Κατερίνα Στεφανίδη: Τα “καρφιά” της για Αντετοκούνμπο και Σάκκαρη επειδή βραβεύθηκαν ως κορυφαίοι αθλητές της χρονιάς

10:32 - 25/12/2021

Τη διαφωνία της με το γεγονός ότι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο αναδείχθηκε κορυφαίος αθλητής της χρονιάς για την Ελλάδα εξέφρασε η Κατερίνα Στεφανίδη, ενώ ενστάσεις διατύπωσε και για τη βράβευση της Μαρίας Σάκκαρη. “Είμαι σίγουρη πως ο Τεντόγλου χέ@@@κε αλλά εγώ δεν κρατιέμαι. Γίνεται σε Ολυμπιακή χρονιά να μην βγει αθλητής της χρονιάς ο χρυσός Ολυμπιονίκης […]

Διαβάστε Περισσότερα στο irafina.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Κατερίνα Στεφανίδη: Τα “καρφιά” κατά του Συνδέσμου ΠΣΑΤ που δεν βράβευσε Ολυμπιονίκες ως αθλητές της Χρονιάς

Τη δικαιολογημένη διαφωνία της κατά των επιλογών που έκανε ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητικού Τύπου (ΠΣΑΤ) στην ανάδειξη των αθλητών της χρονιάς για την Ελλάδα εξέφρασε η Κατερίνα Στεφανίδη. “Είμαι σίγουρη πως ο Τεντόγλου χέ@@@κε αλλά εγώ δεν κρατιέμαι. Γίνεται σε Ολυμπιακή χρονιά να μην βγει αθλητής της χρονιάς ο χρυσός Ολυμπιονίκης και χρυσός στο πανευρωπαϊκό […] Κατερίνα Στεφανίδη: Τα “καρφιά” κατά του Συνδέσμου ΠΣΑΤ που δεν βράβευσε Ολυμπιονίκες ως αθλητές της Χρονιάς - olympia

Διαβάστε το στο olympia.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ irafina.gr

Ραφήνα: Βασιλόπουλος – “Η κα Τσεβά πέτυχε κάτι μοναδικό στην Ελλάδα, να παραιτηθεί η μισή παράταξη της”

Συναγερμός για φωτιά στον Βρανά Μαραθώνα!

Μαραθώνας: Αναβάλλεται η συναυλία των Locomondo – Τι θα γίνει με όσους αγόρασαν εισιτήρια

Μαραθώνας: Παντρεύεται αύριο ο αδελφός του Σάκη Ρουβά, Απόστολος!

Ραφήνα Πικέρμι: Αποκλειστικό! Ο Βασίλης Μοτσάκος θα ορκιστεί νέος δημοτικός σύμβουλος!

Ραφήνα: Χρ. Τσεμπέρης – “Πως θα συνταχθεί ο προϋπολογισμός μετά την παραίτηση Ψωμά; Δεν “κλείνει” ούτε με θαύμα!”