Ο Στέλιος Ρόκκος εξομολογείται – “Τον πρώτο καιρό στην Κρήτη έμενα σε σπηλιές γιατί δεν είχα σπίτι”
09:42 - 28/12/2019
Κάθε φορά που ανεβαίνει στο stage και τραγουδά το «Έμεινα εδώ», το «Σμαράγδια και ρουμπίνια» και το «Καραβάνι», νιώθεις πως […]
The post Ο Στέλιος Ρόκκος εξομολογείται – “Τον πρώτο καιρό στην Κρήτη έμενα σε σπηλιές γιατί δεν είχα σπίτι” appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Στέλιος Ρόκκος: Για αρκετό καιρό στην Κρήτη έμενα σε σπηλιές γιατί δεν είχα σπίτι
Ο Στέλιος Ρόκκος στα 54 του χρόνια δηλώνει «ένας παραμυθάς που του αρέσει να βάζει μουσική στις ιστορίες του».
Σε συνέντευξή του στο περιοδικό People ο Στέλιος Ρόκκος μιλά για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στα πρώτα χρόνια της καριέρας του, αλλά και για την αγάπη που έχει στη Λήμνο.
«Για δέκα χρόνια δούλευα επτά μέρες την εβδομάδα στην Αθήνα και υπέφερα γιατί δεν μπορούσα να είμαι εκεί. Το μυαλό μου ήταν συνεχώς στη Λήμνο. Βέβαια ως πιτσιρικάς είχα έννοια πώς θα φύγω. Όλοι οι πιτσιρικάδες που ζουν στην επαρχία, και ειδικά σε νησί, νιώθουν εγκλωβισμένοι. Κι εγώ το ένιωθα έντονα αυτό. Έβλεπα τα καράβια να φεύγουν και έλεγα: "Να ’μουν κι εγώ μέσα". Τότε δεν υπήρχε ούτε τηλεόραση. Η μέ
Διαβάστε το στο thestival.grΣτέλιος Ρόκκος: Τον πρώτο καιρό στην Κρήτη έμενα σε σπηλιές γιατί δεν είχα σπίτι
Ο Στέλιος Ρόκκος μίλησε για τις δυσκολίες που βίωσε στα πρώτα χρόνια της ενήλικης ζωής του
Διαβάστε το στο lifo.grΣτέλιος Ρόκκος: Τον πρώτο καιρό στην Κρήτη έμενα σε σπηλιές γιατί δεν είχα σπίτι
ΕΛΛAΔΑ
ΟΣτέλιος Ρόκκος είναι ένας από τους πιο ταλαντούχους καλλιτέχνες της γενιάς του. Κάθε φορά που ανεβαίνει στο stage και τραγουδά το «Έμεινα εδώ», το «Σμαράγδια και ρουμπίνια» και το «Καραβάνι», νιώθεις πως κάνεις εξομολόγηση περασμένες δώδεκα. Λίγοι έχουν τραγουδήσει τον έρωτα όπως εκείνος. Στα 54 του ο Στέλιος Ρόκκος δηλώνει «ένας παραμυθάς που του αρέσει να βάζει μουσική στις ιστορίες του». Σε μια από τις σπάνιες συνεντεύξεις του, ο Στέλιος Ρόκκος μίλησε στο περιοδικό People και τη Φανή Πλατσατούρα για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στα πρώτα χρόνια της καριέρας του, αλλά και για την αγάπη που έχει στη Λήμνο.
«Για δέκα χρόνια δούλευα επτά μέρες την εβδομάδα στην Αθήνα και υπέφερα γιατί
Διαβάστε το στο topontiki.grΠασίγνωστος Έλληνας τραγουδιστής: “Τον πρώτο καιρό στην Κρήτη έμενα σε σπηλιές γιατί δεν είχα σπίτι”
Ο γνωστός τραγουδιστής εξομολογήθηκε πως τα πρώτα χρόνια που έφυγε από το νησί του, βρέθηκε στην Κρήτη να ζει μέσα σε σπηλιές. Διαβάστε περισσότερα pasmina.gr
The post Πασίγνωστος Έλληνας τραγουδιστής: “Τον πρώτο καιρό στην Κρήτη έμενα σε σπηλιές γιατί δεν είχα σπίτι” appeared first on CrashOnline.gr | Η Online έκδοση του περιοδικού CRASH!.
