Η Στεφανίδη μετά τον Αντετοκούνμπο έριξε «καρφί» για την Σάκκαρη! (ΦΩΤΟ)

10:56 - 25/12/2021

Η Στεφανίδη μετά τον Αντετοκούνμπο έριξε «καρφί» για την Σάκκαρη! (ΦΩΤΟ) 25/12/2021 Η Κατερίνα Στεφανίδου προκάλεσε αρκετές αντιδράσεις το απόγευμα της Παρασκευής όταν εξέφρασε δημόσια τη διαφωνία της με το γεγονός ότι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο αναδείχθηκε αθλητής της χρονιάς για την Ελλάδα. Η ίδια υποστήριξε ότι στη θέση του θα έπρεπε να βρίσκεται ο χρυσός Ολυμπιονίκης στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Πεκίνου, Μίλτος Τεντόγλου. «Είμαι σίγουρη πως ο Τεντόγλου χέστηκε, αλλά εγώ δεν κρατιέμαι. Γίνεται σε Ολυμπιακή χρονιά να μην βγει αθλητής της χρονιάς ο χρυσός Ολυμπιονίκης και χρυσός στο Πανευρωπαϊκό Κλειστού (με μισό πόδι);» έγραψε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Στεφ

Διαβάστε Περισσότερα στο filathlos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Κατερίνα Στεφανίδη: Μετά τον Αντετοκούνμπο, αμφισβητεί και την πρωτιά της Σάκκαρη στα βραβεία του ΠΣΑΤ!

«Στις γυναίκες δεν είχαμε μετάλλιο, άρα οι υπόλοιπες είμασταν του πεταματού», σχολίασε καυστικά η Ολυμπιονίκης του επί κοντώ για την ανάδειξη της Μαρίας Σάκκαρη από τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Αθλητικού Τύπου ως κορυφαίας Ελληνίδας αθλήτριας της χρονιάςΛίγες ώρες μετά τη [...]

Διαβάστε το στο matrix24.gr

Στεφανίδη: Μετά τον Αντετοκούνμπο, αμφισβητεί και την πρωτιά της Σάκκαρη

Λίγες ώρες μετά τη διαφωνία της με την ανακήρυξη του Γιάννη Αντετοκούνμπο ως αθλητή της χρονιάς για το 2021 η Κατερίνα Στεφανίδη επανήλθε με νέο σχόλιο. Αυτή τη φορά για τη Μαρία Σάκκαρη, την οποία «κάρφωσε» επειδή ανακηρύχθηκε και αυτή αθλήτρια της χρονιάς. Συγκεκριμένα η Ολυμπιονίκης του Ρίο απαντώντας σε σχόλιο χρήστη του Twitter ο οποίος σχολίασε πως  «και στις γυναίκες ολυμπιονίκης έπρεπε […]

Διαβάστε το στο dete.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ filathlos.gr

Πρόβλημα στην Ρεάλ με Φελίζ: Αμφίβολος για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό

ΕΟΚ: Ο Λιόλιος ορίζει αρχιδιαιτητή τον Ηλία Κορομηλά

ΒΙΝΤΕΟ – Γιάννης Παπαστεφανάκης: «Είχαμε τον μεγάλο Ιβάν Σαββίδη δίπλα μας»

Με Σαν Ρόκε Λας Πάλμας ο ΠΑΟΚ στους «32» του CEV Challenge Cup

Τα νεότερα με Πετρούσεφ στον Ολυμπιακό ενόψει Ζαλγκίρις

Μεσίτης του Μπάλντοκ: «Τα λόγια μου ήταν πολύ προσεκτικά…» (ΦΩΤΟ)