Βασίλης Μπισμπίκης για Δέσποινα Βανδή: «Είμαι 100% ελεύθερος όταν βγαίνω μαζί της, είμαι ευτυχισμένος»

17:40 - 20/12/2021

Ο Βασίλης Μπισμπίκης έκατσε στον καναπέ της εκπομπής «Στούντιο 4» και μίλησε για όλα στην Νάνσυ To άρθρο Βασίλης Μπισμπίκης για Δέσποινα Βανδή: «Είμαι 100% ελεύθερος όταν βγαίνω μαζί της, είμαι ευτυχισμένος» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Μπισμπίκης για Βανδή: Είμαι 100% ελεύθερος όταν βγαίνω μαζί της, είμαι ευτυχισμένος

Ο καταξιωμένος ηθοποιός αναφέρθηκε στη δύσκολη περίοδο της ζωής του που ζούσε σε φτηνά ξενοδοχεία, για τις δύο παραστάσεις που σκηνοθετεί και πρωταγωνιστεί αλλά και για τη σχέση του

Διαβάστε το στο

Βασίλης Μπισμπίκης: «Όταν βγαίνω με την Δέσποινα Βανδή νιώθω 100% ελεύθερος»

Διαβάστε το στο

Βασίλης Μπισμπίκης για Δέσποινα Βανδή: «Είμαι 100% ελεύθερος όταν βγαίνω μαζί της, είμαι ευτυχισμένος»

Ο Βασίλης Μπισμπίκης κάθισε στον καναπέ της εκπομπής «Στούντιο 4» και μίλησε για όλα στην Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο.

Διαβάστε το στο thebest.gr

Βασίλης Μπισμπίκης: Παίρνω πολλή αγάπη από τη Δέσποινα Βανδή, είμαι ευτυχισμένος

Η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης δεν κρύβουν πλέον τον έρωτά τους και όταν ο καταξιωμένος ηθοποιός βρέθηκε στον καναπέ του Στούντιο 4, η Νάνσυ Ζαμπέτογλου και ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος δεν θα μπορούσαν να μην του κάνουν όλες τις σχετικές ερωτήσεις… Αρχικά, αναφέρθηκε στο θέμα της αναγνωρισιμότητας και το... The post Βασίλης Μπισμπίκης: Παίρνω πολλή αγάπη από τη Δέσποινα Βανδή, είμαι ευτυχισμένος appeared first on Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr

Βασίλης Μπισμπίκης: «Παίρνω πολλή αγάπη από τη Δέσποινα Βανδή, είμαι ευτυχισμένος»

Η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης δεν κρύβουν πλέον τον έρωτά τους και όταν ο καταξιωμένος ηθοποιός βρέθηκε στον […] The post Βασίλης Μπισμπίκης: «Παίρνω πολλή αγάπη από τη Δέσποινα Βανδή, είμαι ευτυχισμένος» appeared first on Zappit.

Διαβάστε το στο zappit.gr

Β.Μπισμπίκης: «Είμαι 100% ελεύθερος όταν βγαίνω με τη Δέσποινα - Είναι αμοιβαίο» (βίντεο)

Ο ηθοποιός Βασίλης Μπισμπίκης, κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής του συνέντευξης, μίλησε μεταξύ άλλων, ανοιχτά για την προσωπική του ζωή και τη σχέση του με τη Δέσποινα Βανδή. «Πάω και Βούλα! Γελάω με την πορεία της ζωής μου. Έχει μια τρομερή αντίφαση όλο αυτό. Δημοφιλία, αναγνωρισιμότητα, θέατρα. Έχει μια γοητεία όλο αυτό. Κατέρρευσα όταν δεν είχα την αποδοχή που ήθελα» τόνισε αρχικά ο Βασίλης Μπισμπίκης. «Το παρατηρώ ως φαινόμενο. Κάποιες στιγμές μπορεί να με εκνευρίσει εμμονικό από κάποιους ανθρώπους ή όταν γίνεται χυδαίο, από δημοσιογράφους. Κλέβουν την ιδιωτική σου ζωή για να την πουλήσουν για 100 ευρώ. Κάποιοι οκ αλλά κάποιοι κατά τη γνώμη μου το κάνουν χυδαία. Δεν μπορώ να μην εκνευρίζομαι για

