Κρατερός Κατσούλης: «Αυτή ήταν η αλήθεια για την αποχώρησή μου από τους Κου Κου»

12:22 - 22/12/2021

Στο πλατό του “Breakfast@star” βρέθηκε σήμερα ο Κρατερός Κατσούλης. Ο γνωστός ηθοποιός και παρουσιαστής μίλησε στην Ελίνα Παπίλα και τον […] The post Κρατερός Κατσούλης: «Αυτή ήταν η αλήθεια για την αποχώρησή μου από τους Κου Κου» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Κρατερός Κατσούλης: Γιατί έφυγα από τη Φωλιά των Κου Κου

Στα παλιά του λημέρια στο Star επέστρεψε σήμερα ο Κρατερός Κατσούλης καλεσμένος της εκπομπής «Breakfast@star». Ο πρώην παρουσιαστής της πρωινής ζώνης του τηλεοπτικού σταθμού μίλησε, μεταξύ άλλων, για την απόφασή του να φύγει από την εκπομπή στη Φωλιά των Κου Κου. «Η ζωή μου άλλαξε άρδην. Για μένα, και το ξέρετε πολύ καλά, αυτό που κάνετε είναι πάρα πολύ κουραστικό και είναι πάρα πολύ απαιτητικό. Βεβαίως, είναι μέρος της δουλειάς μας αυτό, οκ, αλλά εμένα μου απαγόρευε να κάνω οτιδήποτε άλλο» είπε αρχικά ο Κρατερός Κατσούλης. Και συνέχισε: «Οπότε, κάποια στιγμή δεν ήταν καλό για μένα, δεν αισθανόμουν ωραία. Γιατί μπορεί να πέρναγα ωραία, μπορεί να ήταν μια ωραία εκπομπή, μπορεί να περνάγαμε

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο