Φρικτό έγκλημα! “Σκότωσα τον νονό μου και τον πέταξα στα σκουπίδια”
15:51 - 28/12/2019
Ένα θρίλερ είναι σε εξέλιξη από το πρωί του Σαββάτου (28.12.2019) στα Πετράλωνα. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες αγνοείται από χθες ένας 50χρονος, τον οποίο αναζήτησαν σήμερα φίλοι του, πηγαίνοντας στο σπίτι του. Σε διαμέρισμα της ίδιας πολυκατοικίας ζει και και ο βαφτισιμιός του 50χρονου, ο οποίος αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα. Ο 20χρονος φέρεται να τους […]
Διαβάστε Περισσότερα στο irafina.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Φρίκη στα Πετράλωνα: Ένας 20χρονος σκότωσε τον νονό του και τον πέταξε στα σκουπίδια
Διαβάστε το στο Θρίλερ στα Πετράλωνα : «Σκότωσα τον νονό μου, τον τεμάχισα και τον πέταξα στα σκουπίδια
Τραγωδία σημειώθηκε λίγες μέρες μετά τα Χριστούγεννα στα Πετράλωνα.
Διαβάστε το στο Έγκλημα στα Πετράλωνα: «Σκότωσα τον νονό μου, το τεμάχισα και τον πέταξα στον κάδο»
Παραδέχθηκε πως σκότωσε και τεμάχισε τον νονό του, με την αστυνομία να αναζητά το πτώμα.
Διαβάστε το στο Θρίλερ στα Πετράλωνα: «Σκότωσα τον νονό μου, τον τεμάχισα και τον πέταξα στα σκουπίδια
Διαβάστε το στο tanea.grΘρίλερ στα Πετράλωνα : «Σκότωσα τον νονό μου και τον πέταξα στα σκουπίδια»
Διαβάστε το στο tovimaΘρίλερ στα Πετράλωνα: 20χρονος υποστηρίζει ότι σκότωσε το νονό του και τον πέταξε στα σκουπίδια
Ένα θρίλερ βρίσεκται σε εξέλιξη από το πρωί του Σαββάτου στα Πετράλωνα. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από χθες αγνοείται ένας 50χρονος, τον οποίο αναζήτησαν φίλοι και συγγευνείς, πηγαίνοντας στο σπίτι του.
Διαβάστε το στο thebest.grΠετράλωνα: 29χρονος υποστηρίζει ότι σκότωσε το νονό του και τον πέταξε στα σκουπίδια
Νεαρός άνδρας φέρεται να ομολόγησε ότι σκότωσε το νονό του και τον πέταξε στα σκουπίδια
Διαβάστε το στο lifo.grΘρίλερ στα Πετράλωνα: 21χρονος ισχυρίζεται ότι σκότωσε τον νονό του και τον πέταξε στα σκουπίδια
Σε εξέλιξη είναι έρευνες της Αστυνομίας για την απίστευτη καταγγελία 21χρονο που ισχυρίζεται ότι έσφαξε τον 52χρονο νονό του και τον πέταξε σε κάδο απορριμμάτων.
Διαβάστε το στο documentonews.grΦρίκη στα Πετράλωνα: 21χρονος σκότωσε τον νονό του και τον πέταξε στα σκουπίδια (video)
Οικογενειακή τραγωδία στα Πετράλωνα, με 21χρονο να ομολογεί στην Αστυνομία ότι σκότωσε τον 50χρονο νονό του και πέταξε το πτώμα σε κάδο απορριμάτων. Ο 50χρονος είχε εξαφανιστεί από την περασμένη Πέμπτη. Τα τελευταία χρόνια τον φιλοξενούσαν στο διαμέρισμά τους ο φερόμενος ως δράστης και η μητέρα του στην οδό Πανδώρου 9 στα Κάτω Πετράλωνα. Τον […]
Διαβάστε το στο neaselida.grΘρίλερ στα Πετράλωνα : «Σκότωσα τον νονό μου, τον τεμάχισα και τον πέταξα στα σκουπίδια»
Τραγωδία σημειώθηκε λίγες μέρες μετά τα Χριστούγεννα στα Πετράλωνα, καθώς ένας 20χρονος αποκάλυψε πως σκότωσε τον νονό του, τον τεμάχισε και τον πέταξε στα σκουπίδια. Συγκεκριμένα, ο 50χρονος νονός του δράστη που βρήκε τραγικό θάνατο, αγνοείται από χτες, Παρασκευή με αποτέλεσμα σήμερα να τον αναζητούν η οικογένειά και οι φίλοι...