Διαβάστε το στο pronews.gr

Ο Βασίλης Μπισμπίκης κάθισε στον καναπέ της εκπομπής «Στούντιο 4» και μίλησε για όλα στην Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο. Ο καταξιωμένος ηθοποιός αναφέρθηκε στη δύσκολη περίοδο της ζωής του που ζούσε σε φτηνά ξενοδοχεία, για τις δύο παραστάσεις που σκηνοθετεί και πρωταγωνιστεί αλλά και για τη σχέση του με την Δέσποινα Βανδή, η […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Βασίλης Μπισμπίκης για Δέσποινα Βανδή: Είμαι ευτυχισμένος - Παίρνω πολλή αγάπη

Ο Βασίλης Μπισμπίκης μιλάει για πρώτη φορά δημόσια για την σχέση με την Δέσποινα Βανδή.Ο Βασίλης Μπισμπίκης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή Στούντιο 4 και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε για πρώτη φορά στη σχέση που διατηρεί με την Δέσποινα Βανδή. Ο ίδιος όχι μόνο επιβεβαίωσε και επίσημα πως είναι μαζί, αλλά δήλωσε πως είναι αρκετά ευτυχισμένος, ενώ αναφέρθηκε και στα δημοσιεύματα που αφορούν την προσωπική του ζωή. «Γελάω με την πορεία της ζωής μου, έχει μία τρομερή αντίφαση όλο αυτό. Δημοφιλία, αναγνωρισιμότητα, θέατρα. Έχει μια γοητεία. Κατέρρευσα, όταν δεν είχα την αποδοχή που ήθελα», είπε χαρακτηριστικά. Παράλληλα, δήλωσε ότι «κάποιες στιγμές μπορεί να με εκνευρίσει το “εμμονικό” από κάποιους ανθρώπους

Διαβάστε το στο ieidiseis.gr

Βασίλης Μπισμπίκης: «Παίρνω πολλή αγάπη από τη Δέσποινα Βανδή, είμαι ευτυχισμένος» (video)

Ο ηθοποιός σε μια μοναδική εξομολόγηση για τη Δέσποινα Βανδή...

Διαβάστε το στο patrasevents.gr

Βασίλης Μπισμπίκης: «Είμαι 100% ελεύθερος όταν βγαίνω με τη Δέσποινα Βανδή. Δεν με ενδιαφέρει αν έχει παπαράτσι»

Ο Βασίλης Μπισμπίκης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Στούντιο 4» και μίλησε για τη σχέση του με την Δέσποινα Βανδή, η οποία έχει μονοπωλήσει το ενδιαφέρον τον τελευταίο καιρό. Ο ηθοποιός μεταξύ άλλων μίλησε και για τη δύσκολη περίοδο της ζωής του αλλά και για τις δύο παραστάσεις που σκηνοθετεί και πρωταγωνιστεί. «Πάω και Βούλα! Γελάω με την […] The post Βασίλης Μπισμπίκης: «Είμαι 100% ελεύθερος όταν βγαίνω με τη Δέσποινα Βανδή. Δεν με ενδιαφέρει αν έχει παπαράτσι» appeared first on OK.

Διαβάστε το στο okmag.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Πώς να φροντίσεις το σώμα σου στις διακοπές για να νιώθεις φρέσκια, λαμπερή και ακαταμάχητη κάτω από τον ήλιο!

Φαίη Σκόρδα: Παραμένει στην Αθήνα μετά το τέλος της εκπομπής της – Έτσι πέρασε την Κυριακή της

Ιωάννα Μαλέσκου: Ποζάρει με το μπικίνι της και οι κοιλιακοί της κόβουν την ανάσα

Weekly Style: Νέα εβδομάδα, νέο mood- αρκεί να δεις τα basics με άλλο μάτι

Big Brother: Η συγκίνηση του Γιώργου Αντωνιάδη όταν είδε τη μητέρα του μετά από τρεις μήνες

Ευγενία Σαμαρά: Το ταξίδι της στη Σρι Λάνκα μόλις ξεκίνησε – Αυτό είναι το πρόσωπο που επέλεξε για συνταξιδιώτη της