#Σάρα Τζέσικα Πάρκερ

Η μέθοδος που ακολουθεί η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ ώστε οι κόρες της να έχουν μια «πιο υγιή σχέση» με το φαγητό

in.gr
Η Πάρκερ έχει δυο κόρες, την Ταμπίθα και τη Μάριον, 14 ετών, με τον σύζυγο της Μάθιου Μπρόντερικ.
07:00 03/04/2024

Σάρα Τζέσικα Πάρκερ: Το απίθανο βελούδινο φόρεμα που συνδύασε με λευκό παλτό και πουά γόβες

thetoc.gr
Η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ φόρεσε το απόλυτο βελούδινο φόρεμα για τις γιορτινές εμφανίσεις. Τα υπέροχα πέδιλα που το συνδύασε.
10:09 12/11/2023

CFDA Fashion Awards 2023: Ξέρουμε ποια celebrity θα παρουσιάσει τη φετινή απονομή

tlife.gr
Τα φετινά CFDA Fashion Awards θα γίνουν 6 Νοεμβρίου και η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ θα είναι To άρθρο CFDA Fashion Awards 2023: Ξέρουμε ποια celebrity θα παρουσιάσει τη φετινή απονομή δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
09:09 29/09/2023

Η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ παραγγέλνει cosmopolitan σε… άπταιστα (;) ελληνικά

in.gr
Μία έκπληξη περιμένει τους Έλληνες θεατές του «Just Like That», του σίκουελ του «Sex and the City»
23:00 24/08/2023

Η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ συνδυάζει λευκή midi φούστα με τα ωραιότερα φλατ παπούτσια

ProtoThema.gr
Ενώ σίγουρα λατρεύει ένα εντυπωσιακό ζευγάρι στιλέτο η Νεοϋορκέζα ηθοποιός εκτιμά επίσης μια άνετη, πρακτική σιλουέτα για τις καθημερινές της δραστηριότητες.
17:00 05/08/2023

Σάρα Τζέσικα Πάρκερ: Στη χιονοθύελλα της Νέας Υόρκης με «άπιαστη» Moncler ballgown…

thebest.gr
«Παραμιλάνε» τα διεθνή fashion media από μια εμφάνιση στο έκτο επεισόδιο του δεύτερου κύκλου της σειράς «And Just Like That» με πρωταγωνίστρια και παραγωγό τη μοναδικά επιδραστική Σάρα Τζέσικα Πάρκερ.
14:00 02/08/2023

Τα μυστικά ομορφιάς για κάθε ζώδιο

govastileto.gr
ΚΡΙΟΣ και ομορφιά: Αν είσαι Κριός, θέλεις η φροντίδα της ομορφιάς σου να μην παίρνει χρόνο και πιθανόν, συχνά να βγαίνεις έξω έχοντας κάνει τα στοιχειώδη (λίγη μάσκαρα και ένα πέρασμα στα χείλη με λιπ-γκλος). Δεν βλάπτει όμως να ασχολείσαι λίγο περισσότερο. Εξωτερίκευσε την τολμηρή πλευρά σου στην εμφάνισή σου, όπως η Κριός Σάρα Τζέσικα Πάρκερ, […]
08:00 12/07/2023

Κιμ Κατράλ: Η απαίτησή της για να επιστρέψει στο Sex and the city

okmag.gr
Όπως έγινε γνωστό η Κιμ Κατράλ είπε τελικά το «ναι» και επέστρεψε για μια μόνο σκηνή στο φινάλε της δεύτερης σεζόν του And Just Like That. Μπορεί τα τελευταία χρόνια να είχε ανταλλάξει βαριά λόγια σε δημόσιο επίπεδο με τη Σάρα Τζέσικα Πάρκερ και να είχε ξεκαθαρίσε πως δεν πρόκειται να επιστρέψει στη σειρά ωστόσο […] The post Κιμ Κατράλ: Η απαίτησή της για να επιστρέψει στο Sex and the city appeared first on OK! Magazine.
21:58 30/06/2023

