Οι πρωταγωνίστριες του Sex And The City πήραν θέση για τις κατηγορίες σεξουαλικής κακοποίησης κατά του «Mr Big»

11:52 - 21/12/2021

Οι πρωταγωνίστριες του Sex And The City εξέφρασαν την υποστήριξή τους στις δύο γυναίκες που κατηγόρησαν τον συμπρωταγωνιστή τους, Κρις Νοθ, για σεξουαλική επίθεση. Η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ, η Σίνθια Νίξον και η Κριστίν Ντέιβις δήλωσαν «βαθύτατα λυπημένες» που έμαθαν για τις κατηγορίες. «Στηρίζουμε τις γυναίκες που βγήκαν μπροστά και... The post Οι πρωταγωνίστριες του Sex And The City πήραν θέση για τις κατηγορίες σεξουαλικής κακοποίησης κατά του «Mr Big» appeared first on Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε Περισσότερα στο eleftherostypos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Οι πρωταγωνίστριες του Sex And The City πήραν θέση για τις κατηγορίες σεξουαλικής κακοποίησης κατά του «Mr Big»

Οι πρωταγωνίστριες του Sex And The City εξέφρασαν την υποστήριξή τους στις δύο γυναίκες που κατηγόρησαν τον συμπρωταγωνιστή τους, Κρις Νοθ, για σεξουαλική επίθεση. Το άρθρο Οι πρωταγωνίστριες του Sex And The City πήραν θέση για τις κατηγορίες σεξουαλικής κακοποίησης κατά του «Mr Big» εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.

Διαβάστε το στο el.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ eleftherostypos.gr

Ρωσία: Νεκρός ο Στρατηγός Σαρβάροφ μετά την έκρηξη του αυτοκινήτου – Ήταν επικεφαλής της εκπαίδευσης του ρωσικού γενικού επιτελείου στρατού

Ηράκλειο: Επιχειρηματίας 79 ετών βρέθηκε νεκρός – Είχε αυτοπυροβοληθεί στο κεφάλι

Θεσσαλονίκη: Επιτέθηκαν σε ανήλικο γιατί τους ενοχλούσε το τύμπανο κατά τη διάρκεια αγώνα

Διπλωματικές επαφές Μαϊάμι: «Παραγωγικές» αλλά χωρίς ουσιαστικά αποτελέσματα οι συνομιλίες ΗΠΑ-Ουκρανίας

Τρίτο τάνκερ στο στόχαστρο των ΗΠΑ στα διεθνή ύδατα της Βενεζουέλας

Γιαννιτσά: Άνοιξε τρύπα σε δρόμο μήκους 10 μέτρων – Από κάτω περνάει χείμαρρος [Εικόνες]