Μέγκι Ντρίο: «Βγαίνω μετά τον θάνατο της μητέρας μου, τι να κάνω; Να πεθάνω;»

08:40 - 22/12/2021

Η Μέγκι Ντρίο βίωσε μια από τις πιο δύσκολες απώλειες της ζωής της, καθώς πριν λίγες To άρθρο Μέγκι Ντρίο: «Βγαίνω μετά τον θάνατο της μητέρας μου, τι να κάνω; Να πεθάνω;» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Μέγκι Ντρίο: «Βγαίνω μετά το θάνατο της μητέρας μου, τι να κάνω; Να πεθάνω;»

«Η Εύη Ιωαννίδου έκλαιγε με τα κλάματα του κροκόδειλου και δεν μου είπε καν συλλυπητήρια», είπε η Μέγκι Ντρίο. Η Μέγκι Ντρίο έδωσε συνέντευξη στην κάμερα του Happy Day. Το μοντέλο, που πρόσφατα έχασε τη μητέρα της, απάντησε για τη Ραμόνα Βλαντή κι έριξε τα βέλη της στην Εύη Ιωαννίδου. «Βγαίνω μετά το θάνατο της ... Περισσότερα To άρθρο Μέγκι Ντρίο: «Βγαίνω μετά το θάνατο της μητέρας μου, τι να κάνω; Να πεθάνω;» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο

Μ.Ντρίο: «Βγαίνω μετά τον θάνατο της μητέρας μου, τι να κάνω; - Δεν με ενδιαφέρει καν ο κόσμος»

Η Μέγκι Ντρίο, το τελευταίο διάστημα βιώνει από τις πιο μεγάλες και δύσκολες απώλειες της ζωής της, καθώς πριν λίγες εβδομάδες πέθανε η μητέρα της. Το γνωστό μοντέλο που γνωρίσαμε μέσα από το GNTM συνεχίζει να ζει τη ζωή της, κάνει βραδινές εξόδους και βιώνει το πένθος με τον δικό της τρόπο. Το βράδυ της Τρίτης, κατά τη διάρκεια δηλώσεών της, απάντησε σε εκείνους που την κρίνουν επειδή βγαίνει έξω μετά τον θάνατο της μητέρας της. «Βγαίνω μετά τον θάνατο της μητέρας μου, τι να κάνω; Να πεθάνω; Δεν με ενδιαφέρει καν ο κόσμος. Κουράστηκα. Με κριτικάρουν μια ζωή. Ακόμα και για τις δουλειές που κάνω, δεν έχουν να πουν έναν καλό λόγο. Δεν με συμπαθείτε όλα καλά! Δεν μπορεί κανένας να ξέρει τι περνάω

Διαβάστε το στο pronews.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Πώς να φροντίσεις το σώμα σου στις διακοπές για να νιώθεις φρέσκια, λαμπερή και ακαταμάχητη κάτω από τον ήλιο!

Φαίη Σκόρδα: Παραμένει στην Αθήνα μετά το τέλος της εκπομπής της – Έτσι πέρασε την Κυριακή της

Ιωάννα Μαλέσκου: Ποζάρει με το μπικίνι της και οι κοιλιακοί της κόβουν την ανάσα

Weekly Style: Νέα εβδομάδα, νέο mood- αρκεί να δεις τα basics με άλλο μάτι

Big Brother: Η συγκίνηση του Γιώργου Αντωνιάδη όταν είδε τη μητέρα του μετά από τρεις μήνες

Ευγενία Σαμαρά: Το ταξίδι της στη Σρι Λάνκα μόλις ξεκίνησε – Αυτό είναι το πρόσωπο που επέλεξε για συνταξιδιώτη της