Άντζελα Δημητρίου: «Δεν ντρέπομαι για την ηλικία μου. Είμαι 67 ετών, κάνω πλαστικές και δεν μου φαίνεται»

17:50 - 20/12/2021

Η Άντζελα Δημητρίου σε συνέντευξή της στον Τάσο Τρύφωνος, μίλησε για την προσωπική της ζωή, αλλά και τις πλαστικές επεμβάσεις. Η Άντζελα Δημητρίου προτιμάει να είναι μόνη της, χωρίς σύντροφο Όπως υπογράμμισε η τραγουδίστρια «είμαι τέσσερα χρόνια μόνη μου, δεν αισθάνομαι ότι κάτι μου λείπει, έχω ολοκληρώσει τον κύκλο μου ως γυναίκα. Θέλω καλύτερα να […] The post Άντζελα Δημητρίου: «Δεν ντρέπομαι για την ηλικία μου. Είμαι 67 ετών, κάνω πλαστικές και δεν μου φαίνεται» appeared first on NewSide.gr.

Διαβάστε Περισσότερα στο Newside.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newside.gr

Πώς 35.000 κομμάτια ντόμινο μεταμορφώθηκαν σε ένα μοναδικό έργο τέχνης και κίνησης.

Η άγρια πλευρά της φύσης: Προορισμοί που απαιτούν απόλυτο σεβασμό και προετοιμασία.

Αποκρούσεις που αψηφούν τη λογική: Όταν οι τερματοφύλακες σταματούν το «ακατόρθωτο».

Έξυπνες τεχνικές σχεδίου: Πώς να χρησιμοποιήσετε απλά αντικείμενα για τέλεια αποτελέσματα.

Από κρυφές πόρτες μέχρι υπόγεια γκαράζ: Η μαγεία των κατασκευών που δεν φαίνονται.

Σπάνιες αθλητικές στιγμές που συνδυάζουν τύχη και ικανότητα.