Η Μιμή Ντενίση έξαλλη με τους παρουσιαστές: «Είστε στούρνοι! Σιωπή!»
17:24 - 21/12/2021
Η Μιμή Ντενίση βρέθηκε απέναντι από τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο, στο Στούντιο 4 της ΕΡΤ, αλλά από […]
The post Η Μιμή Ντενίση έξαλλη με τους παρουσιαστές: «Είστε στούρνοι! Σιωπή!» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Έξαλλη η Μιμή Ντενίση στον αέρα με τους παρουσιαστές: «Είστε στούρνοι! Σιωπή! Δεν δέχομαι την συγγνώμη σας»
Η Μιμή Ντενίση βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Στούντιο 4», όπου και φάνηκε φανερά ενοχλημένη από τους δύο παρουσιαστές, καθώς δεν γνώριζαν λεπτομέρειες για τη νέα της παράσταση. Μιμή Ντενίση: Οι δηλώσεις της ηθοποιού που έφεραν σε δύσκολη θέση τους παρουσιαστές Συγκεκριμένα, η ηθοποιός εξέφρασε τη δυσαρέσκειά της, όταν η συζήτηση έφτασε στη νέα παράστασή της […]
The post Έξαλλη η Μιμή Ντενίση στον αέρα με τους παρουσιαστές: «Είστε στούρνοι! Σιωπή! Δεν δέχομαι την συγγνώμη σας» appeared first on NewSide.gr.
Διαβάστε το στο Newside.grΈξαλλη η Μιμή Ντενίση με τους παρουσιαστές του Στούντιο 4 - «Είστε στούρνοι! Σιωπή!»
Δείτε παρακάτω τι ειπώθηκε ανάμεσα στους παρουσιαστές και την ηθοποιό.
Διαβάστε το στο Η Μιμή Ντενίση «τα έβαλε» με Ζαμπέτογλου και Αναγνωστόπουλο: Είστε στούρνοι
Έξαλλη έγινε η Μιμή Ντενίση με τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο, επειδή δεν είχαν παρακολουθήσει την παράσταση στην οποία πρωταγωνιστεί. Ειδικότερα, η ηθοποιός βρέθηκε το απόγευμα της Τρίτης στον καναπέ της εκπομπής Στούντιο 4 της ΕΡΤ, για να μιλήσει, μεταξύ άλλων, για την παράσταση «Κι από Σμύρνη…Σαλονίκη». Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης η ηθοποιός έπιασε «αδιάβαστους» τους παρουσιαστές οι οποίοι δεν έχουν δει την παράσταση. «Είστε δύο άτομα που δεν έχετε δει την παράσταση. Αν υπήρχε ένας λόγος που δεν θα ερχόμουν, αν και μου αρέσει η εκπομπή σας, είναι γιατί δεν έχετε δει παράσταση. Δεν σας το λέω ως αντίποινα και ως παράπονο. Όταν με καλούν σε μια εκπομπή θέλω
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΜιμή Ντενίση σε παρουσιαστές εκπομπής: «Θα δείτε την ταινία γιατί είστε στούρνοι»
Σε τηλεοπτική εκπομπή βρέθηκε σήμερα καλεσμένη η Μιμή Ντενίση και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη θεατρική της παράσταση ενώ με ιδιαίτερα αιχμηρό τρόπο, εξέφρασε στους παρουσιαστές το παράπονο της για το γεγονός ότι δεν έχουν πάει να δουν ακόμη την παράσταση της.
Ο διάλογος είχε ως εξής:
Μιμή Ντενίση: «Η καριέρα μου άλλαξε από το 2013 και μετά, συνειδητά».
Νάνσυ Ζαμπέτογλου: «Είπες τώρα εγώ τελείωσα με τους μεγάλους ρόλους, θέλω να κάνω μόνο μεγάλα έργα ας πούμε…»
Μιμή Ντενίση: «Μα μεγάλος ρόλος είναι και αυτός, ο σπουδαιότερος. Δεν τελείωσα με τους μεγάλους ρόλους. Αχ… Ανήκετε στις μειονότητες Είστε δύο άτομα που δεν έχετε…»
Θανάσης Αναγνωστόπουλος: «Έχεις δίκιο. Ό,τι και να πεις έχεις δίκιο.»
Μιμή
Διαβάστε το στο pronews.grΗ Μιμή Ντενίση έξαλλη με τους παρουσιαστές: «Είστε στούρνοι! Σιωπή!»
“Εάν υπήρχε ένας λόγος που δεν θα ερχόμουν, είναι γιατί δεν έχετε δει την παράσταση. Γιατί στο σημείο της καριέρας που είμαι εγώ, θέλω να συζητάω ουσιαστικά, δεν θέλω να μιλάω στον αέρα”, είπε η Μιμή Ντενίση. Η Μιμή Ντενίση βρέθηκε απέναντι από τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο, στο Στούντιο 4 της ΕΡΤ, […]
Διαβάστε το στο irafina.grΜιμή Ντενίση: Έξαλλη με παρουσιαστές της ΕΡΤ - «Είστε στούρνοι»
Εκτός εαυτού η Μιμή Ντενίση στον «αέρα» της ΕΡΤ. Τι έγινε με τους παρουσιαστές της εκπομπής «Στούντιο 4».Ένταση επικράτησε στον «αέρα» της εκπομπής «Στούντιο 4», όπου ήταν καλεσμένη η Μιμή Ντενίση. Η γνωστή ηθοποιός βγήκε εκτός εαυτού με τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο, όταν την ρώτησαν για την παράσταση «Κι από Σμύρνη... Σαλονίκη». «Η καριέρα μου άλλαξε από το 2013 και μετά, συνειδητά», είπε η Μιμή Ντενίση με τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου να απαντάει: «Είπες δηλαδή, τώρα εγώ τελείωσα με τους μεγάλους ρόλους, θέλω να κάνω μόνο μεγάλα έργα ας πούμε». «Μα μεγάλος ρόλος είναι και αυτός, ο σπουδαιότερος. Δεν τελείωσα με τους μεγάλους ρόλους. Αχ… Ανήκετε στις μειονότητες Είστε δύο άτομα που
Διαβάστε το στο ieidiseis.grΈξαλλη η Μιμή Ντενίση – Ποιους και γιατί τους χαρακτήρισε στούρνους
Έξαλλη η Μιμή Ντενίση – Ποιους και γιατί τους χαρακτήρισε στούρνους
Διαβάστε το στο pagenews.grΜιμή Ντενίση έξαλλη με τους παρουσιαστές: «Είστε στούρνοι! Σιωπή!» (video)
"Εάν υπήρχε ένας λόγος που δεν θα ερχόμουν, είναι γιατί δεν έχετε δει την παράσταση. Γιατί στο σημείο της καριέρας που είμαι εγώ, θέλω να συζητάω ουσιαστικά, δεν θέλω να μιλάω στον αέρα"
Διαβάστε το στο patrasevents.gr