Ελένη Ψυχούλη: «Το φόρεμα μου κοστίζει 3,90 και είναι από κινεζάδικο»
18:50 - 22/12/2021
Στον καναπέ του Στούντιο 4 βρέθηκε καλεσμένη η Ελένη Ψυχούλη, το απόγευμα της Τετάρτης, προκειμένου να συναντήσει τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου […]
The post Ελένη Ψυχούλη: «Το φόρεμα μου κοστίζει 3,90 και είναι από κινεζάδικο» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
«Το φόρεμά μου κοστίζει 3,90 ευρώ και είναι από κινέζικο κατάστημα» λέει η Ελένη Ψυχούλη
Η δημοφιλής μαγείρισσα τονίζει ότι τα χρήματα δεν φέρνουν την ευτυχία
Διαβάστε το στο Ελένη Ψυχούλη: «Όλα μου τα ρούχα κοστίζουν από ένα έως πέντε ευρώ»
Η Ελένη Ψυχούλη βρέθηκε καλεσμένη στο «Στούντιο 4» της ΕΡΤ και έδωσε μια εκ βαθέων συνέντευξη στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο. Η σεφ, μίλησε...
Διαβάστε το στο ZouglaΕλένη Ψυχούλη: Το φόρεμα μου κοστίζει 3,90 και είναι από κινεζάδικο
Στον καναπέ του «Στούντιο 4» βρέθηκε καλεσμένη η Ελένη Ψυχούλη, το απόγευμα της Τετάρτης (22/12), προκειμένου να συναντήσει τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο. Υπήρξε άκρως αποκαλυπτική με καυστικό χιούμορ και ατάκες, που θα συζητηθούν. Είναι μια πολύ αγαπημένη σεφ της ελληνικής τηλεόρασης, όπου ο κόσμος έχει λατρέψει και ακολουθεί κατά γράμμα τα λεγόμενά της, για να βγάλει τις ωραιότερες και νοστιμότερες συνταγές μαγειρικής. Κυριότερα η Ελένη Ψυχούλη αναφέρθηκε στο ζήτημα των προτεραιοτήτων στη ζωή και την καθημερινότητά της και το πως εκείνη αντιμετωπίζει την πραγματικότητα. Επιπρόσθετα, αναφέρθηκε στο θέμα των χρημάτων και το πόσο κακό νιώθει εκείνη να συζητούν όλοι για
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΕλένη Ψυχούλη: «Όλα μου τα ρούχα κοστίζουν από ένα έως πέντε ευρώ»
Η Ελένη Ψυχούλη βρέθηκε καλεσμένη στο «Στούντιο 4» της ΕΡΤ και έδωσε μια εκ βαθέων συνέντευξη στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο.Η...
Διαβάστε το στο govastileto.grΑκομπλεξάριστη η Ελένη Ψυχούλη: «Το φόρεμα μου κοστίζει 3,90 και είναι από κινεζάδικο» (BINTEO)
Μεταξύ άλλων η Ελένη Ψυχούλη, εξέφρασε την άποψη της για τα χρήματα αποκαλύπτοντας το μηδαμινό κόστος του ρούχου που φορούσε στην συγκεκριμένη της εμφάνιση. Όπως σημείωσε ότι «τα λεφτά δεν έχουν καμία αξία. Μας έχουν μάθει σε αυτό τον κόσμο ότι πρέπει να είμαστε νέοι, πλούσιοι, αδύνατοι και αθάνατοι. Όταν ζητάς να ακολουθήσεις αυτό το […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΕλένη Ψυχούλη στην ΕΡΤ: «Το φόρεμά μου κοστίζει 3,90 και είναι από κινεζάδικο»
Η Ελένη Ψυχούλη βρέθηκε καλεσμένη στο Στούντιο 4, μιλώντας για όλα στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον
To άρθρο Ελένη Ψυχούλη στην ΕΡΤ: «Το φόρεμά μου κοστίζει 3,90 και είναι από κινεζάδικο» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.grΗ Ελένη Ψυχούλη απαντά στον Μπράτη: «Το φόρεμα μου κοστίζει 3,90 ευρώ – Είναι ντροπή όλο αυτό» (Video)
Η Ελένη Ψυχούλη αποκάλυψε στον αέρα της εκπομπής Στούντιο 4 πως όλα της τα ρούχα κοστίζουν από ένα έως πέντε ευρώ
Διαβάστε το στο topontiki.grΗ Ελένη Ψυχούλη "τσακίζει" τον Μπράτη: "Το φόρεμα μου κοστίζει 3,90 ευρώ - Είναι ντροπή όλο αυτό"
Η απόλυτη απάντηση της Ψυχούλη στον υπερόπτη Άγγελο Μπράτη για τα μεταξωτά φορέματα και τις κυρίες που ψωνίζουν από τα καλάθια.
Διαβάστε το στο thetoc.grΑκομπλεξάριστη η Ελένη Ψυχούλη: «Το φόρεμα μου κοστίζει 3,90 και είναι από κινεζάδικο»
Ακομπλεξάριστη η Ελένη Ψυχούλη: «Το φόρεμα μου κοστίζει 3,90 και είναι από κινεζάδικο» Στον καναπέ του Στούντιο 4 της ΕΡΤ βρέθηκε καλεσμένη η Ελένη Ψυχούλη, και μίλησε στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο. Μεταξύ άλλων η Ελένη Ψυχούλη, εξέφρασε την άποψη της για τα χρήματα αποκαλύπτοντας το μηδαμινό κόστος του ρούχου που φορούσε στην […]
Διαβάστε το στο diaforetiko.gr