Ελένη Φουρέιρα: «Δεν είχαμε λεφτά, μοίραζα φυλλάδια, έχω δουλέψει ακόμα και σε σε σουβλατζίδικο»

12:16 - 24/12/2021

H αγαπημένη τραγουδίστρια Ελένη Φουρέιρα έδωσε μία αποκαλυπτική συνέντευξη στο περιοδικό Nitro και τον Πέτρο Κωστόπουλο. Η Ελένη Φουρέιρα μίλησε για όλα στον Πέτρο Κωστόπουλο και το περιοδικό Nitro. Όπως αποκάλυψε η ποπ σταρ, έχει δουλέψει σε σουβλατζίδικο και σέρβις σε καφετέρια, ενώ σε ηλικία 13 ετών μοίραζε φυλλάδια για μεγάλη αλυσίδα σούπερ μάρκετ. Δείτε […] The post Ελένη Φουρέιρα: «Δεν είχαμε λεφτά, μοίραζα φυλλάδια, έχω δουλέψει ακόμα και σε σε σουβλατζίδικο» appeared first on NewSide.gr.

Διαβάστε Περισσότερα στο Newside.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Eλένη Φουρέιρα: «13 ετών μοίραζα φυλλάδια, έχω δουλέψει και σε σουβλατζίδικο»

Η Ελένη Φουρέιρα φωτογραφήθηκε για το περιοδικό Νitro και έδωσε συνέντευξη στον Πέτρο Κωστόπουλο...

Διαβάστε το στο Zougla

Eλένη Φουρέιρα: «13 ετών μοίραζα φυλλάδια, έχω δουλέψει και σε σουβλατζήδικο»

Η Ελένη Φουρέιρα φωτογραφήθηκε για το περιοδικό Νitro και έδωσε συνέντευξη στον Πέτρο Κωστόπουλο κάνοντας πολλές αποκαλύψεις για το παρελθόν της. Μεταξύ...

Διαβάστε το στο govastileto.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newside.gr

Πιλότος εξηγεί γιατί είναι σημαντικό να ενεργοποιούμε τη λειτουργία πτήσης στο κινητό

Τι να γνωρίζετε πριν αντικαταστήσετε το παρμπρίζ του αυτοκινήτου σας

Τι σημαίνει το βελάκι στην ένδειξη βενζίνης και πώς βοηθά τους οδηγούς

Το απλό κόλπο που θα κάνει το υπνοδωμάτιο σας να μοιάζει εμπνευσμένο από περιοδικά διακόσμησης

Τι σημαίνουν τα αρχικά “a.m.” και “p.m.” και πώς καθιερώθηκαν

Τα βασικά οφέλη της μελιτζάνας για τη διατροφή και την υγεία σας