Kanye West: Σε ένα χρόνο θα μείνω άστεγος – Θα μετατρέψω όλα τα σπίτια μου σε εκκλησίες
12:06 - 20/12/2021
Όλα του τα σπίτια σε… εκκλησίες μετατρέπει ο αμερικανός ράπερ και επιχειρηματίας, Kanye West, όπως είπε ο ίδιος σε συνέντευξή του στο περιοδικό 032c. Σύμφωνα με τον ίδιο, η κοινωνία χρειάζεται να προοδεύσει. «Είμαστε υπό καπιταλιστική κυριαρχία και αυτό μας σκοτώνει» τόνισε και πρόσθεσε: «Ήρθε η ώρα να το αλλάξουμε αυτό». Σύμφωνα με όσα είπε ο Kanye West, «σε ένα χρόνο θα μείνω άστεγος. Θα μετατρέψω όλα τα σπίτια που έχω σε εκκλησίες. Οικοδομούμε αυτό το ορφανοτροφείο και θα είναι ένα μέρος, στο οποίο θα μπορεί να πηγαίνει ο καθένας». «Θα έπρεπε να είναι σαν μια κοινότητα καλλιτεχνών. Το φαγητό πρέπει να είναι πάντα διαθέσιμο» ανέφερε ο Kanye West, ο οποίος άλλαξε πρόσφατα το όνομά του σε
Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ο Kanye West θα μετατρέψει όλα τα σπίτια του σε εκκλησίες
Τι του είπε ο πρώην σύμβουλος του Ντόναλντ Τραμπ
Διαβάστε το στο news.grKanye West: Ανακοίνωσε ότι θα μετατρέψει όλα τα σπίτια του σε εκκλησίες
«Σε ένα χρόνο θα μείνω άστεγος. Θα μετατρέψω όλα τα σπίτια που έχω σε εκκλησίες» δήλωσε ο Kanye West.
Διαβάστε το στο neolaia.grΟ Kanye West θα μετατρέψει όλα τα σπίτια του σε εκκλησίες
Ο Kanye West ανακοίνωσε ότι μετατρέπει όλα του τα σπίτια σε εκκλησίες.Κατά τη διάρκεια εκτενούς συνέντευξης στο περιοδικό 032c, ο Αμερικανός ράπερ και επιχειρηματίας τόνισε ότι η κοινωνία χρειάζεται να προοδεύσει. «Είμαστε υπό καπιταλιστική κυριαρχία και αυτό μας σκοτώνει» [...]
Διαβάστε το στο matrix24.grΟ Kanye West θα μετατρέψει όλα τα σπίτια του σε εκκλησίες
Ο Kanye West ανακοίνωσε ότι μετατρέπει όλα του τα σπίτια σε εκκλησίες Κατά τη διάρκεια εκτενούς συνέντευξης στο περιοδικό 032c, ο Αμερικανός ράπερ και επιχειρηματίας τόνισε ότι η κοινωνία χρειάζεται…
Διαβάστε το στο politik.gr