Τάκης Ζαχαράτος: «Είχα παχύνει πάρα πολύ, ντρεπόμουν να βγω έξω»
16:08 - 21/12/2021
Καλεσμένος στην εκπομπή «Ελένη» ήταν σήμερα ο Τάκης Ζαχαράτος. Ο αγαπημένος performer μίλησε για τη ζωή και την καριέρα του, […]
The post Τάκης Ζαχαράτος: «Είχα παχύνει πάρα πολύ, ντρεπόμουν να βγω έξω» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
«Έχω περάσει κατάθλιψη, είχα παχύνει πάρα πολύ, ντρεπόμουν να βγω έξω» λέει ο Τάκης Ζαχαράτος
«Η αγωνία μου πάντα είναι να μην προσβάλλω κανέναν» τονίζει ο δημοφιλής performer
Διαβάστε το στο Τάκης Ζαχαράτος: Είχα παχύνει πάρα πολύ, ντρεπόμουν να βγω έξω
«Πού χώρος για προσωπική ζωή; Εκτός αν έρθει ο άγιος άνθρωπος που καταλάβει τη “βλάβη” που έχω και τη δεχτεί», δηλώνει επίσης.
Διαβάστε το στο Τάκης Ζαχαράτος: «Είχα παχύνει πάρα πολύ, ντρεπόμουν να βγω έξω»
«Δε μου έχει τύχει να βρω έναν άνθρωπο που να συμβαδίζουμε, αλλά νιώθω ευγνώμων για άλλα πράγματα», είπε ο Τάκης Ζαχαράτος. Καλεσμένος στην εκπομπή «Ελένη» ήταν σήμερα ο Τάκης Ζαχαράτος. Ο αγαπημένος performer μίλησε για τη ζωή και την καριέρα του, αλλά και για τη δύσκολη περίοδο που πέρασε. «Η Ματίνα Παγώνη είναι η αγαπημένη […]
Διαβάστε το στο irafina.grΤάκης Ζαχαράτος: «Είχα παχύνει πάρα πολύ, ντρεπόμουν να βγω έξω»
«Δε μου έχει τύχει να βρω έναν άνθρωπο που να συμβαδίζουμε, αλλά νιώθω ευγνώμων για άλλα πράγματα»
Διαβάστε το στο patrasevents.gr