Δ.Γάκης στο pronews.gr: «Έτσι θα λύναμε το πρόβλημα με τον κορωνοϊό και τις ΜΕΘ σε μια εβδομάδα - Τι έκανα με τον MERS»
14:00 - 23/12/2021
Ο γιατρός και πρώην διοικητής του ΑΧΕΠΑ, Δημήτρης Γάκης, μίλησε στο pronews.gr και στον Θάνο Νικηταρά και έδωσε προτάσεις για το πως θα μπορούσε να λυθεί το άλυτο πρόβλημα με τον Covid-19 στην Ελλάδα.
Μέχρι σήμερα στη χώρα μας έχουν χάσει τη ζωή τους 20.126 άτομα με κορωνοϊό, παρόλα αυτά η κυβέρνηση επιμένει να επενδύει σε δύο μέτρα, μαζικός εμβολιασμός και απαγορεύσεις. Μέτρα που μέχρι στιγμής δεν έχουν αποδώσει.
Αντιθέτως, αποκαλύφθηκε προσφάτως (μέσω της μελέτης Τσιόδρα-Λύτρα) ότι το μεγαλύτερο πρόβλημα εντοπίζεται στο ΕΣΥ και κυρίως στην υποστελέχωση του και σα να μην έφτανε αυτό η κυβέρνηση έβγαλε σε αναστολή 7.000 ανεμβολίαστους υγειονομικούς, τους οποίους πλέον ο υπουργός Υγείας Θάνος Πλ
Διαβάστε Περισσότερα στο pronews.gr