Ο δεύτερος κύκλος του «And Just Like That» έρχεται το καλοκαίρι από το ΗΒΟ ΜΑΧ

Newsbeast.gr
Ο δεύτερος κύκλος του «And Just Like That» με την επιστροφή του Τζον Κορμπέττ έρχεται το καλοκαίρι στη μικρή οθόνη. Η συνέχεια του πετυχημένου «Sex and the City» φέρνει νέες περιπέτειες για τις 3 πρωταγωνίστριες, καθώς η τέταρτη, Κιμ Κατράλ, δεν συμμετέχει στο remake της θρυλικής σειράς. Συγκεκριμένα, η σειρά των 11 επεισοδίων θα κάνει πρεμιέρα με δύο επεισόδια στις 22 Ιουνίου, ενώ τα υπόλοιπα εννέα επεισόδια θα προβάλλονται κάθε εβδομάδα από τη συχνότητα του ΗΒΟ ΜΑΧ. Η ανακοίνωση έγινε από την Warner Bros. Discovery σε παρουσίαση στο Madison Square Garden της Νέας Υόρκης. Οι Σάρα Τζέσικα Πάρκερ, Σίνθια Νίξον, Κρίστιν Ντέιβις και Σάρα Ραμίρεζ επιστρέφουν στη Νέα Υόρκη σε σενάριο μεταξύ άλ
14:46 18/05/2023

And Just Like That: Επιστρέφει στις 22 Ιουνίου μαζί με τον «Έινταν»

Newsit
Σε λίγες εβδομάδες έρχεται στις τηλεοράσεις ο δεύτερος κύκλος της σειράς «And Just Like That», που θεωρείται η συνέχεια της θρυλικής πλέον σειράς, «Sex and the City», ενώ οι φανατικοί της σειράς με την Σάρα Τζέσικα Πάρκερ είναι ενθουσιασμένοι με την επιστροφή του «Έινταν», Τζον Κορμπέτ. Συγκεκριμένα, η σειρά των 11 επεισοδίων θα κάνει πρεμιέρα ... Περισσότερα To άρθρο And Just Like That: Επιστρέφει στις 22 Ιουνίου μαζί με τον «Έινταν» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
13:48 18/05/2023

Τέσσερις πασίγνωστες γυναίκες μιλούν ανοιχτά για τους αγώνες τους με την υπογονιμότητα

Newsbeast.gr
Η υπογονιμότητα αφορά το 10-15% των ζευγαριών και κάποιες πολύ διάσημες γυναίκες, όωπς η Μισέλ Ομπάμα, η Σάρα Σάρα Τζέσικα Πάρκερ, η Τάιρα Μπανκς και η Κιμ Καρντάσιαν έχουν μιλήσει ανοιχτά για τους αγώνεις που έχουν δώσει για την απόκτηση παιδιού. Διαβάστε περισσότερα στο healthstories.gr
08:58 04/05/2023

Σάρα Τζέσικα Πάρκερ: Η φωτογραφία που τρόμαξε τους followers

koolnews.gr
Η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ, που έγινε παγκοσμίως γνωστή για τον ρόλο της ως Κάρι Μπράντσο στην τηλεοπτική σειρά “Sex and the City”, έχει μια προσωπικότητα που διαφέρει από τον χαρακτήρα της στη σειρά. Παρόλο που υπάρχουν κοινά στοιχεία, όπως η αγάπη για τη μόδα, υπάρχουν και σημαντικές διαφορές και κυρίως οτι συη εκτός οθόνης ζωή […]
17:50 01/05/2023

And Just Like That: Η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ έδωσε στη δημοσιότητα το τρέιλερ της δεύτερης σεζόν

Newsbeast.gr
Με ανάρτησή της πριν από μερικές ώρες στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ, η τηλεοπτική Κάρι Μπράντσο ανακοίνωσε στους φανς ότι η 2η σεζόν του «And Just Like That», σίκουελ του Sex and the City, κάνει πρεμιέρα «Αυτόν τον Ιούνιο στο Max». «Ευχαριστούμε την εξαιρετικά ταλαντούχα ομάδα, τόσο μπροστά όσο και πίσω από τις κάμερες, που αφιέρωσε ώρες δουλεύοντας σε αυτό το επόμενο κεφάλαιο. Έκανε τις πιο κρύες μέρες του χειμώνα να μοιάζουν με Άνοιξη, δίνοντας πάντα περισσότερα και καλύτερα από όσα θα μπορούσαμε να ελπίζουμε ή να ονειρευόμαστε. Και σε όλους εσάς, το αγαπημένο μας κοινό, που κρατάτε ζωντανές αυτές τις ιστορίες. Αυτό είναι για εσάς, Μέρος 2» έγραψε η
06:50 27/04/2023

