Γιώργος Καπουτζίδης για την κόντρα του με τον Νίκο Μουτσινά: «Δεν θα μπορέσουμε να συνεννοηθούμε»
01:30 - 23/12/2021
Ο Γιώργος Καπουτζίδης βρέθηκε καλεσμένος στον Γρηγόρη Αρναούτογλου, όπου και μίλησε για όλα. Ο γνωστός ηθοποιός
To άρθρο Γιώργος Καπουτζίδης για την κόντρα του με τον Νίκο Μουτσινά: «Δεν θα μπορέσουμε να συνεννοηθούμε» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Γιώργος Καπουτζίδης για Νίκο Μουτσινά: Δεν μου αρέσει να κοροϊδεύουμε ανθρώπους (Βίντεο)
«Θα έρθει η ώρα, μετά από χρόνια ή μετά από ένα διάστημα, που θα μπορέσουμε να συνεννοηθούμε. Νιώθω ότι τώρα δεν θα μπορέσουμε» υπογράμμισε ο Γιώργος Καπουτζίδης.
Διαβάστε το στο Γιώργος Καπουτζίδης για Νίκο Μουτσινά: Δεν μ΄αρέσει να κοροϊδεύουμε ανθρώπους
Ο ηθοποιός και σεναριογράφος μίλησε για όλα στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου
Διαβάστε το στο thebest.grΓιώργος Καπουτζίδης για Νίκο Μουτσινά: Δεν μου αρέσει να κοροϊδεύουμε ανθρώπους
Ο Γιώργος Καπουτζίδης σημείωσε χαρακτηριστικά πως «δεν μου αρέσει να κοροϊδεύουμε ανθρώπους. Όλοι έχουμε κοροϊδέψει! Και γω και συ και όλοι μας, να μην βγάζουμε την ουρά μας απ’ έξω! Δεν μου αρέσει να κοροϊδεύουμε ανθρώπους. Εγώ έτσι το αντιλαμβάνομαι, κάποιος άλλος το αντιλαμβάνεται ως σάτιρα. Πολύ εντάξει είμαι και με αυτό. Αυτός ο οποίος […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΓιώργος Καπουτζίδης για Νίκο Μουτσινά – «Δεν μου αρέσει να κοροϊδεύουμε ανθρώπους»
Στο πλατό του The 2night Show βρέθηκε ο Γιώργος Καπουτζίδης, τη νύχτα της Τετάρτης, προκειμένου να συναντήσει τον Γρηγόρη Αρναούτογλου […]
The post Γιώργος Καπουτζίδης για Νίκο Μουτσινά – «Δεν μου αρέσει να κοροϊδεύουμε ανθρώπους» appeared first on Zappit.
Διαβάστε το στο zappit.grΟ Γιώργος Καπουτζίδης "καρφώνει" τον Μουτσινά: Δεν μου αρέσει να κοροϊδεύουμε ανθρώπους
"Δεν βλέπω σάτιρα και βλέπω κοροϊδία και δεν μου αρέσει αυτό"
Διαβάστε το στο thetoc.grΓιώργος Καπουτζίδης για Νίκο Μουτσινά: Δεν μ΄αρέσει να κοροϊδεύουμε ανθρώπους
Ο Γιώργος Καπουτζίδης ήταν ένας από τους καλεσμένους του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο «The 2Night Show»....Συνεχίστε την ανάγνωση του άρθρου: Γιώργος Καπουτζίδης για Νίκο Μουτσινά: Δεν μ΄αρέσει να κοροϊδεύουμε ανθρώπους
Διαβάστε το στο sinidisi.grΟ Γιώργος Καπουτζίδης για τον Νίκο Μουτσινά: Δεν μου αρέσει να κοροϊδεύουμε ανθρώπους
Media Ο Γιώργος Καπουτζίδης μίλησε επιτέλους για την κόντρα που δημιουργήθηκε με τον Νίκο Μουτσινά! Καλεσμένος στην εκπομπή «The 2night show» του παρουσιάζει ο Γρηγόρης...
> Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Ο Γιώργος Καπουτζίδης για τον Νίκο Μουτσινά: Δεν μου αρέσει να κοροϊδεύουμε ανθρώπους
Διαβάστε το στο spoilersΟ Γιώργος Καπουτζίδης για τον Νίκο Μουτσινά: «Δεν μου αρέσει να κοροϊδεύουμε ανθρώπους»
Ο Γιώργος Καπουτζίδης μίλησε επιτέλους για την κόντρα που δημιουργήθηκε με τον Νίκο Μουτσινά!
Δανάη Τριανταφυλλίδου για το sportime.gr.
Διαβάστε το στο sportime.grΓιώργος Καπουτζίδης για Νίκο Μουτσινά: Δε μου αρέσει να κοροϊδεύουμε ανθρώπους
Ο ηθοποιός και σεναριογράφος μίλησε για τον ρατσισμό, την πολιτική αλλά και την κόντρα με τον Νίκο Μουτσινά Ο Γιώργος Καπουτζίδης ήταν ένας από τους καλεσμένους του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο «The 2Night Show». Ο…
Διαβάστε το στο politik.gr