Ιεροσολύμων Θεόφιλος: Θέλουν να εκριζώσουν τους χριστιανούς από την Ιερουσαλήμ και άλλα μέρη της Αγίας Γης

19:48 - 23/12/2021

ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ ΙΕΡΟΣΟΛΥΜΩΝ: Για τις δυσκολίες τις οποίες αντιμετωπίζουν αυτή τη στιγμή οι χριστιανοί της Ιερουσαλήμ, αφηγήθηκε στη συνάντηση με τον βασιλιά της Ιορδανίας Αμπντάλα Β΄, που πραγματοποιήθηκε στις 21 Δεκεμβρίου 2021 στο Μέγαρο Αλ-Χουσεϊνία, ο Πατριάρχης Ιεροσολύμων και πάσης Παλαιστίνης Θεόφιλος Γ΄. Κατά την καθιερωμένη παράδοση, τις ημέρες, που προηγούνται του εορτασμού των Χριστουγέννων, ο […]

Διαβάστε Περισσότερα στο vimaorthodoxias.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Πατριάρχης Ιεροσολύμων: Θέλουν να εκδιώξουν τους χριστιανούς από την Ιερουσαλήμ και άλλα μέρη της Αγίας Γης

Για τις δυσκολίες τις οποίες αντιμετωπίζουν αυτή τη στιγμή οι χριστιανοί της Ιερουσαλήμ, μίλησε στη συνάντηση με τον βασιλιά της Ιορδανίας Αμπντάλα Β΄, που πραγματοποιήθηκε στις 21 Δεκεμβρίου 2021 στο Μέγαρο Αλ-Χουσεϊνία, ο Μακαριώτατος Πατριάρχης Ιεροσολύμων και πάσης Παλαιστίνης Θεόφιλος Γ΄. Κατά την καθιερωμένη παράδοση, τις ημέρες, που προηγούνται του εορτασμού των Χριστουγέννων, ο Ιορδανός μονάρχης διοργανώνει εκδήλωση, στην οποία προκαλούνται οι επικεφαλής και εκπρόσωποι των χριστιανικών Εκκλησιών των Αγίων Τόπων. Το άρθρο Πατριάρχης Ιεροσολύμων: Θέλουν να εκδιώξουν τους χριστιανούς από την Ιερουσαλήμ και άλλα μέρη της Αγίας Γης εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.

Διαβάστε το στο ekklisiaonline.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ vimaorthodoxias.gr

Το Ευαγγέλιο της Τρίτης 29 Ιουλίου 2025 – Άγιος Καλλίνικος

Να λες: «Να, τα ηνία Θεέ μου. Οδήγα εσύ. Εγώ δεν έχω δύναμη. Όπου θέλεις πάρε με»

16 Μαΐου – Γιορτή σήμερα: Όσιος Θεόδωρος ο Ηγιασμένος

Ναύπλιο – πανσέληνος Μαΐου: το «φεγγάρι των λουλουδιών»

Θεία Λειτουργία στην Αρμάχα Πεδιάδος

14 Μαΐου – Γιορτή σήμερα: Άγιος Ισίδωρος που Μαρτύρησε στη Χίο