβερπουλ (2-2) ήταν απολαυστικός, ωστόσο το φινάλε του βρήκε τον Γιούργκεν […] The post Κλάτενμπεργκ για το τάκλιν του Κέιν στον Ρόμπερτσον: “Αν δεν είναι αυτό κόκκινη, τότε τι είναι;” appeared first on AEK1924.gr.

Διαβάστε το στο aek1924.gr

Κλάτενμπεργκ: «Αν δεν ήταν κόκκινη κάρτα το τάκλιν του Κέιν, τότε δεν ξέρω τι είναι»

Τα παράπονα της Λίβερπουλ για τη διαιτησία του αγώνα με την Τότεναμ συμμερίστηκε (μέσω της κριτικής του στην «Daily Mail») ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ. Δίκιο στη Λίβερπουλ για τις διαμαρτυρίες της στο παιχνίδι με την Τότεναμ έδωσε ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ. Μέσω της στήλης του στην «Daily Mail», ο Άγγλος αρχιδιαιτητής της ΕΠΟ συμμερίστηκε τις φωνές των «κόκκινων (και την οργή του Γιούργκεν Κλοπ) […] The post Κλάτενμπεργκ: «Αν δεν ήταν κόκκινη κάρτα το τάκλιν του Κέιν, τότε δεν ξέρω τι είναι» appeared first on AEK1924.gr.

Διαβάστε το στο aek1924.gr

ΒΙΝΤΕΟ - Τρελαμένος ο Κλάτενμπεργκ: «Αν δεν ήταν κόκκινη αυτό, τότε δεν ξέρω τι είναι»

ΒΙΝΤΕΟ - Τρελαμένος ο Κλάτενμπεργκ: «Αν δεν ήταν κόκκινη αυτό, τότε δεν ξέρω τι είναι» 20/12/2021 Δίκιο στη Λίβερπουλ για τις διαμαρτυρίες της στο παιχνίδι με την Τότεναμ έδωσε ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ. Μέσω της στήλης του στην «Daily Mail», ο Άγγλος αρχιδιαιτητής της ΕΠΟ συμμερίστηκε τις φωνές των «κόκκινων (και την οργή του Γιούργκεν Κλοπ) για τις διαιτητικές αποφάσεις. Εξέφρασε την απορία του λοιπόν για το πώς ο Κέιν δεν είδε την κόκκινη κάρτα μετά το σκληρό τάκλιν του στον Ρόμπερτσον και σημείωσε ότι θα έπρεπε οι φιλοξενούμενοι να έχουν κερδίσει πέναλτι στην ανατροπή του Ζότα. Αναλυτικά η κριτική του Κλάτενμπεργκ Για το τάκλιν του Κέιν: «Αν το τάκλιν του

Διαβάστε το στο filathlos.gr

Κλάτενμπεργκ για Κέιν – «Αν δεν ήταν αυτό κόκκινη, τότε πραγματικά δεν ξέρω τι είναι»

Ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ έμεινε έκπληκτος με την απόφαση του διαιτητή στην αναμέτρηση της Τότεναμ με την Λίβερπουλ να μην αποβάλει τον Κέιν για το δολοφονικό μαρκάρισμα στον Ρόμπερτσον.

Διαβάστε το στο to10.gr

Κλάτενμπεργκ : «Αν δεν ήταν κόκκινη κάρτα το τάκλιν του Κέιν, τότε δεν ξέρω τι είναι»

Δίκιο στη Λίβερπουλ για τις διαμαρτυρίες της στο παιχνίδι με την Τότεναμ έδωσε ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ. Μέσω της στήλης του στην «Daily Mail», ο Άγγλος αρχιδιαιτητής της ΕΠΟ συμμερίστηκε τις φωνές των «κόκκινων (και την οργή του Γιούργκεν Κλοπ) για τις διαιτητικές αποφάσεις. Εξέφρασε την απορία του λοιπόν για το πώς ο Κέιν δεν είδε […]

Διαβάστε το στο thessports.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ politik.gr

Ευάγγελος Βενιζέλος: «Το μεγάλο κράτος είναι βαρύ»

Θρίλερ στα σύνορα της Ουκρανίας: Η Ρωσία στέλνει άλλους 7.000 στρατιωτικούς – ΗΠΑ: Ανά πάσα στιγμή η εισβολή

Πάτρα: Οι αναρτήσεις της μητέρας σε σελίδες μαμάδων

ΕΦΚΑ: Κόπηκε η σύνταξη σε δικαιούχο λόγω λάθους το…1982 (vid)

Το άγχος Μητσοτάκη μην «θολώσει» η εικόνα του στη μεσαία τάξη και οι γκρίνιες για το «δώρο του Πάσχα» πριν ακόμα δοθεί

CNN Türk: Πότε θα είναι η καλύτερη χρονική συγκυρία για να εισβάλλει η Τουρκία στα νησιά