The post Θρίλερ στα Πετράλωνα : «Σκότωσα τον νονό μου, τον τεμάχισα και τον πέταξα στα σκουπίδια» appeared first on CrashOnline.gr | Η Online έκδοση του περιοδικού CRASH!.
Διαβάστε το στο crashonline.grΕΚΤΑΚΤΟ Σκότωσα τον νονό μου και τον πέταξα στα σκουπίδια.
Συναγερμός σήμανε νωρίς το απόγευμα του Σαββάτου στην Αστυνομία, μετά από τηλεφώνημα θαμώνα καφενείου στα Πετράλωνα, ότι τις τελευταίες ημέρες…
Διαβάστε το στο olympia.grΣοκ στα Πετράλωνα! «Σκότωσα το νονό μου και τον πέταξα στα σκουπίδια!»
Όλα ξεκίνησαν από την εξαφάνιση 50χρονου, τον οποίο αναζήτησαν φίλοι του, πηγαίνοντας στο σπίτι του στα Πετράλωνα. Σε διαμέρισμα της ίδιας πολυκατοικίας ζει και ο βαφτισιμιός του 50χρονου, ο οποίος αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα. Ο 20χρονος φέρεται να τους είπε πως έχει σκοτώσει τον νονό του και τον πέταξε σε κάδο σκουπιδιών! Αμέσως, οι φίλοι του […]
The post Σοκ στα Πετράλωνα! «Σκότωσα το νονό μου και τον πέταξα στα σκουπίδια!» appeared first on Paraskhnio.gr.
Διαβάστε το στο paraskhnio.grΘρίλερ στα Πετράλωνα! “Σκότωσα τον νονό μου και τον πέταξα στα σκουπίδια”
Lamianow.gr
Θρίλερ στα Πετράλωνα! “Σκότωσα τον νονό μου και τον πέταξα στα σκουπίδια”
Ένα θρίλερ είναι σε εξέλιξη από το πρωί του Σαββάτου (28.12.2019) στα Πετράλωνα. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες αγνοείται από χθες ένας 50χρονος, τον οποίο αναζήτησαν σήμερα φίλοι του, πηγαίνοντας στο σπίτι του. Σε διαμέρισμα της ίδιας πολυκατοικίας ζει και και ο βαφτισιμιός του 50χρονου, ο οποίος αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα. Ο 20χρονος φέρεται να τους […]
Θρίλερ στα Πετράλωνα! “Σκότωσα τον νονό μου και τον πέταξα στα σκουπίδια”
Lamianow.gr
Διαβάστε το στο lamianow.grΘρίλερ στα Πετράλωνα : «Σκότωσα τον νονό μου, τον τεμάχισα και τον πέταξα στα σκουπίδια»
Διαβάστε το στο to10.grΟμολόγησε ότι σκότωσε τον νονό του και τον πέταξε στα σκουπίδια
Μια περίεργη υπόθεση εξελίσσεται στα Πετράλωνα, με τις αστυνομικές αρχές να προσπαθούν να βρουν τι ακριβώς έχει συμβεί.
Διαβάστε το στο efsyn.grΘρίλερ στα Πετράλωνα: «Σκότωσα τον νονό μου και τον πέταξα στα σκουπίδια»
Μεγάλη κινητοποίηση αστυνομία για να βρει αγνοούμενο 50χρονο, που δεν έχει εντοπιστεί ακόμα
Διαβάστε το στο patrasevents.gr