Μάντζιος: «Δεν δεχθήκαμε πίεση από τον ΟΦΗ, ήμασταν καλύτεροι και στα δύο παιχνίδια»
17:10 - 23/12/2021
Απόλυτα ευχαριστημένος με την εμφάνιση της ομάδας του επί του ΟΦΗ, ήταν ο Άκης Μάντζιος, με τον Έλληνα τεχνικό να τονίζει πως ο Άρης υπερτερούσε των Κρητικών και στα δύο παιχνίδια. Για την εμφάνιση του Άρη: «Κερδίσαμε το παιχνίδι και νομίζω πως και στα δύο ματς δείξαμε πως είμαστε μια καλή ομάδα. Είχαμε […]
The post Μάντζιος: «Δεν δεχθήκαμε πίεση από τον ΟΦΗ, ήμασταν καλύτεροι και στα δύο παιχνίδια» appeared first on pressaris.gr.
Διαβάστε Περισσότερα στο pressaris.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Μάντζιος: «Δείξαμε ότι είμαστε καλύτερη ομάδα»
Ο Άκης Μάντζιος υποστήριξε ότι στους δύο αγώνες του Κυπέλλου ο Αρης απέδειξε ότι είναι καλύτερος από τον ΟΦΗ.
Διαβάστε το στο Μάντζιος: "Δείξαμε πως είμαστε καλύτερη ομάδα και στα δύο ματς"
Μάντζιος: "Δείξαμε πως είμαστε καλύτερη ομάδα και στα δύο ματς"
23/12/2021
Μετά από τη νίκη με 3-1 στο «Κλεάνθης Βικελίδης» στο πρώτο ματς, ο Άρης επιβλήθηκε πριν από λίγο και στο «Γεντί Κουλέ» του ΟΦΗ, αυτή τη φορά με 2-0 και με συνολικό σκορ 5-1 πήρε το «εισιτήριο» για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας.
Σύμφωνα με όσα δήλωσε στην κάμερα της Cosmote TV ο Άκης Μάντζιος στο φινάλε του ματς, οι «κίτρινοι» έδειξαν στα 180 λεπτά του ζευγαριού πως ήταν καλύτεροι από τους Κρητικούς ενώ εξέφρασε την επιθυμία του να δει την ομάδα του να φτάνει μέχρι το τέλος του δρόμου και να κατακτά το τρόπαιο.
Αναλυτικά όσα δήλωσε ο προπονητής του Άρη:
"Νομίζω πως δείξαμε π
Διαβάστε το στο filathlos.grΜάντζιος: «Δεν πιεστήκαμε, ήμασταν καλύτεροι και στα δύο παιχνίδια»
Απόλυτα ευχαριστημένος με την εμφάνιση της ομάδας του επί του ΟΦΗ, ήταν ο Άκης Μάντζιος, με τον Έλληνα τεχνικό να τονίζει πως ο Άρης υπερτερούσε των Κρητικών και στα δύο παιχνίδια. Αναλυτικά τα όσα είπε στην κάμερα της Cosmote TV: Για την εμφάνιση του Άρη: «Κερδίσαμε το παιχνίδι και νομίζω πως και στα δύο ματς […]
Διαβάστε το στο thessports.gr