Διαβάστε το στο crashonline.grΟ Στέλιος Ρόκκος εξομολογείται: “Τον πρώτο καιρό έμενα σε σπηλιές γιατί δεν είχα σπίτι”
"Στα 17, ήρθα στην Αθήνα με φυλλάδιο αλλά δεν βρήκα ναύλο και έτσι έπιασα δουλειά σε έναν φούρνο".
Κάθε φορά που ανεβαίνει στο stage και τραγουδά το «Έμεινα εδώ», το «Σμαράγδια και ρουμπίνια» και το «Καραβάνι», νιώθεις πως κάνεις εξομολόγηση περασμένες δώδεκα. Λίγοι έχουν τραγουδήσει τον
Διαβάστε το στο madata.grΠασίγνωστος Έλληνας τραγουδιστής: “Τον πρώτο καιρό στην Κρήτη έμενα σε σπηλιές γιατί δεν είχα σπίτι”
Ο γνωστός τραγουδιστής εξομολογήθηκε πως τα πρώτα χρόνια που έφυγε από το νησί του, βρέθηκε στην Κρήτη να ζει μέσα σε σπηλιές. Σε μια από τις σπάνιες συνεντεύξεις του, ο Στέλιος Ρόκκος μίλησε στο περιοδικό People και τη Φανή Πλατσατούρα. Πράγματι, είσαι από τους συνεντευξιαζόμενους που δεν τους ρωτάς τι τρέλες έχουν κάνει στη ζωή […]
Διαβάστε το στο makeleio.grΣτέλιος Ρόκκος: «Τον πρώτο καιρό έμενα σε σπηλιές γιατί δεν είχα σπίτι»
Κάθε φορά που ανεβαίνει στο stage και τραγουδά το «Έμεινα εδώ», το «Σμαράγδια και ρουμπίνια» και το «Καραβάνι», νιώθεις πως κάνεις εξομολόγηση περασμένες δώδεκα. Λίγοι έχουν τραγουδήσει τον έρωτα όπως εκείνος. Στα 54 του ο Στέλιος Ρόκκος δηλώνει «ένας παραμυθάς που του αρέσει να βάζει μουσική στις ιστορίες του».
Πράγματι, είσαι από τους συνεντευξιαζόμενους που δεν τους ρωτάς τι τρέλες έχουν κάνει στη ζωή τους αλλά αν έχουν κάνει κάτι που να θεωρείται νορμάλ.Zoύσα στα κόκκινα! Ακόμα ζω στα κόκκινα, βασικά! Απλώς φροντίζω πλέον να υπάρχουν λίγα και καλά πράγματα στην καθημερινότητά μου. Το ένα είναι η μουσική και το άλλο η ζωή στη Λήμνο, όπου έχω κάποιες μεγάλες μου αγάπες εκεί. Από τους παιδικού
Διαβάστε το στο pronews.grΟ Στέλιος Ρόκκος εξομολογείται – “Τον πρώτο καιρό στην Κρήτη έμενα σε σπηλιές γιατί δεν είχα σπίτι”
Κάθε φορά που ανεβαίνει στο stage και τραγουδά το «Έμεινα εδώ», το «Σμαράγδια και ρουμπίνια» και το «Καραβάνι», νιώθεις πως κάνεις εξομολόγηση περασμένες δώδεκα. Λίγοι έχουν τραγουδήσει τον έρωτα όπως εκείνος. Στα 54 του ο Στέλιος Ρόκκος δηλώνει «ένας παραμυθάς που του αρέσει να βάζει μουσική στις ιστορίες του». Διαβάστε ένα απόσπασμα από τη συνέντευξη […]
Διαβάστε το στο irafina.gr