Η έκπληξη της Σάρα Τζέσικα Πάρκερ προς τους θαυμαστές της, στον νέο κύκλο του «And Just Like That»

Newsit
Μία απροσδόκητη εξέλιξη επιφύλαξε για τους θαυμαστές του ο νέος κύκλος του «And Just Like That» τα γυρίσματα του οποίου έχουν ξεκινήσει φέρνοντας την μεγάλη επιστροφή του «Έινταν» [Τζον Κόρμπετ (John Corbett)]. Η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ (Sarah Jessica Parker) στο προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μοιράστηκε φωτογραφίες από τα γυρίσματα που δείχνουν να φιλάει τον ... Περισσότερα To άρθρο Η έκπληξη της Σάρα Τζέσικα Πάρκερ προς τους θαυμαστές της, στον νέο κύκλο του «And Just Like That» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
12:16 10/02/2023

And Just Like Τhat: Το παθιασμένο φιλί της «Κάρι» και του «Έινταν» – Το στιγμιότυπο που τρέλανε τους fans

okmag.gr
Η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ και το Τζίν Κόρμπετ έχουν ήδη ξεκινήσει γυρίσματα για τη δεύτερη σεζόν του And Just Like That. Νέα στιγμιότυπα έχρονται στο φως της δημοσιότητας από τα γυρίσμστα στη Νέα Υόρκη. Ωτσόσο, μια φωτογραφία τρέλανε τους θαυμαστές των σταρ. Η Κάρι και ο Έινταν είναι ξανά μαζί και αυτό το βλέπουμε σε […] The post And Just Like Τhat: Το παθιασμένο φιλί της «Κάρι» και του «Έινταν» – Το στιγμιότυπο που τρέλανε τους fans appeared first on OK! Magazine.
09:52 10/02/2023

Αnd just like that: Οι πρώτες επίσημες φωτογραφίες με τον «Έινταν» από τα γυρίσματα

okmag.gr
Νέες φωτογραφίες από τα γυρίσματα του δεύτερου κύκλου του Sex and the city είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν οι φανατικοί της Σάρα Τζέσικα Πάρκερ και της παρέας της. Μάλιστα στα στιγμιότυπα φαίνεται ξεκάθαρα και η παρουσία του Τζον Κόρμπετ, του «Έινταν» του επιπλοποιού που είχε κλέψει την καρδιά της Κάρι στην επιτυχημένη σειρά. Ο ηθοποιός […] The post Αnd just like that: Οι πρώτες επίσημες φωτογραφίες με τον «Έινταν» από τα γυρίσματα appeared first on OK! Magazine.
14:24 02/02/2023

Σάρα Τζέσικα Πάρκερ: Η νέα φωτογραφία από το Αnd just like that και η επιστροφή του «Έινταν»

okmag.gr
Μια νέα φωτογραφία από τα γυρίσματα του Αnd just like that φανερώνει για μια ακόμη φορά πόσο fashion icon είναι η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ. Η ηθοποιός εμφανίζεται στη δεύτερη σεζόν του reboot του Sex and the City με ένα ακόμη stylish σύνολο. Στο στιγμιότυπο που απαθανάτισε ο φακός την Πέμπτη, βλέπουμε τη σταρ να φοράει […] The post Σάρα Τζέσικα Πάρκερ: Η νέα φωτογραφία από το Αnd just like that και η επιστροφή του «Έινταν» appeared first on OK! Magazine.
14:56 27/01/2023

Πώς να ντυθείτε για τη βροχή σύμφωνα με την Σάρα Τζέσικα Πάρκερ

ProtoThema.gr
Η ηθοποιός φωτογραφήθηκε με τις πιο δημοφιλείς μπότες για τη βροχή.
16:02 26/01/2023

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load